Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja najbolja drugarica iz osnovne skole je lezbejka i zivi u Svedskoj (to mi je rekla pre dve godine kad smo se slucajno dotakle teme o navijacima, paradama, nacionalizmu i sl.) i pricala mi je kako je bila maltretirana kad je presla u njihovu skolu zato sto je Srpkinja i to ne od strane Svedjana, nego od strane tamosnjih Hrvata i muslimana kojih je bilo jako puno tih godina (izbeglice i to). Zbog svojih homoseksualnih sklonosti nije bila kinjena nikad do pre nekoliko godina kada se i na zapadu pocelo osecati neverovatno gadjenje prema pederima i lezbejkama nakom njihovih paradiranja i bahanalija po ulicama gradova. Ona mi je pricala o toj ogromnoj mrezhi udruzenja u celom svetu koja se na normalan nacin bori na dva fronta: protiv pedera paradera i protiv agresivnih grupa koje ugrozavaju homoseksualce svih vrsta. Ta udruzenja su ovim ludacima koji prave pederbale najgori trn u oku jer ih raskrinkavaju u javnosti. ****** i lezbejke i biseksualci koji pripadaju tim udruzenjima su svesni svog poremecaja i cak imaju psiholoska savetovalista koja im pomazu da eventualno shvate uzroke te svoje opredeljenosti.

Jao ovi homofobi svi od reda imaju najbolje drugare gejeve i lezbose. Kako su samo cool... :D

I svi su im u poverenju rekli da su oni strasno protiv takvih manifestacija... Superiska, sta dalje pricati, kad sve je jasno, ne? :zurka:

па исто као што су у тренду фармерке са ниским струком...многе их носе, али им салце штрчи са стране...тако и љубависање с истим полом- пробају, не свиђа им се, али је ин па што да не...али фора са фармеркама је та што се нико неће разболети од неке полне болести, али ово друго...хммм....

прочитао си шта сам написала за познаника, Немца...

нико од нас овде не мрзи педере...напротив, ја их стварно не мрзим, имам их и у окружењу...али јавно парадирање на дуге стазе може да има последице....

Pa da upadnem u neki komad odece mi nije potrebna fizioloska reakcija, a ovde mi je itekako potrebna:mrgreen:

Ja ne bih mogao da se nalozim na muskarca ni da je to neki ultra-mega-giga-trend. I to ne zato sto ne pratim trendove (mada ih ne pratim:mrgreen:), nego zato sto- jednostavno ne mogu da se nalozim na muskarca. E sad, ako neki muskarac moze da sam izazove erekciju samo zato sto je nesto u trendu, onda taj treba da bude medicinski fenomen:mrgreen: Jedino ako neko spava sa nekim a nije nalozen, sto je u muskom slucaju nemoguce, a u zenskom boli:whistling:

Vise me brinu te bolesti nego homosexualizam srba.
Naravno da nije jednostavno- a studije ne postoje ;)
Verujem u gene, predispozicije, kao i uticaje ... Jovan M. se prosetao danas.

Deca imaju sex razvoj, samostalni i sa vrsnjacima, sto je normalni razvojni proces.
Gey populacija je u nekom procentu uvek prisutna, od pamtiveka ... Zato se , bez obzira na sve, ne bojim njenog uticaja ... pedofila ok. Trendovi ne menjaju licnost ;) dala sam ti simpatican primer sa svetskim drzavnicima i Hitlerom koji je bio moralni cistunac.
Ja jesam bila izgradjene licnosti u datoj vezici, ali sam imala i ja detinjstvo i razvoj ;)

kuckala sam jos, ali se izbrisalo, pa me mrzi :mrgreen:.
Мене брину и једне и друге подједнако.;)
Мада, кад мало размислим- за тбц постоји лек, као и за шугу. Да ли за лечење аномалија психе и фрустрација које људи навуку имамо неки конкретан лек?
Не. :(
Ипак ме више брине јавно парадирање педера и њихов утицај на будуће нараштаје.

Трендов , мислим, ипак утичу на људе. Па зар можеш за себе рећи да те никад ништа није променило? Да околности нису никако утицале на тебе никад? ;)

Наравно да си имала своје одрастање, али у контексту бившег који се љубио с момком то није од значаја.:)

Pa da upadnem u neki komad odece mi nije potrebna fizioloska reakcija, a ovde mi je itekako potrebna:mrgreen:

Ja ne bih mogao da se nalozim na muskarca ni da je to neki ultra-mega-giga-trend. I to ne zato sto ne pratim trendove (mada ih ne pratim:mrgreen:), nego zato sto- jednostavno ne mogu da se nalozim na muskarca. E sad, ako neki muskarac moze da sam izazove erekciju samo zato sto je nesto u trendu, onda taj treba da bude medicinski fenomen:mrgreen: Jedino ako neko spava sa nekim a nije nalozen, sto je u muskom slucaju nemoguce, a u zenskom boli:whistling:
ками, кад престанеш да мериш према себи, можда и схватиш суштину. ;)

Шта се ишчуђаваш? Има разних људи! Земља зове Марс! Јавите се! :mrgreen:

Ja sam predratno dete ;)
Uzorak mi pokriva i klince preko grane :p pa i preko bare ...
Deca na ulici vidjaju i beskucnike, *****, prosjake, gey cetvrti ( ili makar zgrade, koje postoje skoro svugde )
.. sve to vide ... a nasa deca su bila izilovana, masa studenata nije putovalo zbog sankcija ... tek sada krecu u upoznavanje ostatka sveta, i zaceljuju komplexe ... Nisu svi gejevi debelguzi jeko, ima veoma lepih muskaraca i zena koji su gey ;) Sto se vidi u svakoj evropskoj prestonici ...
Taj kucni gey prijatelj ce poljubiti izabranika, nezno ga grliti pred tom decom...

Ovo vecim delom nema bage veze sa mojim postom koji si citirala. Kad je vec tako, mozes onda i bez citiranja drzati govor u cast novim saznanjima putem pederbala. :neutral:

Ajmo opet: razlika izmedju debelguzog sa krilcima na ulici i gay prijatelja koji se ljubaka kad svrati na kaficu kod ljudi je u tome sto je ovaj prvi i bolestan i skaradan i urusava javnu pristojnost, a ovaj drugi je samo bolestan i nepristojan gost. Pa sad ti uporedi sustinu, a ne velicine njihovih goozica koje su u poredjenju sasvim irelevantne.

Мене брину и једне и друге подједнако.;)
Мада, кад мало размислим- за тбц постоји лек, као и за шугу. Да ли за лечење аномалија психе и фрустрација које људи навуку имамо неки конкретан лек?
Не. :(
Ипак ме више брине јавно парадирање педера и њихов утицај на будуће нараштаје.

Трендов , мислим, ипак утичу на људе. Па зар можеш за себе рећи да те никад ништа није променило? Да околности нису никако утицале на тебе никад? ;)

Наравно да си имала своје одрастање, али у контексту бившег који се љубио с момком то није од значаја.:)

postoji lek i za alkoholizam ... koji je uticaj roditeljskog alkoholizma na razvoj deteta ? ko je bio Leonardo da Vinci?

Ali i za neimastinu ... zbog koje je doslo do raspada Yu i ratova, verske netolerancije i pojave vehabija ... prosetaj sada Sa (ako duze nisi bila), pa mi usporedi impresiju sa paradom... vise se plasim onog bradatog koji seta zavijenu zenu i cerkice obucene kao za harem, nego tamo nekog glupsona kome je vrhunac prosetati na nekoj paradi, pa bila ona i parada ponosa ...
MM se zadnji put, sada u sept bukvalno uplasio !

Pa to onda nije fer, mnogi muskarci na svetu su impotentni, a neko moze da izazove erekciju samo zato sto je to u trendu:sad2:

Mislim, nije to bas neka mini suknja ili vrsta muzike, pa da tako usvojimo to sto je u trendu...

па наравно...све је у глави...и ако се многи трипују да има нешто и у дужини ногу или оне ствари...опрости на директности :)

Kojima juce? Ovima sto najavljuju setnju na sva zvona?

Ko sto rekoh, dok su tjutali i buljashili se u toplini svoga doma, niko im nije ni pretio a kamoli upadao im na gajbe da ih tuche.

Jao kako je to dirljivo - niko ih nije dirao dok su u ormanu svoje sobe krisom vodili ljubav. :zaljubljena:

Trebalo bi da nam budu zahvalni na tome. A ne ovako - mi njih hlebom, a oni nas kamenom. Strasno, strasno... :sije:

postoji lek i za alkoholizam ... koji je uticaj roditeljskog alkoholizma na razvoj deteta ? ko je bio Leonardo da Vinci?

Ali i za neimastinu ... zbog koje je doslo do raspada Yu i ratova, verske netolerancije i pojave vehabija ... prosetaj sada Sa (ako duze nisi bila), pa mi usporedi impresiju sa paradom... vise se plasim onog bradatog koji seta zavijenu zenu i cerkice obucene kao za harem, nego tamo nekog glupsona kome je vrhunac prosetati na nekoj paradi, pa bila ona i parada ponosa ...

Razlog vise da se plasis i homoseksualaca.

Jer ako oni budu 'realnost i normalnost" u ovoj zemlji, vehabije zavijene u marame ce da setaju i Beogradom i da budu cak pozeljni.

Ima veze zato sto sam ubedjen da neko ne moze da racionalno bira seksualnost zato sto je to 'u trendu', ma sta mi reklo 2 od 10 gejeva.

To je u pocetku navika,a navika prerasta kasnije u potrebu!

Porediti onog debelguzog kretena na slici i kucnog gay prijatelja koji opsti sa svojim izabranikom u svojoj intimi i ne eksponira svoj intimni zivot je lose poredjenje tako da...

Ova deca sada imaju najnestabilnije detinjstvo od sve dece do sada, pa i one ratne. Njima je mozak ispran vise nego sto je ikada bio malom pioniru. U to nazalost imam sasvim dobar, skoro statisticki, uvid.

Ovo vecim delom nema bage veze sa mojim postom koji si citirala. Kad je vec tako, mozes onda i bez citiranja drzati govor u cast novim saznanjima putem pederbala. :neutral:

Ajmo opet: razlika izmedju debelguzog sa krilcima na ulici i gay prijatelja koji se ljubaka kad svrati na kaficu kod ljudi je u tome sto je ovaj prvi i bolestan i skaradan i urusava javnu pristojnost, a ovaj drugi je samo bolestan i nepristojan gost. Pa sad ti uporedi sustinu, a ne velicine njihovih goozica koje su u poredjenju sasvim irelevantne.

nisam videla da bas toliko omasih .. ali, ti koji imaju kucnog gej prijatelja gledaju razne parade, sto u nekom postu vec napisah- i gey, i tehno sa narkoticima itd.
to paradiranje je veoma popularno, kako u evropi, tako i preko bare ...
na decu smo svi osetljivi, ja sam eto u kontaktu sa raznom decom, raznih religija, boje koze ...koja odrastaju u USA i evropi ...i mislim da su nasa deca samo siromasna i izolovana u nekoj meri- naravno ne sva ...

хомофибија је измишљен термин...батали речи које немају сушштински значај.

Pazi tek kada je i gde nastala :zcepanje::

The word homophobia first appeared in print in an article written for the May 23, 1969 :lol::lol:, edition of the American tabloid Screw :rotf:, in which the word was used to refer to heterosexual men's fear that others might think they are gay.

Sta bi tek bilo kad bi se na slican nacin svi lapsusi nasih pevaljki iz Skandala i Sveta ubacili u strucne terminologije. Morala bi ti ponovo da studiras medicinu dok povatas sve te novokomponovane reci. ;)

Obratite paznju. Ne pise: might unveil, might uncover, might disclose itd. nego might think.

Poslednja izmena:

ееее, била сам у сарајеву прошле године у пролеће...и да видела сам на Баш чаршији вехабија на сваком ћошку....па знаш, једни делују брзински, и физички...а други суптилно и дугорочно.
Ипак су вехабије малИ деца за гејеве....јер вехабја ме не дира ван рата, а у рату бацим бомбу на њега и готова ствар.
А парада педера- не могу да бацим бомбу на њих, али зато протежирањем слободне љубави доводе до ширења ХИВ-а нпр.
Ко је опаснији?

baš si ti neki gej izabranik.

ako mislis na mene- oni su mi zadnja rupa na svirali- uopste me ne interesuju !!!

Razlog vise da se plasis i homoseksualaca.

Jer ako oni budu 'realnost i normalnost" u ovoj zemlji, vehabije zavijene u marame ce da setaju i Beogradom i da budu cak pozeljni.

To je u pocetku navika,a navika prerasta u potrebu!

:D
jooooooj, ko je forumase poznavao ni pakao mu nece tesko pasti !!!
vec vidjam zavijene kako izadjem iz stana, ne podsecaj me pliz :mrgreen:

ako sve prodje , a proci ce nekako, oni ce se samo utopiti u masu, nece se primecivati 364 dana u godini, kao ni do sada ...
a, uvek ih je bilo i uvek ce ih biti- pa vidjaliste ih po klubovima sve ove god ;)

Jao kako je to dirljivo - niko ih nije dirao dok su u ormanu svoje sobe krisom vodili ljubav. :zaljubljena:

Trebalo bi da nam budu zahvalni na tome. A ne ovako - mi njih hlebom, a oni nas kamenom. Strasno, strasno... :sije:

Nespretno izvrtanje konteksta. Sam sebe pokopavas nezavisno od snimka koji si ubacio i koji nema ama bas nikakve veze sa tekstom u mom postu. :manikir:
ps. to sto radis nije po Pravilniku foruma.

:D
jooooooj, ko je forumase poznavao ni pakao mu nece tesko pasti !!!
vec vidjam zavijene kako izadjem iz stana, ne podsecaj me pliz :mrgreen:

ako sve prodje , a proci ce nekako, oni ce se samo utopiti u masu, nece se primecivati 364 dana u godini, kao ni do sada ...
a, uvek ih je bilo i uvek ce ih biti- pa vidjaliste ih po klubovima sve ove god ;)

Nikad homosex. nisam videla u klubovima, i kada bih videla odmah bih izasla iz tog kluba.

A ti se i dalje plasi vehabija, tvoj izbor, ali dozvoli da se drugi neko i vise plasi od homosexualaca nego ti od vehabija.

To su posasti koje nisu za poredjenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back