Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako mislis na mene- oni su mi zadnja rupa na svirali- uopste me ne interesuju !!!

:D
jooooooj, ko je forumase poznavao ni pakao mu nece tesko pasti !!!
vec vidjam zavijene kako izadjem iz stana, ne podsecaj me pliz :mrgreen:

ako sve prodje , a proci ce nekako, oni ce se samo utopiti u masu, nece se primecivati 364 dana u godini, kao ni do sada ...

a, uvek ih je bilo i uvek ce ih biti- pa vidjaliste ih po klubovima sve ove god ;)

Naravno, pa svi se druzimo s gejevima. Zapravo su nam po pravilu bas najbolji prijatelji, i nemamo nikakvih predrasuda prema njima... ali kad hoce tako malo da prosetaju grupno, samo tad nam proradi neki animozitet, i smatramo ih nemoralnim, patoloskim, nenormalnim, opasnim... i tako dalje. :strika:

ееее, била сам у сарајеву прошле године у пролеће...и да видела сам на Баш чаршији вехабија на сваком ћошку....па знаш, једни делују брзински, и физички...а други суптилно и дугорочно.
Ипак су вехабије малИ деца за гејеве....јер вехабја ме не дира ван рата, а у рату бацим бомбу на њега и готова ствар.
А парада педера- не могу да бацим бомбу на њих, али зато протежирањем слободне љубави доводе до ширења ХИВ-а нпр.
Ко је опаснији?

narkomani sa HIV-om i hepatitisima ?
videla si na klinici mozda trudnice HIV+ , kojima je suprug na privremenom radu u rusiji? i sama znas da se odavno ne koristi termin- ugrozena kategorija stanovnistva, posto je pandemija u pitanju i svi su ugrozeni ?

****** su veoma ljubomorni i verni partneri ( uglavnom) , za razliku od zdravog srbina, koji se hvali brojem svalerki i vara iz sporta ...
kako te ****** diraju? nece te sigurno maltretirati vise od zainteresovanog hetero. sto se moras boriti sa njima, cime te ugrozava? oni su tu od kako je sveta i veka-

Sofija, pocinjem misliti da me namerno zekis da ne bih otisla u krevet ! :p ln

Pazi tek kada je i gde nastala :zcepanje::

The word homophobia first appeared in print in an article written for the May 23, 1969 :lol::lol:, edition of the American tabloid Screw :rotf:, in which the word was used to refer to heterosexual men's fear that others might think they are gay.

Sta bi tek bilo kad bi se na slican nacin svi lapsusi nasih pevaljki iz Skandala i Sveta ubacili u strucne terminologije. Morala bi ti ponovo da studiras medicinu dok povatas sve te novokomponovane reci. ;)

Obratite paznju. Ne pise: might unveil, might uncover, might disclose itd. nego might think.

:rotf:

а паз' кад за ово нисам ни знала...хтела сам да кажем да нема суштину јер се користи за оне људе који не желе да прихвате да је генетски поремећај који они имају уствари стање здравља...а реално није стење здравља већ поремећај...зато и кажем да је термин без суштине.

Ok, kako hoces... ovi sto se protive paradi i u toj manifestaciji vide veliku opasnost, ustvari su vrlo tolerantni, reklo bi se homofilicni, i svi se maksimalno druze s gejevima. Dirljivo. :zaljubljena:

Ne budi sebican. Daj svoj doprinos javnom znanju te napisi clanak o toj novoj reci.:)
http://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0_(%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0)&action=edit&redlink=1

Verujem da ce te posle tog clanka svi ****** nositi u :heart:

narkomani sa HIV-om i hepatitisima ?
videla si na klinici mozda trudnice HIV+ , kojima je suprug na privremenom radu u rusiji? i sama znas da se odavno ne koristi termin- ugrozena kategorija stanovnistva, posto je pandemija u pitanju i svi su ugrozeni ?

****** su veoma ljubomorni i verni partneri ( uglavnom) , za razliku od zdravog srbina, koji se hvali brojem svalerki i vara iz sporta ...
kako te ****** diraju? nece te sigurno maltretirati vise od zainteresovanog hetero. sto se moras boriti sa njima, cime te ugrozava? oni su tu od kako je sveta i veka-

Sofija, pocinjem misliti da me namerno zekis da ne bih otisla u krevet ! :p ln

Извини, али итекако постоје ризичне групе кад је ХИВ у питању.;) Хомосексуалци су у тој групи, увек били и биће. Зна се медицински и зашто- јер им је анални секс једино што могу да конзумирају, а како анус има богату венско-артеријску мрежу која лако прокрвари и при слабијем притиску, јасно је јел 'те.:)
У Србији се знају ризичне групе....
труднице са хив-ом и мужевима на раду напољу нисам видела...нисам била те ''среће'', али сам видела доста хомића и радика из Африке који нсу могли да се суздрже и да хе пипају локалне жене без заштите...истина, једна ми трудница остала упечатљива са ХИв-ом, али је била наркоманкка и родила је ХИВ негативно дете.

Шта ћеш на спавању, сутра је недеља, може дуже да се одспава? ;) :)
И наравно, постоје земље у којима је епидемија узела маха.

Verujem da ce te posle tog clanka svi ****** nositi u :heart:

pre u
party_42.gif

E pa sad to vise zavisi od njihove podele uloga. Oni se medju sobom internim dogovorom (verovatno bacaju novcic sta li) podele na chike i tete. Ipak, priroda je jacha od svega koliko god joj se oni opirali. :lol:

Да бре, како се договоре ко је топџија, а ко фурунџија?:think:

Ето још једне мистерије геј односа.
Ма тотално ненормално, почев од самих гена до самог сексуалног чина.

Виш', кад мало размислим, није кључни проблем то што они дају гузу, него како се договоре КО даје гузу?! То је суштина кад су у вези истополне особе.

Да бре, како се договоре ко је топџија, а ко фурунџија?:think:

Ето још једне мистерије геј односа.
Ма тотално ненормално, почев од самих гена до самог сексуалног чина.

Виш', кад мало размислим, није кључни проблем то што они дају гузу, него како се договоре КО даје гузу?! То је суштина кад су у вези истополне особе.

Rekoh vec, slabiji telesno, obicno onaj koji ima piskav glas, zna da sprema po kuci i uopste vise lici na zenu (ili je emotivniji, mada je obicno i inteligentniji), taj ima "ulogu zene".

Od nekoliko "parova" koje znam, svi su takvi.

Mislim, strahota...

Laku noc vam zelim, s nadom da ce sutra makar i sneg spreciti tu paradu!

Ko sto naslov kaze, problem je u medijskoj blokadi. Vidis, nisam ni znala da se juce odrzao taj skup. Stvarno.

Jeste, medijska blokada. Bilo je o tome u svim medijima. :rotf:

Ne znas ti mnogo toga.

http://en.wikipedia.org/wiki/Homophile

Kao ni to da se neki izrazi vremenom pojavljuju, nestaju iz jezika, ili menjaju svoje osnovno znacenje; i da nije lepo drzati drugima predavanje o postovanju Pravilnika, a sebi dozvoljavati da se duboko zaluta u off topic.

Btw, u mom postu izraz je upotrebljen tek kao "igra reci".

Rekoh vec, slabiji telesno, obicno onaj koji ima piskav glas, zna da sprema po kuci i uopste vise lici na zenu (ili je emotivniji, mada je obicno i inteligentniji), taj ima "ulogu zene".

Od nekoliko "parova" koje znam, svi su takvi.

Mislim, strahota...

Laku noc vam zelim, s nadom da ce sutra makar i sneg spreciti tu paradu!
А шта ако обојица имају пискав глас и слабашно тело?

Како је у женским геј односима?

kapiram da nije stvar dogovora nego sklonosti, tj neki vole ovo a neki ono

ima na engleskom gomila imena za to, top & bottom, pitcher & catcher itd

inače, ima uvek i od goreg gore... postoje, recimo, grupe pedera koje uzbuđuje da spavaju sa partnerima za koje znaju da imaju sidu. bug catching, bug chasing, uvek inventivni amerikanci imaju i za to ime.

Jeste, medijska blokada. Bilo je o tome u svim medijima. :rotf:

Ne znas ti mnogo toga.

http://en.wikipedia.org/wiki/Homophile

Kao ni to da se neki izrazi vremenom pojavljuju, nestaju iz jezika, ili menjaju svoje osnovno znacenje; i da nije lepo drzati drugima predavanje o postovanju Pravilnika, a sebi dozvoljavati da se duboko zaluta u off topic.

Btw, u mom postu izraz je upotrebljen tek kao "igra reci".

To nije srpska rec. Upotrebljena je srpska o kojoj vi liberali treba da napisete clanak, hitno. Aj, sad, na posao i pishi tamo u korist buducih pederskih pokolenja da te se ne odreknu.
ps.1 ne pratim jednosmerne medije poput novina i televizije.
ps.2 ciji si klon? Vidim kachis mi se ko krpelj gde god se pojavis na temama cak i kad nemas sta da kazes. Bilo bi fino od tebe da se predstavis prethodnim nikom.

Poslednja izmena:
kapiram da nije stvar dogovora nego sklonosti, tj neki vole ovo a neki ono

ima na engleskom gomila imena za to, top & bottom, pitcher & catcher itd

inače, ima uvek i od goreg gore... postoje, recimo, grupe pedera koje uzbuđuje da spavaju sa partnerima za koje znaju da imaju sidu. bug catching, bug chasing, uvek inventivni amerikanci imaju i za to ime.

не капирам...је л' се они траже по склоностима? схватам да не могу обојица и ово и оно или могу?
тотално сам неупућена у тај део.

а за ово затамњено- без коментара.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back