Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad bi se homoseksualci samo stavili na stranu prava ugrozenih - kao recimo gladnih i srba sa kosova, izbeglica iz srpskih zemalja preko drine, ja bih se zaista pridruzio brorbi za njihova, homoseksualna prava jer bi ih osecao kao deo naseg srpskog drustva, vrednog prava i jednakosti.

al gde su, nema ih, bole ih kitica, cute ko ****** i traze nesto.

pa dobice *****, ko i oni sto su!

kop vas bre yebe sebicnjaci

Da ih niko ne tuce? :rumenka:

A da li si nekada čula da je neko u Srbiji dobio batine samo zato što je *****? Nisi, naravno. Zašto? Zato što ljude u najvećem broju ne interesuje njihova spavaća soba i ono što se u njoj dešava. Ovo što ćemo sutra (sad već danas) gledati jesu samo ekstremisti gay populacije, koji bacaju ljagu na sve one koji su do sada živeli životom običnog čoveka. Upravo ovim, oni od sebe stvaraju neprihvatljiva čudovišta, agresivce koji nameću svoje vrednosti kao jedino ispravne. Ne traže oni da ih niko ne tuče, zato što ih niko nije ni tukao, oni traže da se generacije vaspitavaju tako da prihvataju nastranosti kao nešto normalno, a to je ono što je neprihvatljivo i zbog čega reagujemo.

Počeće sa paradama, nastaviće sa predavanjima po školama i ići sve dotle dok im se ne dozvoli da usvajaju decu. E onda je kraj. Ludilo.

Sve vrste bolesti postoje od kad je sveta i veka (osim ovih novih iz americkih laboratorija) tako da postojanje odvajkada nije dokaz da nesto nije bolest.

Svet kakav jeste? Da li je ovo za tebe svet koji si upoznala kao dete?
gay-pride-parade.jpg

Ili ovo?
http://1.***************/_BFxpGyKgEG0/TCADT1e__bI/AAAAAAAAJC4/fJtub-bOi98/s400/maja2.jpg
Sada mozes samo otprilike znati sta je tebe proizvelo takvu kakva jesi kad si odrasla, ali ne mozes znati sta ce proizvesti kakvu odraslu osobu za nekih dvadesetak godina jer nikada kao do sada nije vrsena sistematska promocija nastranosti.
Tvoja prica o staklenom zvonu je licemerna. Ako zaista podrzavas prikazivanje sveta detetu u potpunosti, onda bi ga poslala i u ludaru i u zatvor na neko vreme i u rat i medju prosjake na ulici pa bi tek onda to sve drzalo vodu.
Poredila si psihopate i pedere. Pa razmisli da li se igde psihopate setaju i traze svoja prava. Naravno ne. Kad ih uhvate, metnu ih u tjorku i to je to.
Mislim da si ono o roditeljima tresnula. Zasto bi se plasili za sebe? Malo mucnine od loseg prizora nije opasno po zdravlje. To zna svaka normalna osoba.

ps. Sta mislis koja prava oni uopste traze tim setnjama?

jeko,koliko god zelela ne mogu ti sada iskreno i otvoreno napisati svoje detinjstvo ... bilo je pcelice Maje, ali i mnooogo drugih stvari ... i deca razvijaju vlastitu sexualnost... Ali, isto tako znam osobe koje su odrasle sa uvidom u tu sliku koju kacis, sa kucnim gey prijateljima, kojima apsolutno nista u zivotu ne fali ;) Cak sta vise :) . Deca prosjake vide, nisam rekla da dete treba zlostyavljati, ono ima neki uvid i u zatvore i u ludare preko tv-a ... Moji klinci ne gledaju one tople crtace koje smo mi gledali- vec dza-bu koji se sada prikazuju... ne igraju se toliko na ulici, vec u sigurnosti doma ili odredjenim centrima ... moj uzorak od 5 komada si videla ;) niko od njih nije niti ce proci 10000-ti deo onoga sto smo mi prosle u detinjstvu... kako god zvuci- sa svim ovim paradama( gey, elektronik muzik sa drogama...) imaju mnogo stabilnije detinjstvo :D

Usporedba nije najsretnija, do nedavno je stav naseg fakulteta bio da je homosexualizam poremecaj, kao mastuirbacija... Cini mi se da je taj stav sada uskladjen sa svetskim trendovima- zaista nisam upucena, posto me ne zanima. U svakom slucaju- vise me brine pedofilija nego homosexualizam ...

Roditelje spomenuh posto si spomenula deciji impresionizam- mislim da su deca mnogo pametnija i samosvesnija nego sto mi matori slutimo :) Roditelj se bespotrebno brine na uticaj gey parade na neznu psihu svoga ceda, brine se zbog sebe- ne zbog deteta ;)

Па није ми логично поређење шуге и тбц-а које су соматске/инфективне болести са болестима психе и различитим психичким утицајима, за почетак.;)

Друго, то што се твој екс љубио са момком, наравно да није могло код тебе ништа испородуковати јер си већ била изграђене сексуалности. Али код детета од 1,5 година, од 5, или 7...шта мислиш?
И ја сам поборник тезе да за све мора постојати предиспозиција негде у генима усађена, али трендови су чудо, а већина је медиокритет који прати трендове јер је то ''ин'', ''кул'' или шта већ.
Тако да није баш све тако једноставно, кад се човек мало дубље замисли
.;)

Ma sta imamo dalje da pricamo kad je zaposlenje po pojedinim NVO i UN kancelarijama uslovljeno time da budes gej, ili da se bar izjasnjavas tako?

To je nesto sto se "kreira" kao "in", i naravno da ce ljudi , mladi na kraju i pomisliti da je to nesto sasvim normalno, cak pozeljno.

Nego se ovde mnogi prave ludi, ili veze nemaju sa realnoscu.

Ma sta imamo dalje da pricamo kad je zaposlenje po pojedinim NVO i UN kancelarijama uslovljeno time da budes gej, ili da se bar izjasnjavas tako?

To je nesto sto se "kreira" kao "in", i naravno da ce ljudi , mladi na kraju i pomisliti da je to nesto sasvim normalno, cak pozeljno.

Nego se ovde mnogi prave ludi, ili veze nemaju sa realnoscu.
ако се бавиш било којим видом уметности, ако си геј, одмах си супер, талентован, знаш знање....дискриминација!!!!!

Ja se u stvari isto slažem da seksualnost može da se promeni i nije fiksirana "rođenjem," kako duduci tvrde. Međutim upravo to je i dokaz da članovi Dveri nisu bezbedni, već su u konstantnoj opasnosti od podleganja pederastiji

E vidiš, upravo ovakvi stavovi izazivaju revolt, a kod nekih ljudi sa smanjenim pragom tolerancije i agresiju. Moju sexualnu orijentaciju više niko ne može da promeni, zato što sam odrasla osoba, sa izgradjenim stavom o mnogim stvarima, ali šta ćemo sa decom?

Kad bi se nekim slučajem desilo da moje dete neko ubedjuje u to da je normalno da ima partnera istog pola, loše bi se proveo. To je prosto prirodna potreba da se zaštiti potomstvo, po svaku cenu.

Moja najbolja drugarica iz osnovne skole je lezbejka i zivi u Svedskoj (to mi je rekla pre dve godine kad smo se slucajno dotakle teme o navijacima, paradama, nacionalizmu i sl.) i pricala mi je kako je bila maltretirana kad je presla u njihovu skolu zato sto je Srpkinja i to ne od strane Svedjana, nego od strane tamosnjih Hrvata i muslimana kojih je bilo jako puno tih godina (izbeglice i to). Zbog svojih homoseksualnih sklonosti nije bila kinjena nikad do pre nekoliko godina kada se i na zapadu pocelo osecati neverovatno gadjenje prema pederima i lezbejkama nakom njihovih paradiranja i bahanalija po ulicama gradova. Ona mi je pricala o toj ogromnoj mrezhi udruzenja u celom svetu koja se na normalan nacin bori na dva fronta: protiv pedera paradera i protiv agresivnih grupa koje ugrozavaju homoseksualce svih vrsta. Ta udruzenja su ovim ludacima koji prave pederbale najgori trn u oku jer ih raskrinkavaju u javnosti. ****** i lezbejke i biseksualci koji pripadaju tim udruzenjima su svesni svog poremecaja i cak imaju psiholoska savetovalista koja im pomazu da eventualno shvate uzroke te svoje opredeljenosti.

Poslednja izmena:
Moja najbolja drugarica iz osnovne skole je lezbejka i zivi u Svedskoj (to mi je rekla pre dve godine kad smo se slucajno dotakle teme o navijacima, paradama, nacionalizmu i sl.) i pricala mi je kako je bila maltretirana kad je presla u njihovu skolu zato sto je Srpkinja i to ne od strane Svedjana, nego od strane tamosnjih Hrvatai Muslimana kojih je bilo jako puno tih godina (izbeglice i to). Zbog svojih homoseksualnih sklonosti nije bila kinjena nikad do pre nekoliko godina kada se i na zapadu pocelo osecati neverovatno gadjenje prema pederima i lezbejkama nakom njihovih paradiranja i bahanalija po ulicama gradova. Ona mi je pricala o toj ogromnoj mrezhi udruzenja u celom svetu koja se na normalan nacin bori na dva fronta: protiv pedera paradera i protiv agresivnih grupa koje ugrozavaju homoseksualce svih vrsta. Ta udruzenja su ovim ludacima koji prave pederbale najgori trn u oku jer ih raskrinkavaju u javnosti. ****** i lezbejke i biseksualci koji pripadaju tim udruzenjima su svesni svog poremecaja i cak imaju psiholoska savetovalista koja im pomazu da eventualno shvate uzroke te svoje opredeljenosti.
И епигенетка је доказала да имају генетску фалинку. Али шта да се ради, изгледа су они који су били максимално исфрустрирани имали више новца па су и класификацију поремећаја сексуалне оријентацие изменили, и полако освајају својом болешћу....видећемо још шта ће бити.

Ali, isto tako znam osobe koje su odrasle sa uvidom u tu sliku koju kacis, sa kucnim gey prijateljima, kojima apsolutno nista u zivotu ne fali ;) Cak sta vise :) . Deca prosjake vide, nisam rekla da dete treba zlostyavljati, ono ima neki uvid i u zatvore i u ludare preko tv-a ... Moji klinci ne gledaju one tople crtace koje smo mi gledali- vec dza-bu koji se sada prikazuju... ne igraju se toliko na ulici, vec u sigurnosti doma ili odredjenim centrima ... moj uzorak od 5 komada si videla ;) niko od njih nije niti ce proci 10000-ti deo onoga sto smo mi prosle u detinjstvu... kako god zvuci- sa svim ovim paradama( gey, elektronik muzik sa drogama...) imaju mnogo stabilnije detinjstvo :D

Porediti onog debelguzog kretena na slici i kucnog gay prijatelja koji opsti sa svojim izabranikom u svojoj intimi i ne eksponira svoj intimni zivot je lose poredjenje tako da...

Ova deca sada imaju najnestabilnije detinjstvo od sve dece do sada, pa i one ratne. Njima je mozak ispran vise nego sto je ikada bio malom pioniru. U to nazalost imam sasvim dobar, skoro statisticki, uvid.

E vidiš, upravo ovakvi stavovi izazivaju revolt, a kod nekih ljudi sa smanjenim pragom tolerancije i agresiju. Moju sexualnu orijentaciju više niko ne može da promeni, zato što sam odrasla osoba, sa izgradjenim stavom o mnogim stvarima, ali šta ćemo sa decom?

Kad bi se nekim slučajem desilo da moje dete neko ubedjuje u to da je normalno da ima partnera istog pola, loše bi se proveo. To je prosto prirodna potreba da se zaštiti potomstvo, po svaku cenu.

odnosim se na ovo boldovano. itekako moze da se promeni, minimum u biseksualno, bez daljnjeg i bez kraceg :)

И епигенетка је доказала да имају генетску фалинку. Али шта да се ради, изгледа су они који су били максимално исфрустрирани имали више новца па су и класификацију поремећаја сексуалне оријентацие изменили, и полако освајају својом болешћу....видећемо још шта ће бити.

Sofi macko, upravo je dokazano da genetika nema veze sa tim, na jednojajcanim blizancima su dokazali. al opet to govori u tvoj prilog, seksualna "opredeljenost" je dosla uticajem sredine, sto ce reci, radi se o stecenoj nekoj navici ili bolesti.
moze da se promeni

Па није ми логично поређење шуге и тбц-а које су соматске/инфективне болести са болестима психе и различитим психичким утицајима, за почетак.;)

Друго, то што се твој екс љубио са момком, наравно да није могло код тебе ништа испородуковати јер си већ била изграђене сексуалности. Али код детета од 1,5 година, од 5, или 7...шта мислиш?
И ја сам поборник тезе да за све мора постојати предиспозиција негде у генима усађена, али трендови су чудо, а већина је медиокритет који прати трендове јер је то ''ин'', ''кул'' или шта већ.
Тако да није баш све тако једноставно, кад се човек мало дубље замисли.;)

Vise me brinu te bolesti nego homosexualizam srba.
Naravno da nije jednostavno- a studije ne postoje ;)
Verujem u gene, predispozicije, kao i uticaje ... Jovan M. se prosetao danas.

Deca imaju sex razvoj, samostalni i sa vrsnjacima, sto je normalni razvojni proces.
Gey populacija je u nekom procentu uvek prisutna, od pamtiveka ... Zato se , bez obzira na sve, ne bojim njenog uticaja ... pedofila ok. Trendovi ne menjaju licnost ;) dala sam ti simpatican primer sa svetskim drzavnicima i Hitlerom koji je bio moralni cistunac.
Ja jesam bila izgradjene licnosti u datoj vezici, ali sam imala i ja detinjstvo i razvoj ;)

kuckala sam jos, ali se izbrisalo, pa me mrzi :mrgreen:

i to je apsolutno sviranje *****

na zapadu je bilo odlicno daleko pre ovih novopederskih vetrova, i to verovatno lagodnije i bezbriznije nego sad

blagostanje i javno blagosiljana pederastija nisu kauzativno povezani, vec se trenutno istovremeno pojavljuju u nekoj, recimo, holandiji

iz cega neko sa 25 g mozga zakljuci "o! ******! super! sad cemo i mi da budemo bogati i zivimo dobro!"

da li razumes ovo, za sad

i austriji, nemackoj...

razumem sta zelis reci, ali je vlasti ocigledno stalo da prikaze Srbiju kao savremenu zemlju gde se postuju prava manjina :mrgreen:
demokratija :)

nasa licna misljenja tu nemaju sta da traze, oni ce se setati jednom god., kao i svuda na svetu. poenta je da ce to jednom biti neupadljivije, da nam to ne bi trebalo toliko smetati, tj. nismo na tom stupnju razvitka da imamo sretnog gradjanina koga te stvari ne doticu.

A da li si nekada čula da je neko u Srbiji dobio batine samo zato što je *****? Nisi, naravno.

Citas moje misli? Vidovito pronices u moj pol?

Zašto? Zato što ljude u najvećem broju ne interesuje njihova spavaća soba i ono što se u njoj dešava.

Kindapovali su te, odveli u svoju spavacu sobu i prisilili da ih gledas? :eek:

Ovo što ćemo sutra (sad već danas) gledati jesu samo ekstremisti gay populacije, koji bacaju ljagu na sve one koji su do sada živeli životom običnog čoveka. Upravo ovim, oni od sebe stvaraju neprihvatljiva čudovišta, agresivce koji nameću svoje vrednosti kao jedino ispravne. Ne traže oni da ih niko ne tuče, zato što ih niko nije ni tukao, oni traže da se generacije vaspitavaju tako da prihvataju nastranosti kao nešto normalno, a to je ono što je neprihvatljivo i zbog čega reagujemo.

Počeće sa paradama, nastaviće sa predavanjima po školama i ići sve dotle dok im se ne dozvoli da usvajaju decu. E onda je kraj. Ludilo.

Ludilo?

Da. Bas to...

Ovaj...A samo da pitam, kako to neko moze da se nalozi na nekog drugog samo zato sto je to 'u trendu' ?
па исто као што су у тренду фармерке са ниским струком...многе их носе, али им салце штрчи са стране...тако и љубависање с истим полом- пробају, не свиђа им се, али је ин па што да не...али фора са фармеркама је та што се нико неће разболети од неке полне болести, али ово друго...хммм....

прочитао си шта сам написала за познаника, Немца...

нико од нас овде не мрзи педере...напротив, ја их стварно не мрзим, имам их и у окружењу...али јавно парадирање на дуге стазе може да има последице....

Porediti onog debelguzog kretena na slici i kucnog gay prijatelja koji opsti sa svojim izabranikom u svojoj intimi i ne eksponira svoj intimni zivot je lose poredjenje tako da...

Ova deca sada imaju najnestabilnije detinjstvo od sve dece do sada, pa i one ratne. Njima je mozak ispran vise nego sto je ikada bio malom pioniru. U to nazalost imam sasvim dobar, skoro statisticki, uvid.

Ja sam predratno dete ;)
Uzorak mi pokriva i klince preko grane :p pa i preko bare ...
Deca na ulici vidjaju i beskucnike, *****, prosjake, gey cetvrti ( ili makar zgrade, koje postoje skoro svugde )
.. sve to vide ... a nasa deca su bila izilovana, masa studenata nije putovalo zbog sankcija ... tek sada krecu u upoznavanje ostatka sveta, i zaceljuju komplexe ... Nisu svi gejevi debelguzi jeko, ima veoma lepih muskaraca i zena koji su gey ;) Sto se vidi u svakoj evropskoj prestonici ...
Taj kucni gey prijatelj ce poljubiti izabranika, nezno ga grliti pred tom decom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back