gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Насиља према коме ,према грађанима који не могу да се паркирају испред своје куће
izmedju ostalog. kako god da okrenes najvise nahebu oni koji sa tim imaju najmanje veze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Насиља према коме ,према грађанима који не могу да се паркирају испред своје куће
cuj, ovo je...
koliki psihopata treba neko da bude pa da mesec, dva, tri proverava ucesnike parade, identifikuje i td, pa da im naknadno lomi kosti i dr... bolesno![]()
Imajući u vidu da smo uglavnom Srbi, pretpostavka o nasilju je vrlo izvesna.
Kamo sreće da nam dolazi što više stranaca (sa novcem) i da požele da opet dođu. Ali pobrinućemo se "mi" da više nikada ne dođu.
Ако можда пожелите да се паркирате ипред своје куће има да вас дочека СПЕЦИЈАЛАЦ са црном маском на глави и отера вас са места паркинга
ако се буните следи вам ЗАТВОР!
Шта мислиш, ко има такве капацитете да тако нешто ради ???
Одакле ће "процурети" податци ???

Jebla te kuća. Hoćeš da živiš u Beogradu evropskoj metropoli, mnogoljudnom gradu, da si u centru bivanja. Napravi bre kuću u selu na hektar placa pa se parkiraj do mile volje i čuvaj ovce. I pazi da ne naskoči ovan na ovna.Насиља према коме ,према грађанима који не могу да се паркирају испред своје куће
pa upravo zbog stranaca se i organizuje ta gej smejurija od parade... msm ne znam sta su utripovali, da ce prosecan srbin da stoji i pozdravlja?i jos nas ubedjuju da gejevi trebaju imati svoja prava, koja prava?? niko ne ume da kaze...
prosvetli me![]()
ŽIVELA SRBIJA!!! SRBIJA!!! SVRBIJA!!!Овако сутра у Београд долази око 1000 чланова геј популације из осталих земаља то јесте околних земаља.Можда неки не би имали ништа против да парадирају само домаћи хомоси али долазак странаца је превише.То је порука и провокација држави СРБИЈИ!
ŽIVELA SRBIJA!!! SRBIJA!!! SVRBIJA!!!
DOLE IZDAJNICI!!!
SRBIJA JE ZATVORENA ZA STRANCE!
NAMA STRANO NIŠTA NE TREBA!
Može samo pare da nam šalju (koje ćemo mi zdušno da potrošimo).
Па, нормалне људе уопште не занима та тема, а ненормални (Двери) су потпуно опседнути педерастијом, и код куће праве транспаренте и знакове за протест (сад су се провреднили одједном).То је порука и провокација држави СРБИЈИ!
Pa ti smisli nešto pametnije i bolje da privučeš strance (i otmeš im pare). ****** su smislili šta je u njihovoj moći. Al ste glupi j*bem vas primitivne.Управо тако нека изнесу став и права која траже али не странци из оклоних земаља него хомоси Србије.
Будимо реални блокира се град због странаца који долазе да дивљају по Београду
Pa o tome pričam. Smešno koliko smo mi blizu Evropi. Sve smo izgubili. I pamet i glavu smo izgubili. Još nam je ostalo dupe da sačuvamo. Trenutno to nam je najvrednije što još imamo.
Mda, nužna si tamo ko po balllege u džepu.На пример ја сам против Сајма књига, али не идем тамо да им разбијам ствари.

И то часом повратимо геј парадом?!?Sve smo izgubili. I pamet i glavu smo izgubili.

И то часом повратимо геј парадом?!?![]()
pa upravo zbog stranaca se i organizuje ta gej smejurija od parade... msm ne znam sta su utripovali, da ce prosecan srbin da stoji i pozdravlja?i jos nas ubedjuju da gejevi trebaju imati svoja prava, koja prava?? niko ne ume da kaze...
Вероватно, али је то природан и свакако бољи рефлекс него да је обрнуто.Možda će neko i da povrati ko ima slabiji stomak. Ali mi smo samo deklarativno gadljivi (na druge). A od toga što sami smrdimo ne povraća nam se.
Вероватно, али је то природан и свакако бољи рефлекс него да је обрнуто.
Ulica Vreme šta je zabranjeno
Masarikova od subote u 20 saobraćaj, parkiranje
Sv. Markovića (od Kralja Milana do Nemanjine) od subote u 20 saobraćaj, parkiranje
Resavska (od Kralja Milana do Nemanjine) od subote u 20 saobraćaj, parkiranje
Garaža u Masarikovoj od subote u 20 parkiranje
Nemanjina (od Kneza Miloša do Sv. Markovića) od subote u 20 saobraćaj, parkiranje
Kneza Miloša (od Bulevara do Višegradske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Kralja Milana (od Slavije do Trga Nikole Pašića) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Nemanjina (od Slavije do Balkanske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Admirala Geprata od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Kraljice Natalije (od Balkanske do Kneza Miloša) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Resavska (od Krunske do Vojvode Milenka) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Mišarska od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Kralja Milutina (od Tiršove do Krunske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Svetozara Markovića (od Krunske do V.Milenka) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Njegoševa (od Beogradske do Kralja Milana) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Dobrinjska od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Birčaninova (od Sarajevske do Deligradske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Vojvode Milenka (od Resavske do Kneza Miloša) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Hoćeš da kažeš - životinjski refleks?
A pamet? Isto tako?