Slobino Vreme

Da li je bilo bolje u slobino vreme ili sad?

• Bilo je bolje u Slobino vreme!

• Nije bilo bolje u Slobinom vremenu sad je sto puta bolje!

• Nemam misljenje!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Јесу ли ти станови Слоби и Брозу пали са неба да их тек тако поклањају. Ниси пустио ни кап зноја, а на неки начин си ти, или неко други, добио стан. :evil:

veliki broj stanova su firme finansirale iz da kazemo dobit tj profita, znaci nije im niko dao vec su radili i zaradili, doduse ne za miskovica ko sada, mada je onda bio izraz `dobio sam stan`,

dobi ga ti sada kad si pametan, ili nocas kod miskovica pa uzmite svoje, kad ste se borili.

ne obracam se nekom licno, nego onako djuture

Pa kad su ljudi jedino za njega imali love:)

PA AKO JE SADA STANDARD ONDA NE ZNAM STA JE TEK BIO PRE....NESTO POPUT DANASNJEG HAMERA:hahaha:

A STA JE DANAS STANDARD U SRBIJI AJDE MI RECI......

JA TI REKAO LEPO ALI SI TI IZGLEDA IZLAPEO.
NAJBOLJI AUTO NA SVETU MERCEDES 124 I BMW.
JESU LI POSTOJALI JOS NEKI AUTOMOBILI.....:think:

NESTO MALO....BEDA.....GDE JE LADA ZAUZIMALA DOBRU SREDNJU KLASU,KAO DANASNAPRIMER OPEL ASTRA.......

el se pravis ili ne znas, obzirom na dosadasnji doprinos temi,

moja firma, od svega sto ima 95 % smo zaradili na trzistu, pa ipak drzava privatizuje i sve ono, znas i sam radnici ispusili, neko se masno nafatirao

razmisljam da tuzim drzavu za nasilnu privatizaciju u strazburu kad udjemo u eu, ipak je drzava uzela sasu

PA AKO JE SADA STANDARD ONDA NE ZNAM STA JE TEK BIO PRE....NESTO POPUT DANASNJEG HAMERA:hahaha:

A STA JE DANAS STANDARD U SRBIJI AJDE MI RECI......

JA TI REKAO LEPO ALI SI TI IZGLEDA IZLAPEO.
NAJBOLJI AUTO NA SVETU MERCEDES 124 I BMW.
JESU LI POSTOJALI JOS NEKI AUTOMOBILI.....:think:

NESTO MALO....BEDA.....GDE JE LADA ZAUZIMALA DOBRU SREDNJU KLASU,KAO DANASNAPRIMER OPEL ASTRA.......

YUGO je bio standard jer su ljudi imali para samo za to smeće. Šta je danas standard - razne svetske marke oko 3-10 godina starosti. Naravno, još ima jugića, ali još više ima novih auta. A ti ako to ne vidiš, onda ti trebaju naočare.
Za ostatak tvog texta mi zaista nije jasno o čemu trabunjaš..

YUGO je bio standard jer su ljudi imali para samo za to smeće. Šta je danas standard - razne svetske marke oko 3-10 godina starosti. Naravno, još ima jugića, ali još više ima novih auta. A ti ako to ne vidiš, onda ti trebaju naočare.
Za ostatak tvog texta mi zaista nije jasno o čemu trabunjaš..
За те светске аутомобиле треба пара које наш просечан грађанин не може да приушти. Слажем се да је Југо смеће, али то смеће је веома лако за одржавати, јер су и делови скоро џабе.

За те светске аутомобиле треба пара које наш просечан грађанин не може да приушти. Слажем се да је Југо смеће, али то смеће је веома лако за одржавати, јер су и делови скоро џабе.

Izađi na ulice, broj jugiće, lade i ostale stare naspram svetskih marki novije proizvodnje, pa ćeš videti da sam u pravu. Bar je ovo lako dokazati, samo izađeš napolje i pogledaš.

Back