Kod mene ima samo sve osobe koji su za proteste,od na 8.Ovaj jedna ok,cuti i podrzava a ovaj drugi koji studira,ponekad prica o tome.Tipa jesi video sta je bilo,razmislja kao i vecina blokadera,ako nisi za njih onda si Caci,ne mozes biti neutralan bla bla..Treba Vucic zavrsiti kao Caucesku,to kaze pre neki dan i sada sta pricati i sta reci osobi koja kaze ovako nesto.Pozivas na ubijanje coveka,bez obzira kakav je...Recimo ja gledam svoja posla,meni je dobro finansijski,imam porodicu brinem o njima...nisam dodirnut od strane vlasti i ovih desavanja.Ni studenti ni vlast nisu cvecke.Jedni su za blokadere,ok razumem a drugi su za vlast ok i to razumem.Ja znam dve strane price i ne podrzavam nasilje.Generalno,nasilje je pocelo prvo od strane blokadera u NS,demolirali su gradsku kucu,pisali po njoj,fekalije su izlucivali,gazili po zastavi Srbije...I ako ne mislis poput njih odmah te vredjaju i nazivaju Cacijem,sendvicarem itd...Demolirali su prostorije SNS,recima su vredjali one koji su protiv protesta i gadjali su jajima starije osobe....Ali,blokiranje fakulteta,ulica to ne podrzavam.Jer nisu gradjani krivi zbog nemarnosti vlasti pa da im se onemoguci prolaz a i nemaju pravo ni u jednoj drzavi da blokiraju fakultete i sprecavaju studente i profesore da ulaze u njega.To je krivicno delo i u Nemackoj su takve osobe bile pohapsene.Ok protestvuj,setaj buni se...Naravno covek treba da se bori za svoja prava i ako mu nije dobro..Ali ruku na srce,sta dete od 20 i kusir godina zna o politici?Razumem ove ljude koji imaju 30+ godina.