Слоби споменик у Београду

hoces li ti to da kazes da je bilo u redu sto nas je nato bomberdovao, sto su nam razbucali zemlju i sad se prema nama ophode kao prema koloniji?

i sto su doveli ove koji srbima otimaju dedovinu i dele je arapima...sta mislis koliko ce dugo srbi moci da placaju poreze na imovinu dok ne ostanu bez nje i postanu beskucnici?

Хоће да каже да је Милошевић крив што се распао Варшавски пакт и што су одлучили да растуре и опљачкају СФРЈ. За све је он крив, тако реко У92 и жене у црном..

hoces li ti to da kazes da je bilo u redu sto nas je nato bomberdovao, sto su nam razbucali zemlju i sad se prema nama ophode kao prema koloniji?

i sto su doveli ove koji srbima otimaju dedovinu i dele je arapima...sta mislis koliko ce dugo srbi moci da placaju poreze na imovinu dok ne ostanu bez nje i postanu beskucnici?

Nisi razumela post. Pozarevacki kriminalac potpisao kapitulaciju u Kumanovu i predvidja gubitak Kosova? Nek se on malo nosi u tri lepe...

Не.

У парку Калемегдан су махом попрсја уметника, књижевника, песника, композитора, монументална скулптура Захвалност Француској, фонтана "Злосретни рибар", спомен обележје предаје кључева градова кнезу Михаилу, спомен-храст Луу Бартуу...

На Београдској тврђави су још и споменик деспоту Стефану Лазаревићу, Победник, макета замка деспота Стефана, спомен обележје на Одбрану Београда 1456...

На Малом Калемегдану (такође парк), испред пав. "Цвијета Зузорић" је фонтана "Буђење" с које су више пута крали фигуре голубова.

A, heroji revolucionarnih pregnuća ?
Ona ćetvorica !?

А шта је требао да уради по твоме?

Duga je to prica...

Dacu ti jednu moju recenicu iz 1994. Elem, celu tu godinu proveo sam u VJ u Pristini i Gnjilanu. Po zavrsetku v. roka sedim kod mog drugara u Pristini i evociramo uspomene. Na kraju mu kazem - ovde kad pukne, pitanje je da l ces uspeti i do Bujanovca da stignes. Rekao mi je tada da nemam pojma i da je Sloba jak kao crna zemlja. U prolece 2000-te sedeli smo u Skadarliji i vise je plakao nego sto je pricao...

A, heroji revolucionarnih pregnuća ?
Ona ćetvorica !?
А, да, њих заборавих сад... не могу свих одмах да се сетим овако на памет.

Но, битније је што су ушли у моју књигу "Београдски споменарник" - Књига прва - Личности у београдским споменицима.

Duga je to prica...

Dacu ti jednu moju recenicu iz 1994. Elem, celu tu godinu proveo sam u VJ u Pristini i Gnjilanu. Po zavrsetku v. roka sedim kod mog drugara u Pristini i evociramo uspomene. Na kraju mu kazem - ovde kad pukne, pitanje je da l ces uspeti i do Bujanovca da stignes. Rekao mi je tada da nemam pojma i da je Sloba jak kao crna zemlja. U prolece 2000-te sedeli smo u Skadarliji i vise je plakao nego sto je pricao...

Стварно мислиш да је ово одговор на питање које сам ти поставио? Шта је дуга прича? Шта је Милошевић по твоме требао да уради? када кажем Милошевић мислим на војно политички врх тадашње државе, дакле шта су могли да ураде?

Стварно мислиш да је ово одговор на питање које сам ти поставио? Шта је дуга прича? Шта је Милошевић по твоме требао да уради? када кажем Милошевић мислим на војно политички врх тадашње државе, дакле шта су могли да ураде?

Je l smo ukapirali da je 1989. pao Berlinski zid? Jesmo k...c i samo nastavili da guramo neki socijalizam i samoupravljanje. Zaboravljas da se ne pitamo samo mi i da ima jos nekoga.

Uvek govorim da ne znam koga vise prezirem - da l ove sto gledaju u NATO ili ove sto gledaju u Moskvu. Da bi opstali, moramo da radimo sa svima i da najvise gledamo u svoje dvoriste. Ali ne, ajmo rusofili, ajmo NATO placenici i lagano odlazi i Srbija i srpstvo u tri lepe...

Novija istorija Srbije.Mali Sloba zeli velikom Slobi da digne spomenik.Daleko bilo,narod Srbije se odlicno seca 1990.-1995. kao i 1999. godine. Takodje sta je radila gospodja i sin mu.Ko se ne seca a nema ko da kaze evo gledamo to koliko godina kasnije u svim mogucim emisijama koje se bave tim tematikama.

Cica Draži da se digne mauzolej u Beogradu.Kad moze covek o kome se nista ne zna i svi podaci su razliciti da ima svoj moze i covek koji je bio za Kralja i Otadzbinu da ima svoj.Moze Cica Draza ubijen jer je bio patriota da ima svoj.Da mi koji smo patriote,pravoslavni Srbi imamo gde da zahvalimo,odamo pocasti coveku koji ih je zasluzio.

Kako to da niko ne trazi mauzolej Milunke Savic da se uradi?

Zasto Oko sokolovo nema obnovljenu kucu?

Tradicija i istorija Srbije treba da se cuvaju,neguju i postuju.

Poslednja izmena:
Ako odete na neki klip o Slobi i citate iskljucivo komentara stranaca oni su svi pozitivni,recimo Peruanci,Italijani,Indijci ili ne znaju za Milosevica ili ga gotive,negativno mogu da pricaju jedino domaci balisti,militantno teroristicka manjina na jugu Srbije i saradnici Hitlera iz susedne Hrvatske.

Милошевић је прилично често пљуван државник од стране Американаца или Британаца, и презриви коментари на конто њега, српске војске или целог српског народа обично поберу на десетине, или стотине лајкова. С друге стране, антисрбизам код горенаведених не бих приписао њему. Милошевић, Караџић, Младић итд. су имали функцију идеолошке апологије, пригодног casus belli-ја како би се српски народ у целини поробио, побио и понизио. Ту је посреди историјски континуитет колонијализма и етничке мржње германских народа према Словенима, Азијатима, Африканцима, америчким урођеницима... То се лако демистификује на основу јасне чињенице да су САД и ЕУ осуђивали српски народ због "подршке Милошевићу", а да је испаштао управо народ а не Милошевић, иако је он био мета, затим на основу тога да су губитке у НАТО агресији далеко више претрпели инфраструктура и цивили а не "злочиначка војска"... И још низ примера, о којима су писали компетентнији од мене.

Никад нисам наишао на позитивне коментаре о Милошевићу од стране азијских народа које си навео (иначе, могу да верујем да се идентификују са њим и српским народом, нарочито Кинези). Можеш ли дати некакав извор?

Милошевић је прилично често пљуван државник од стране Американаца или Британаца, и презриви коментари на конто њега, српске војске или целог српског народа обично поберу на десетине, или стотине лајкова. С друге стране, антисрбизам код горенаведених не бих приписао њему. Милошевић, Караџић, Младић итд. су имали функцију идеолошке апологије, пригодног casus belli-ја како би се српски народ у целини поробио, побио и понизио. Ту је посреди историјски континуитет колонијализма и етничке мржње германских народа према Словенима, Азијатима, Африканцима, америчким урођеницима... То се лако демистификује на основу јасне чињенице да су САД и ЕУ осуђивали српски народ због "подршке Милошевићу", а да је испаштао управо народ а не Милошевић, иако је он био мета, затим на основу тога да су губитке у НАТО агресији далеко више претрпели инфраструктура и цивили а не "злочиначка војска"... И још низ примера, о којима су писали компетентнији од мене.

Никад нисам наишао на позитивне коментаре о Милошевићу од стране азијских народа које си навео (иначе, могу да верујем да се идентификују са њим и српским народом, нарочито Кинези). Можеш ли дати некакав извор?

pa nato politicari koji su nekad pljuvali po milosevicu danas pljuju po putinu a sve samo zato sto brani svoju zemlju i svoj narod od njihovog porobljavanja... bombardovali bi i ruse i pretvorili rusiju u koloniju da smeju...niko od istocnoevropskih zemalja se sa njima nije usrecio a oni su provaljeni i u sopstvenim zemljama - mi smo tada bili prvi koji su im se suprostavili a danas im se suprotstavlja i sopstveni narod a putin je najpopularniji predsednik na planeti...

Хоће да каже да је Милошевић крив што се распао Варшавски пакт и што су одлучили да растуре и опљачкају СФРЈ. За све је он крив, тако реко У92 и жене у црном..

Породица Милошевић је зло.
Лично су отворили ''пандорину'' кутију.

- - - - - - - - - -

А шта је требао да уради по твоме?

Да се убије на време!

- - - - - - - - - -

Nije to isto !
Draža je Šumadinac, a Sloba Crnogorac...
Nek mu podižu đetići.
Neđe na Lovćen, međ sive sokolove !

Баш тако, он им је створио ''капитал''.

- - - - - - - - - -

Треба срушити издајнику и злочинцу и оно у Пожаревцу. Уместо да му се суди у Београду, наредни квислинзи су га испоручили у Хаг...

На жалост промакла нам је прилика.
А фамилија се разбежала по свету са нашим парама!!!

Je l smo ukapirali da je 1989. pao Berlinski zid? Jesmo k...c i samo nastavili da guramo neki socijalizam i samoupravljanje. Zaboravljas da se ne pitamo samo mi i da ima jos nekoga.

Uvek govorim da ne znam koga vise prezirem - da l ove sto gledaju u NATO ili ove sto gledaju u Moskvu. Da bi opstali, moramo da radimo sa svima i da najvise gledamo u svoje dvoriste. Ali ne, ajmo rusofili, ajmo NATO placenici i lagano odlazi i Srbija i srpstvo u tri lepe...

Пао је Берлински зид, буфер зона више није била потребна и одлучили су да нам разбију земљу, зловенци и усташе су добили ветар у леђа од шваба и ватикана, после се појавили амери у Босни да узму свој део колача...и где је ту Милошевићева кривица?

Да знам, био сам преко, имам родбину и пуно пријатеља у иностранству. И замисли , имам и пријатеље који нису Срби. Него кажи ти нама, зашто ви комунисти југословени не срушите неки споменик туђману у НДХ? Јел зато што је хрвацки усташки фашиста који је довршио павелићево дело био титин партизан и комуниста?

И најбољи Милошевић друг!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Bogdan Bogdanović : "Oni su svi bili protiv nacionalista, pre nego što su pustili brade. Često sam razmišljao šta bi bilo da njega nije bilo. Ali onda bi bio neki drugi Milošević. U onom Gradskom komitetu u kojem sam ponekad sedeo, bilo je bar dvadeset “kvalitetnih” Miloševića, ali pokvarenijeg i odvratnijeg nije moglo da bude. Ali sličnih nekih gluparanja između socijalizma i nacionalizma bi sigurno bilo." https://zokstersomething.com/2015/08/09/bogdan-bogdanovic-beograd-za-cetnike/

Bogdan Bogdanović : "Oni su svi bili protiv nacionalista, pre nego što su pustili brade. Često sam razmišljao šta bi bilo da njega nije bilo. Ali onda bi bio neki drugi Milošević. U onom Gradskom komitetu u kojem sam ponekad sedeo, bilo je bar dvadeset “kvalitetnih” Miloševića, ali pokvarenijeg i odvratnijeg nije moglo da bude. Ali sličnih nekih gluparanja između socijalizma i nacionalizma bi sigurno bilo." https://zokstersomething.com/2015/08/09/bogdan-bogdanovic-beograd-za-cetnike/

kako su vam lepo isprali mozak - milosevic vam kriv nisu te vase budale kojima je zapad svasta obecavao da sa njim ratuje a na kraju ste zavrsili kao prosjaci

Bogdan Bogdanovic je bio failed Britanski Agent koji je mrzeo vas muslimane.

Back