SlipKnot

Ма ебемисе штосусе зарозали и штосам сад старији... Ако дођу ја разапињем шатор испред улаза и има дизгинем...

Ne kapiram sto vredjate SlipKnoT??Pretpostavljam da pola vas nije ni culo njih. Inace proglaseni su za najbolji metal bend 2008. godine, mislim da to dovoljno govori o svemu...plus imaju jednog od tri najbrza bubnjara na svetu!!!

decko ti si jos veci degen sto mislis,hahaha najbolji bend 2008 haha ma nije ni u 100 od najboljih metal bendova mogu ti nabrajati 100 boljih bendova,a da je najbrzi tj 3 nije sigruno posto najbrzi bubnjari su ljudi koji ne sviraju metal vec neki profesionalci gledo sam po tjubu i po netu neki ljudi sto ne vidis palicu kolko lupa....z:hm:

kako im je samo jadan ovaj poslednji album. Video sam ja vec i na vol.3 da nisu ono sto su bili i kad sam misleo da nemoze gore kad ono ovo njesra od albuma. razocaran sam u njih :dash::besan2:

Jes' da je novi album zivi shit, sveze iskaken i cheka da ga slushaoci pojedu, jes' da ce biti karta za shipku bar 3000-4000, ali idem, pa makar morala da pozajmim kesh... ;) i ima da se izdivljam uz "Liberate" i "Left behind" i "Disasterpiece" - ako ne bude ovijeh pesama, ja ih se zvanichno odrichem i idem da se zamonashim/udam/ubijem! - aaaaaaaaa, jedva chekam! :D :D :D :D :D :D

Back