Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
ono sto napisem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little_one:nemoj pricat'!!...
btw, circle je dobra pjesma.
OrthodoxCelt:Uvek ih rado slušam...nekako me uvek orasplozi...
Mada vise ne zvuce kao pre, prvenstveno zbog glasa(Corey je nekako uspeo da unisti glas tokom Iowa turneje)...
Mada i dalje znam oko 90% tekstova napamet...jesu bolesni stvarno...
samo vermilion-e i mozhda nameless...to su jedina baladeArcticA:E'bes mu sve...imaju dobre balade..............!!!
haha kako znas da je kori?mozda je neki dubler ili sl?Mada vise ne zvuce kao pre, prvenstveno zbog glasa(Corey je nekako uspeo da unisti glas tokom Iowa turneje)..
Makijavelli:samo vermilion-e i mozhda nameless...to su jedina balade
ma daj molim te,pa jel stvarno postoji fan slipknot-a koji nema albume Stone Sour-a ili Murder Dolls-a,ja sam naravno odavno nabavio''Come what ever may'',i svaka pesma na njemu je po meni odlichna.....dobar nachin da Corey pokazhe svoje glasovne sposobnosti....OrthodoxCelt:Ako volite Slipknot , poslusajte bend Stone Sour, frontmen grupe je Corey Taylor(pevac Slipknot-a) a glavna gitara je James Root(takodje iz Slipknot-a)...
Kod njih mozete naci jos par dobrih balada, kao sto su Zzyxz Rd., Bother, Through Glass,...
A ako volite nesto jacu muziku, poslusajte Get Inside, Orchids, Tumult,...
Poslusajte, pa javite komentare...a ako ne mozete naci pesme, opet javite, sredicemo nesto...
ma nemash ti pojma....papajaa:slipknot je najveca komercijala od metala i on je jedan veliki shit
ajde cuti i slusaj tog tvog ebenog 2pacaMakijavelli:ma nemash ti pojma....
ma shta ti znash...izvadi glavu iz dupeta druzhe pa pochni da prichash o muzici....a dotle,cuti.....papajaa:ajde cuti i slusaj tog tvog ebenog 2paca
pitaj kevuMakijavelli:retardi....??shta je to....
Makijavelli:samo vermilion-e i mozhda nameless...to su jedina balade