SlipKnot

to je bash bio vrh brutalnosti....meni je recimo Big Day Out 2004 ja mislim bolji,ili recimo Belfort je isto extra....a da ne pricham kakav je Live Hell's Kitchen Massacre u Londonu,ihahaaa...Corey se tolko drao da se na kraju dok su Surfacing izvodili mikrofon riknuo....

Stedza:
CHUJ DOBRA!!! pa to je njihov najjachi koncert ubedljivo...Corey je tad pevao najbolje!!! Joey rokao najbolje i ostali su tad bili NAJBOLJI...naravno i sad su... :)

Paaa... (nebih višeda izigravam nekog "aristotela"... aaaali)... Taj koncert je sniman za divi di i šiiiroke narodne masesu trebale toda vide... Tako dasu i oni sami znali da tu nema zajebancije... I odradilisu to sa poslednjom trunkom energije...
Al, i pored toga... svaka čass, pre svega, Coreyu pa ostalima na odrađenom poslu...

Stedza:
Shta su odvratni kao da Joey Jordison nije jedan od najjachih bubnjara na svetu...ako ne i najbolji

Uhuhhhh....
Al se izvali...
Po cemu je to on najjaci bubnjar, jesi li ikada poslušao bendove poput annihilatora, pantere, megadetha, metallice, iron maidena, judas priesta, hammerfalla, sepulture, soulfly, manowar, saxon... i još mnogo njih...
Taj tvoj Joey se nalazi na 155 mjestu najboljih bubnjara na svijetu... (ja mislim da nije ni zaslužio ni to mjesto..)

ISPECI PA RECI...
Slipknot slušaju djeca poput tebe, koji misle da je slipkont metal...

Painkiller_girl:
Uhuhhhh....
Al se izvali...
Po cemu je to on najjaci bubnjar, jesi li ikada poslušao bendove poput annihilatora, pantere, megadetha, metallice, iron maidena, judas priesta, hammerfalla, sepulture, soulfly, manowar, saxon... i još mnogo njih...
Taj tvoj Joey se nalazi na 155 mjestu najboljih bubnjara na svijetu... (ja mislim da nije ni zaslužio ni to mjesto..)

ISPECI PA RECI...

e,ajde seri negde drugde...zaebi te liste vishe...joey je objektivno odlichan bubnjar i to ne treba da ima ikakve veze sa tvojim misljenjem o Slipknotu...i jedino ako je Lars bolji od Joeya... :roll:

Painkiller_girl:
Uhuhhhh....
Al se izvali...

ISPECI PA RECI...

...pa netjemo pretjeriwati...
swako ima swoje misljenje, nekome su nabrojani bendowi bezze, a neki ne mogu ziwjeti bez njih. sto wazi i za slipknot...
ma, swe i da je 200ti, zar je ta lista odraz uspjeha? heh.
istina, slipknot nerijetko slusaju djeca koja misle da je to metal, al netjemo wrijedjati nesto starije fanowe, koji obicno imaju drugacije misljenje (btw, sebe ukljucujem u djecu, 4ever'n'ever, al za mene slipknot nea dowoljno gitare da bi bio metal)

little_one:
...pa netjemo pretjeriwati...
swako ima swoje misljenje, nekome su nabrojani bendowi bezze, a neki ne mogu ziwjeti bez njih. sto wazi i za slipknot...
ma, swe i da je 200ti, zar je ta lista odraz uspjeha? heh.
istina, slipknot nerijetko slusaju djeca koja misle da je to metal, al netjemo wrijedjati nesto starije fanowe, koji obicno imaju drugacije misljenje (btw, sebe ukljucujem u djecu, 4ever'n'ever, al za mene slipknot nea dowoljno gitare da bi bio metal)

omg..
Ti se drzi svog misljenja, a ja cu svog.
P.S. Ne pretjerujem.

Painkiller_girl:
Uhuhhhh....
Al se izvali...

ISPECI PA RECI...
deca bre slushaju Branka Kockicu a ne: People Equals Shit,Heretic Anthem,Surfacing,Eyeless itd.....a opet ostaje chinjenica da je Slipknot genijalan bend,shta god ljudi rekli....kvalitet je tu na mestu.....

Makijavelli:
deca bre slushaju Branka Kockicu a ne: People Equals Shit,Heretic Anthem,Surfacing,Eyeless itd.....a opet ostaje chinjenica da je Slipknot genijalan bend,shta god ljudi rekli....kvalitet je tu na mestu.....
a ti maki spavash :p
SlipKnot..shta recji...jedan od omiljenih bendova :mrgreen: 8-)

jao bre saki,nemoj da steknesh pogreshan utisak:lol:.....al ovo je moja tipichna rutina,odem odgovorim na temu o bilderima,na temu o slipknotu,i onda odem spavam i dodjem ujutru da vidim koga sam sve uspeo da isprovociram postovima.....

Makijavelli:
jao bre saki,nemoj da steknesh pogreshan utisak:lol:.....al ovo je moja tipichna rutina,odem odgovorim na temu o bilderima,na temu o slipknotu,i onda odem spavam i dodjem ujutru da vidim koga sam sve uspeo da isprovociram postovima.....
nema sada vidim ja shta ti radish..zamajavash ljudi..ccc prichacjemo sutra xD

Painkiller_girl:
Uhuhhhh....
Al se izvali...

ISPECI PA RECI...

Ova cura je upravu :twisted:

Ti si neka True... mislim vidi se zato sto pljujes po Slipkotu..
Neka... samo nastavi, pridruzujem se i ja.... 8-)

Back