SlipKnot

ja nabavio pulse of the maggots dvd,kao neautorizovana biografija,od strane fanova verovatno...bash sam uzhivao dok sam gledao,momci su neverovatno talentovani.....i bash su savrsheno napredovali sa svakim albumom.....a i teshko su doshli dotle,s`obzirom da su doshli iz des moines-a iz iowa-e,koja je bila poznata po tome shto je muzichki opustoshena,i puna predrasuda....ma kraljevi su....sad bash skidam live hell`s kitchen masakre iz londona,a pre toga sam doshao do disasterpiece-a i live bdo 2005.....da imam i live at belfort,shto se tiche live nasupa jednostavno su genijalni.....

da znash....bash neshto gledah.....svaki od njih je savrshen u onome shto radi,mick i james odvaljuju gitare,corey prelepo peva,o dzoiju da ne pricham.....klovan je totalni psyho....i generalno...da sid extra dj.....

ha:lol:....gledao sam ``live hell`s kitchen massacre``,kako su puni energije bili....a na kraju dok su izvdili surfacing,Corey-u se pokvario mikrofon u sred pesme,on popizdeo i zveknuo ga u pod....al shta su radili,Corey baci flashu s`vodom u publiku,neko ga istom gadja:lol:,on poludi i pljune ga:lol:....onda su klovan i nosonja zezali se s`publikom,kako je dobar koncert....bozhe mili kako dobru atmosferu prave:|.....

Corey Taylor

06ey4.jpg

shockunmasked01iq9.jpg

unmaskedjimmykemmel01so6.jpg

bash izgleda opako.....:lol:....ma corey je kralj u svakom sluchaju.....nego sad me zanima kako ce da izgleda ako ikad o5 bude nastupao sa slipknotom....mislim,kako ce da izgleda celav s`onom maskom....

Back