SlipKnot

Videla sam ovo kad je bilo na tv-u. Nisam mogla da verujem svojim očima. Žena se zove Zorica Marković ako se ne varam... Naćiće se već neko ko se malo više razume u narodnjake da me ispravi ako grešim...

PredatorBG11:
Staste pukli,malo se salim,provociram ali ne mozes samnom da se kacis,shvati da ti nikad nisi gledala Iron Maiden a ja tri puta a ti da li ces ikada?Ne moze to da bude isto,pa ti kada si se rodila izdali su No Payer For the Dying...

Pa nije luda da ide na te sektaske rituale !!!
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!??????
A ti jos kazes da si isao TRI puta !!! Sto znaci da su ti zamo zesce isprali mozak pa sad nemash pojma shta govorish!!!
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????

*Bratislav*Nikolić*:
Pa nije luda da ide na te sektaske rituale !!!
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!??????
A ti jos kazes da si isao TRI puta !!! Sto znaci da su ti zamo zesce isprali mozak pa sad nemash pojma shta govorish!!!
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????
Ma mala pati za takvim ispiranjem mozga ali ja joj zelim da joj Maiden barem jednom pre nego sto odu u penziju isperu mozak sa jedno dva sata svirke,

PredatorBG11:
Ma mala pati za takvim ispiranjem mozga ali ja joj zelim da joj Maiden barem jednom pre nego sto odu u penziju isperu mozak sa jedno dva sata svirke,

A ja ti zelim da nabijes sebi lopatu u ushi pa vadi te sline koje su ti zapushile ushi !!!
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!??????????

video sam to kad je bilo... samo jedna rec: odvratno.
ko sve danas nece okaljati onog malo dobrog sto je ostalo... samo jos fali da cela druzina pocne da fura metal fazon, mile kitic, saban, sinan, indira i ostali pajtosi i da se smucim samom sebi sto sam kao oni

******, neko je pogresno naucio sta da klaze kad je u emisiji pitaju "sta ti je to", da ne bude ono: pa eto sada je to in, bez obzira sto nisam ni cula kako to zvuci. a onda je pitaju: kako se zove grupa? a ona kaze: cek da vidim na majici...a da, slipknot!

hit:
samo oce da se metalci sto vise smuce samim sebima, jer ti kad vidis najvecu seljacinu na ovim prostorima kako nosi nesto sto toliko gotivis, sta drugo da radis nego da se ubijes... ili da njih pobijes.
Ako mi pank budu dirali....ubicu ih....a ja prvo pomisli da neka klinka nosi tu maicu....kad ono babuskara....ruzna....smrdljiva....

PredatorBG11:
Znas,izraz speed metal postoji preko 20 godina a NU metal je novi i niko je nebi ziv shvatio sta kaze,ako mozes da shvatis...
A jer si i ti sa estrade pa sad ides i pricas da su COB electric dark wave heavy punk-rock?
Nu metal je mesavina repa i metala. Takodje se moze zvati Rap-Core
Speed metal je sama rec kaze brzi metal. A kao sto je rekla Saki slipknot ima spooore pesme.

Back