crusader84
Primećen član
- Poruka
- 974
Čekaj, ovde neko poredi Iron Maiden i Slipknot? Šta je sledeće, Pink Floyd i Linkin Park, ili možda Dream Theater i Tokio Hotel?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:shock:crusader84:Čekaj, ovde neko poredi Iron Maiden i Slipknot? Šta je sledeće, Pink Floyd i Linkin Park, ili možda Dream Theater i Tokio Hotel?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To je slikano na tvom stolu,uzeto iz tvog spajza,pravila mama zimnicu,seljacka posla.bufla:Evo ti jedi
![]()
_slipknot_girl_:ljudi misle da su oni poznati samo zbog maski, to nuje ni 5% tacno. jbg, ljudi se tako izrazavaju, sta ces. svako ima svoj nacin.
To je toalet, wc solja ali posto je nemas u kuci,imas poljski wc, ne znas kako se zove,samo da je od keramike.bufla:HA HA HA HA HA HA
Aj obrisi usta i idi se pomoli tvom keramickom bogu
![]()
I vecini metalaca su privukli paznju zbog maski,posle muzika.saki8050:verovatno se obratja meni
MENI oni nisu privukli pazhnju zbog izgleda...ja sam ih poslushala zbog Sika i svideli su mi se jako....i chula sam ih tek pre....ne znam koliko mozhda 3-4 meseca i josh mi se svidjaju isto....a ono sam rekla"verovatno zbog njihovog izgleda" to je bilo vezano za zoricu markovitj koja je bash uzela SKT majicu da obuche...mislim zashto nije uzela Korn ili HIM....ona je htela da privuche pazhnju i verovatno je zato obukla majicu sa njima :? :? :?
vidi...medju tim seljacima(koji god je stil one matore) i fenserima oni privlache pazhnju zbog masku....a njih zabole za metal i za SKT uopshte...sigurno chak i za muziku(mislim kada odslushash shta oni nazivaju muzikom sve ti je jasno)ali chim chuju SlipKnot komentar je "JOOOJ TO ONI SA MASKAMA" (proderu mi se u facu :? )...
Ma vazi, kad sam prvi put cuo za njih nisam ni znao da ih ima 9, a kamoli kako izgledaju.PredatorBG11:I vecini metalaca su privukli paznju zbog maski,posle muzika.
PredatorBG11:I vecini metalaca su privukli paznju zbog maski,posle muzika.
Ne ja tu radim ono sto ti radis na usta.bufla:Tu se ti ispovedas svake noc pre spavanja zbog svake reci koju si izgovorio u toku dana.
Aj idi kuci da jedes, cale ti *****.PredatorBG11:Ne ja tu radim ono sto ti radis na usta.

, a Maiden slusaju zbog lepih omota jer takoJa sam kuci,dodji kod mene da te nahranim...povedi i mamu,sestru.bufla:Aj idi kuci da jedes, cale ti *****.
Sto se nerviras,polako.Maiden se slusa zbog dobre muzike,omoti su im odlicni.bufla:Sta da radim kad je budala zalepila sebi za glavu (posto nema mozak, nego crnu rupu) da svi slusaju Slipknot zbog maska, a Maiden slusaju zbog lepih omota jer tako
Ipak nije da ne znaju da sviraju.....Priznaćeš......PredatorBG11:Po meni su Slipknot i Manson privukli paznju na sebe prvo pojavom,muzika je u drugom planu.

Uvek kazem da se o ukusima ne treba raspravljati, kao sto sam reko slusam oba i u opste nepravi razliku ko je bolji. Sto je tebi tako tesko da poverujes da Slipknot nije tako los ako ti se svidja takva muzika.PredatorBG11:Sto se nerviras,polako.Maiden se slusa zbog dobre muzike,omoti su im odlicni.
Prvo da kleknes i da mi se izvines za uvrede,pa mozda i ne dobijes ban i mozda ti i odgovorim.bufla:Uvek kazem da se o ukusima ne treba raspravljati, kao sto sam reko slusam oba i u opste nepravi razliku ko je bolji. Sto je tebi tako tesko da poverujes da Slipknot nije tako los ako ti se svidja takva muzika.
bufla:Uvek kazem da se o ukusima ne treba raspravljati, kao sto sam reko slusam oba i u opste nepravi razliku ko je bolji. Sto je tebi tako tesko da poverujes da Slipknot nije tako los ako ti se svidja takva muzika.
...