SlipKnot

_slipknot_girl_
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 18.08.2006.

Podrazumevano Re: SlipKnot
slipknot je jedan od najboljih bendova, mozes ih u nekom slucaju i sa maidenima porediti. covjece, al su oni dddddooooooooooobbbbbbbbrrrrrrrriiiiiiiiiii! ne mozes srati po njima, nikako

bufla:
Evo ti jedi
1016pekmezkajsija5we.jpg
To je slikano na tvom stolu,uzeto iz tvog spajza,pravila mama zimnicu,seljacka posla.

_slipknot_girl_:
ljudi misle da su oni poznati samo zbog maski, to nuje ni 5% tacno. jbg, ljudi se tako izrazavaju, sta ces. svako ima svoj nacin.
:roll: verovatno se obratja meni :roll:
MENI oni nisu privukli pazhnju zbog izgleda...ja sam ih poslushala zbog Sika i svideli su mi se jako....i chula sam ih tek pre....ne znam koliko mozhda 3-4 meseca i josh mi se svidjaju isto....a ono sam rekla"verovatno zbog njihovog izgleda" to je bilo vezano za zoricu markovitj koja je bash uzela SKT majicu da obuche...mislim zashto nije uzela Korn ili HIM....ona je htela da privuche pazhnju i verovatno je zato obukla majicu sa njima :? :? :?
vidi...medju tim seljacima(koji god je stil one matore) i fenserima oni privlache pazhnju zbog masku....a njih zabole za metal i za SKT uopshte...sigurno chak i za muziku(mislim kada odslushash shta oni nazivaju muzikom sve ti je jasno)ali chim chuju SlipKnot komentar je "JOOOJ TO ONI SA MASKAMA" (proderu mi se u facu :? )...

saki8050:
:roll: verovatno se obratja meni :roll:
MENI oni nisu privukli pazhnju zbog izgleda...ja sam ih poslushala zbog Sika i svideli su mi se jako....i chula sam ih tek pre....ne znam koliko mozhda 3-4 meseca i josh mi se svidjaju isto....a ono sam rekla"verovatno zbog njihovog izgleda" to je bilo vezano za zoricu markovitj koja je bash uzela SKT majicu da obuche...mislim zashto nije uzela Korn ili HIM....ona je htela da privuche pazhnju i verovatno je zato obukla majicu sa njima :? :? :?
vidi...medju tim seljacima(koji god je stil one matore) i fenserima oni privlache pazhnju zbog masku....a njih zabole za metal i za SKT uopshte...sigurno chak i za muziku(mislim kada odslushash shta oni nazivaju muzikom sve ti je jasno)ali chim chuju SlipKnot komentar je "JOOOJ TO ONI SA MASKAMA" (proderu mi se u facu :? )...
I vecini metalaca su privukli paznju zbog maski,posle muzika.

Sta da radim kad je budala zalepila sebi za glavu (posto nema mozak, nego crnu rupu) da svi slusaju Slipknot zbog maska :evil:, a Maiden slusaju zbog lepih omota jer tako

PredatorBG11:
Sto se nerviras,polako.Maiden se slusa zbog dobre muzike,omoti su im odlicni.
Uvek kazem da se o ukusima ne treba raspravljati, kao sto sam reko slusam oba i u opste nepravi razliku ko je bolji. Sto je tebi tako tesko da poverujes da Slipknot nije tako los ako ti se svidja takva muzika.

bufla:
Uvek kazem da se o ukusima ne treba raspravljati, kao sto sam reko slusam oba i u opste nepravi razliku ko je bolji. Sto je tebi tako tesko da poverujes da Slipknot nije tako los ako ti se svidja takva muzika.
Prvo da kleknes i da mi se izvines za uvrede,pa mozda i ne dobijes ban i mozda ti i odgovorim.

bufla:

Izkompleksiran čovek... oćeda bude troo metalac...
IHIHIHIHIIIIiiii... alsam šašav.... :mrgreen:...

Back