Kiselina
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
odvratni suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

JER SI TI TOLIKO GLUP???!!!Makijavelli:Da svi budu srecni,ovo je vase malo drustvance
KaKo swatko malo swincje. Nemo svinjce da mi diras. Pametnije je od tebe. Necu mu dati daMakijavelli:Evo uslikao sam te Che
ne ne,oni su goveda,ti si majmun,monkey,do you want a banana,monkey boyChe_Anarki:JER SI TI TOLIKO GLUP???!!!
Mi smo goveda. Ne cudi me sto je Oushn presto da dolazi.Ka' si kreten.
Stole:Ti si jedna obicna budala,TI si jedno obicno djubre!!!CobRa-SiC-:A ko joši obraća pažnju... ;
Nop. Ja ne bejah na exitu. Ja sam stavio Mikijavellia na ignore. Vise me briga.bufla:Che_Anarki
Evo jednog pitanja ne vezanog mnogo za Slipknot. Jer neko na Exit-u slusao Madball
jaooooooooooooooooooooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa zaaaaasssssssssssssstooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maaaaaaaaaa boooooooooollllllllllllllliiiiiiiiiiiiiii mmmmmmmmmeeeeeeeeeee kkkkiiiiiiiiiiiiittttttttttaaaaaaaa pppppppppiiiiiiiiiicccccccckkkkkkkooooo jjjjjeeeeeeedddddddddnnnaaaaaaaa!!!!Che_Anarki:Nop. Ja ne bejah na exitu. Ja sam stavio Mikijavellia na ignore. Vise me briga.
 )
 )