SlipKnot

. . .:
zoricaslpknot1ly5.jpg

zoricaslpiknoted9 .jpg
a ja baš htela da pitam ima li neko ovu sliku....... :lol: :mrgreen:

Znači da se nisam zajebao pa zaboravio da promenim kanal istog trenutka kada je završila tekma ne bi se valjao od smeha! :lol:

Ali "Ja obožavam speed metal!" Kakve li to ima veze sa Slipknotom, da mi je znati...

PredatorBG11:
Znas,izraz speed metal postoji preko 20 godina a NU metal je novi i niko je nebi ziv shvatio sta kaze,ako mozes da shvatis...
ma brani je shta god ti rekao ja znam da je ona htela da privuche pazhnju i shto joj je uspelo :roll: a i ti debili u Bravo show-u verovatno ne znaju ni speed ni NU ni Black ni.....da ne nabrajam.....mogla je samo retji metal :roll:

iiih blago tebi :roll:
bash si faca...e pa ja kada sam bila u stomaku sam slushala IM...i od kada sam se rodila.. i sa 5 godina sam znala i neke pesme cele :cool:
mozhesh ti misliti da te tovarim,ali to je moj tata slushao...a bogme i mama pomalo...
ih a ja sada treba da idem da se hvalim "E ja slusham maidene od kada sam bila mala" :roll:
jadno je tako se ku*chiti...

Staste pukli,malo se salim,provociram ali ne mozes samnom da se kacis,shvati da ti nikad nisi gledala Iron Maiden a ja tri puta a ti da li ces ikada?Ne moze to da bude isto,pa ti kada si se rodila izdali su No Payer For the Dying...

Back