Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
brate,onda pochni odmah da se pucash u venu i da prdish na stereoide
ko se josh lozi na te gluposti...
ko se josh lozi na te gluposti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJ_MaRe:pa dobro bre, niko sem Labuda da prokomentarise moju vevericu... a toliko sam se lomio da li da sklonim onog zmaja...![]()

de mi nije bilo zao...QchCK*a:DJ_MaRe:pa dobro bre, niko sem Labuda da prokomentarise moju vevericu... a toliko sam se lomio da li da sklonim onog zmaja...![]()
Kako ti nije bilo zao da sklonis zmaja ?![]()
rekao sam da sam se lomio... ali i ova veverica ima svoje, hm... pozitivne strane... 8)DJ_MaRe:de mi nije bilo zao...QchCK*a:DJ_MaRe:pa dobro bre, niko sem Labuda da prokomentarise moju vevericu... a toliko sam se lomio da li da sklonim onog zmaja...![]()
rekao sam da sam se lomio... ali i ova veverica ima svoje, hm... pozitivne strane... 8)
DJ_MaRe:de mi nije bilo zao...QchCK*a:DJ_MaRe:pa dobro bre, niko sem Labuda da prokomentarise moju vevericu... a toliko sam se lomio da li da sklonim onog zmaja...![]()
rekao sam da sam se lomio... ali i ova veverica ima svoje, hm... pozitivne strane... 8)

_7eDini_:i ova tema postoji na forumu *..

Bleak WinterFullMoon:_7eDini_:i ova tema postoji na forumu *..
a jel?
postavljena pre ove?
sure![]()
_7eDini_:Bleak WinterFullMoon:_7eDini_:i ova tema postoji na forumu *..
a jel?
postavljena pre ove?
sure![]()
serbiancafe
lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
sorry
ops:Get a life, nisi Peta W., i ne razumem zasto bi iko zeleo da bude neko drugiPeta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
Nije lose 8)Black_Swan:Imam new one...
Alexandra9:lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
ali meni je opet najlepsa ona sa ,,matrix'' tripovima... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

C,c,c....Luc:Get a life, nisi Peta W., i ne razumem zasto bi iko zeleo da bude neko drugiPeta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:

Slatka... :wink:Black_Swan:Imam new one...
neko me i razume... :wink:DevouredSoul:I da,htedoh recji da Alexandra9 ima prelepu sliku u profilu. Bash po mom ukusu. Svaka chast :wink:
oci su... wow... :wink:Black_Swan:Imam new one...