Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Pa prethodno obeleži koja si ti, treba li da gatamo?Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.
Dakle,sta mislite o tome...i chije vam se slike svidjaju?
P.S. pogledajte moju novu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prethodno obeleži koja si ti, treba li da gatamo?Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.
sta pricas??? pa vidis ko je ...Espanol:Pa prethodno obeleži koja si ti, treba li da gatamo?Bleak WinterFullMoon:Mozda je tema bila (verovatno jeste) al mrzi me da kopam.

d4ch4:

botanichar:hm.......evo vam jedna pa ga drkajte
![]()
_7eDini_:
Kliknes na nick kome hoces da pogledas profil...sofffy:novi sam clan,kako se gledaju slike?

DJ_MaRe:pa dobro bre, niko sem Labuda da prokomentarise moju vevericu... a toliko sam se lomio da li da sklonim onog zmaja...![]()
tamo bi dzumbus napravila...Alexandra9:Pa, veverica ti je... hmm... redak primerak?![]()
Mozda treba da je odneses u zoloski vrt... :?![]()
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Ova veverica je gora od robijasa pustenog posle nekoliko godina...DJ_MaRe:pa dobro bre, niko sem Labuda da prokomentarise moju vevericu... a toliko sam se lomio da li da sklonim onog zmaja...![]()
ne lozi se... 8)POP Mare:Sta mislite o mojoj slici... Ovoliko cu ja da dizem za koju godinu![]()
Ma videces ti... 8)DJ_MaRe:POP Mare:Sta mislite o mojoj slici... Ovoliko cu ja da dizem za koju godinu![]()
ne lozi se... 8)