Evo i ja imam novu sliku. Od bildera postao sam umiljato mace 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka bude ljudima jasno sto smo te zvali Frakenstajn u skoli...Kad_LupimLupim:imam i ja imam i ja, vidite moju sliku... videite vidite! a? a? sta kazete? jesam lep? a? mmmm?

Jesi ga izlupo svaka ti castKad_LupimLupim:imam i ja imam i ja, vidite moju sliku... videite vidite! a? a? sta kazete? jesam lep? a? mmmm?
na njoj je Peta nasmejana (soroki kez, ali simpa)... i oko nje neka ludo zelena svetlost...Sasha85:Alexandra9:lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
ali meni je opet najlepsa ona sa ,,matrix'' tripovima... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Koja je to slika? :? Nisam je videla....![]()
jaaadan macor...POP Mare:Evo i ja imam novu sliku. Od bildera postao sam umiljato mace![]()
sta mu uradi covece...
Zasto bas je lep taman sad za leto da se ne znojiAlexandra9:jaaadan macor...POP Mare:Evo i ja imam novu sliku. Od bildera postao sam umiljato mace![]()
sta mu uradi covece...
![]()
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
sram da te bude!Kad_LupimLupim:evo mozete pogledati i moju sliku ko vec nije video, nemojte se uplasiti nije nista strasno
Da li si cuo za izum zvan ,,cesalj''?...
tudje slike gledas klikom na nick onoga ciju sliku hoces da vidis, a svoju sliku postavljas klikom na link- profil na vrhu strane... ( pa upload slike sa vaseg kompa)P3:e a kako mozemo da postavimo i gledamo tudje slike.Moze li mi neko reci posto sam se tek prijavila.PLEASE!!!!!!!!!![]()
Jel' ova? :wink:Alexandra9:na njoj je Peta nasmejana (soroki kez, ali simpa)... i oko nje neka ludo zelena svetlost...Sasha85:Alexandra9:lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
Peta W.:Jel' ova? :wink:Alexandra9:na njoj je Peta nasmejana (soroki kez, ali simpa)... i oko nje neka ludo zelena svetlost...Sasha85:Alexandra9:lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
mystical_ocean:Peta W.:Jel' ova? :wink:Alexandra9:na njoj je Peta nasmejana (soroki kez, ali simpa)... i oko nje neka ludo zelena svetlost...Sasha85:Alexandra9:lepo... :wink:Peta W.:/me ooopet ima novu sliku...:wink:
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
eh,meni je ova najbolja! :wink:

Nda..Secam se ove slike...Bio je to interesantan dan...POP Mare:Evo i ja imam novu sliku. Ovo je posebno za Petu W. Ja sam ovaj iza nje 8) Sta mislite jel dobra...
8) :wink:JOJ STA JE OVO?! :shock:Kad_LupimLupim:imam i ja imam i ja, vidite moju sliku... videite vidite! a? a? sta kazete? jesam lep? a? mmmm?

Da da bio je to interesantan dan... :?Peta W.:Nda..Secam se ove slike...Bio je to interesantan dan...POP Mare:Evo i ja imam novu sliku. Ovo je posebno za Petu W. Ja sam ovaj iza nje 8) Sta mislite jel dobra...![]()
8) :wink:
ops: :shock: :shock: :shock: Samo malo skrati kosuKad_LupimLupim:imam i ja imam i ja, vidite moju sliku... videite vidite! a? a? sta kazete? jesam lep? a? mmmm?