sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Fala hani :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Very sweet!!!sofffy:Najs pikchr
<--------ja i moja beba Vuk.
Ma mozes da me povuces za prangiju.decko88:Pa da, mislio sam da stavis nesto kao ja, ajde ako imas hrabrosti.
Kako smaraš čoveče... ne za medalju nego za tri! I to sve zlatne... nemoj sad Profi Mare da ti dodje pa ćeš moći samo da se zavučeš nazad u rupu iz koje si došaodecko88:Znao sam da si jajara. Ocigledno imam vise od tebe da pokazem :wink:

lepo recheno....Banshee:kako smarate tim misicima.
em su ruzni em sluze samo za hvaljenje i sepurenje.
ko ptice kad sire perje pred parenje da izgledaju vece,tako i vi sa misicima.
slike su odvratne.
koji q imate potrebu da stavljate gola misicava tela![]()

Il Nome della Rosa:deco, da vam kaze nesto deda
svi ste mnogo ruzni, ne bi vas ja nikad angazov'o da glumite u filmu za odrasle
mnoge od vas je najbolje likvidirati, onda bi ovaj svet bio sigurno lepsi
a onaj decko88, od njega ce biti nesto, ***** za koju godinu
sta je bre ovo, cenzura, e
Kad_LupimLupim:Sta je sad... kao vi ribe ne volite misice, ono da uvatite decka pod biceps dok vas voda, prelazite prstima preko ledja i guzova dok je on na vama, gledate kako rade trbushnjaci dok vas jelte... m-daj, pali![]()

kad se udash za nekog zhgoljavka koji nema ni 70kg i kad dovezesh s pijace kantu s kupusom i par dzhakova povrcja, i kad dotichni ne bude mogao da ti to odnese na shesti sprat poshto je sve to pojedinachno tezhe od njega, i kad budesh zvala napucanog komshiju da to uradi umesto tvog nesposobnjakovicja, onda cjesh dokuchiti i drugu funkciju mishicja, i prebecji cjesh kod komshije.Banshee:kako smarate tim misicima.
em su ruzni em sluze samo za hvaljenje i sepurenje.
mislim da zhivotinje nemaju razvijenu percepciju estetike, samim tim ni velichine ni bilo kakve lepote.Banshee:ko ptice kad sire perje pred parenje da izgledaju vece,tako i vi sa misicima.
swatkoPajper:<-------u naletima kreJativnosti...
neka reperka...samo se sada ne vidi donji deo tela...