mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.838
8)Sasha85:mario80:pa valjda smo samo mi " lepi " na forumu... :wink:Sasha85:mario80:zasto imam neki osecaj da samo sasa i ja imamo slike u profilu?![]()
Isto.. :?
Nije fer....8)
Ma,da... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8)Sasha85:mario80:pa valjda smo samo mi " lepi " na forumu... :wink:Sasha85:mario80:zasto imam neki osecaj da samo sasa i ja imamo slike u profilu?![]()
Isto.. :?
Nije fer....8)
Ma,da... :?
Bleak WinterFullMoon:znachi ne svidjam vam se a?![]()
![]()
LPhoklica:ma kome se bre ne svidjas?!
meni si bas ok lik ... uvek nesto *poucno* napises![]()
![]()
![]()
(ok ovo poslenje je bila totalna glupost)
...kissops:
Alexandra9:Clan grupe Mudvayne... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Sasha85:
oh, neeee... uzas!!! vrati onu staru... molim te!!!Bleak WinterFullMoon:Sasha85:
ajd ajd...da ne kukate stavio sam jednu moju![]()
jel mozhe?
:wink:Bleak WinterFullMoon:ha-ha very funny
da, ona je bila mutnija... :wink: ali, bila si drugacija, mozda je raspolozenje u pitanju...Sasha85:bleach:pa uopste ne licis na sebe...Sasha85:Alexandra9:just forget it... Unistili smo temu dovoljno...
Hajde, ko je jos ubacio novi slicicu?
/me...ops:
Tj. Zamenila sam staru...
tj. na proslu sliku![]()
Cini ti se.... :wink: Ova je boljeg kvaliteta....
bleach:da, ona je bila mutnija... :wink: ali, bila si drugacija, mozda je raspolozenje u pitanju...Sasha85:bleach:pa uopste ne licis na sebe...Sasha85:Alexandra9:just forget it... Unistili smo temu dovoljno...
/me...ops:
tj. na proslu sliku![]()
Bleak WinterFullMoon:Sasha85:
ajd ajd...da ne kukate stavio sam jednu moju![]()
jel mozhe?
Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:Clan grupe Mudvayne... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
vidi malu kako zna :wink:
Sasha85:Nemam pojma.. Obe su slikane u "srecnim" trenutcima... A koja je bolja? :?
Alexandra9:Sasha85:Nemam pojma.. Obe su slikane u "srecnim" trenutcima... A koja je bolja? :?
ma sklanjaj te navodnike! :wink: ... lose uticem na tebe...
~~~~~~~~~
pa meni se cini da su slike napravljene u potpuno drugacijoj atmosferi...Sasha85:bleach:da, ona je bila mutnija... :wink: ali, bila si drugacija, mozda je raspolozenje u pitanju...Sasha85:bleach:pa uopste ne licis na sebe...Sasha85:Alexandra9:just forget it... Unistili smo temu dovoljno...
/me...ops:
tj. na proslu sliku![]()
Nemam pojma.. Obe su slikane u "srecnim" trenutcima... A koja je bolja? :?
bleach:pa meni se cini da su slike napravljene u potpuno drugacijoj atmosferi...
... da razmislim ...
nemam pojma, mozda je ona prva malo lepsa...
u sustini, lepa si na obe, iskreno... :wink:
Aaaaa mnogo je slatka! :wink:Black_Swan:A kako vam se svidja moja? :wink:
Sasha85:bleach:pa meni se cini da su slike napravljene u potpuno drugacijoj atmosferi...
... da razmislim ...
nemam pojma, mozda je ona prva malo lepsa...
u sustini, lepa si na obe, iskreno... :wink:
Hvala...![]()