Little_strawberry
Početnik
- Poruka
- 28
Cyber_Barbie....strava fotka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvalajelena92:bas si slatka,super je slika....![]()
Najke miCyber_Barbie:Nixxx pa ti si puk'o![]()

hvala...Little_strawberry:Ne lupaj bwe Electra..super ti je ta fotka![]()
ali nisam samo na ovu svoju fotq mislila... nego mi dete izgleda zaista starije gucci_novosadjanka:Crnogorke su ruzne, visoke i mrshave i nemaju sbe zube.....
auuu, sad kad dodje neko...
e pa, ja bash znam jednu lepu, nisq, ne-mrshavu
i zubatu
Crnogorq... 
joj, hvala...milicaanchy:Btw Electra,super ti stoje naochare...meni jok :|
jedva da ih nosim........
ali, po sto sedamnaesti put, ja ih ne volim, smatram da sam lepsha bez njih i uzhasno me smaraju... Ali nosim ih stalno, osecjam se slepo bez njih. Mada, realno, i nije mi velika dioptrija... Stvar navike Ti smrdish.:Idol::e gledo ja to 2 dio...
gotivan film...
salsa, cuba, revolutzija.. smrdi na chegevario prisutvo...
da izuzemo te sapunichke stzene.. chista 10ka
:shock: :shock: :shock: :shock: ne pricaj kad ne znas da te zamolim....gucci_novosadjanka:Crnogorke su ruzne, visoke i mrshave i nemaju sbe zube.....od ta chetiri ja sam samo visoka!!! :wink:

Crnogorke su ruzne, visoke i mrshave i nemaju sbe zube.....od ta chetiri ja sam samo visoka!!!

alo mala nemoj da te ja sada o'ladim sa par srpskih rechi........bolje umukni sada.....sram te bilo!newerna_beba:bar nisam qrva.... mozda je tvoja mama izuzetak....?
valjda ja znam jer zivim u CG....
kad bih ja sudila o srbijankama na osnovu tebe.....![]()
xaxaxaxaxaxaasofffy:Ti smrdish.
Iako nije meni namenjeno, moram da napomenem da je mala starija od tebe i da bi zapravo tebe trebalo da bude sramota shto prichash takve gluposti o Crnogorkama a potom josh i gluposti Jovani. Da li si nekada chula za generalizaciju? Ajd' prouchi to malo, pa se onda vrati.gucci_novosadjanka:alo mala nemoj da te ja sada o'ladim sa par srpskih rechi........bolje umukni sada.....sram te bilo!
je l' baš stosedamnaesti? i ja bih lupila isti broj.Electra:joj, hvala...ali, po sto sedamnaesti put, ja ih ne volim, smatram da sam lepsha bez njih i uzhasno me smaraju... Ali nosim ih stalno, osecjam se slepo bez njih. Mada, realno, i nije mi velika dioptrija... Stvar navike
![]()

- pa cjesh i oceniti je li tamnija nego shto je bila. ;p
Zaboravicju kako izgledash.