Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Little_strawberry:
Ne lupaj bwe Electra..super ti je ta fotka :):)
hvala... :) ali nisam samo na ovu svoju fotq mislila... nego mi dete izgleda zaista starije ;)
gucci_novosadjanka:
Crnogorke su ruzne, visoke i mrshave i nemaju sbe zube.....
:lol: :lol: :lol: auuu, sad kad dodje neko... :lol: e pa, ja bash znam jednu lepu, nisq, ne-mrshavu :p i zubatu :p Crnogorq... :mrgreen:
milicaanchy:
Btw Electra,super ti stoje naochare...meni jok :|
jedva da ih nosim........
joj, hvala... :) ali, po sto sedamnaesti put, ja ih ne volim, smatram da sam lepsha bez njih i uzhasno me smaraju... Ali nosim ih stalno, osecjam se slepo bez njih. Mada, realno, i nije mi velika dioptrija... Stvar navike ;)

@Cyber: lepa slichka... bash si prava slatka Barbika ;) a i tvoja ~biografija mi se svidzha ;)

bar nisam qrva.... mozda je tvoja mama izuzetak....?
valjda ja znam jer zivim u CG....
kad bih ja sudila o srbijankama na osnovu tebe.....
puke.gif

gucci_novosadjanka:
alo mala nemoj da te ja sada o'ladim sa par srpskih rechi........bolje umukni sada.....sram te bilo!
Iako nije meni namenjeno, moram da napomenem da je mala starija od tebe i da bi zapravo tebe trebalo da bude sramota shto prichash takve gluposti o Crnogorkama a potom josh i gluposti Jovani. Da li si nekada chula za generalizaciju? Ajd' prouchi to malo, pa se onda vrati. ;)

Electra:
joj, hvala... :) ali, po sto sedamnaesti put, ja ih ne volim, smatram da sam lepsha bez njih i uzhasno me smaraju... Ali nosim ih stalno, osecjam se slepo bez njih. Mada, realno, i nije mi velika dioptrija... Stvar navike ;)
je l' baš stosedamnaesti? i ja bih lupila isti broj. :mrgreen:

elem... za sličicu ni ne sumnjah da će biti prelepa, kao što jeste ;p nego reko' da prokomentarišem majicu. ;p vrh! [[:
p.s. i opet kažem, nekako ti tamnija kosa. (8
p.s. 2. a naočare su ti super. prvo, što mi se ovako sviđaju. drugo, baš ti stoje.

JaOoOoOo ko je to nama dosh'ooooo... :D :D :D
I odmah me naterao da crvenim :p
Ne znam stvarno to za kosu... videcjesh me na leto - najkasnije :mrgreen: - pa cjesh i oceniti je li tamnija nego shto je bila. ;p
I hvala za naochare... blushblush
A tvoje slichice nema. :( Zaboravicju kako izgledash. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back