Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alexandra9:
Shinoda:
Alexandra9:
Master_Chief:
Shinoda:
Master_Chief:
Shinoda:
Sram bre sve da vas bude!!!!! :x
Nije valjda da samo Sasha, MaRe :lol: i ja imamo hrabrosti da stavimo svoju sliku u profil!!!!!!!!!!!!! :? :? :?
Ja rekoh sta je u pitanju sa mojom slikom... 8)
A sta kao ne mozes drugu da nabavis??? :roll: :P :roll: :P
Imam sliku koja je perfektna ali je malo prevelika a ja nemam program pomocu koga mogu da je smanjim.
Hajde ne izvlachi se... :p
Poshalji sliku na moj mail, pa cju ti je srediti tachno za profil... (;
I ne brini... necju te ganjati, vecj imam svoju virtuelnu ljubav... ((:
Jao...PA HVALA!!!!! :oops: :oops: :oops:
haha... o chemu ti to? :p (:
PA VOLIM I JA TEBE!!!!!! :loooooooollll:

to Shinoda: :pPp volim i ja tebe... (: onako drugarski... ali volEm nekog specijalnog bash onako... ((:

to DJ_MaRe: )))))): a ja sam mislila da cjesh staviti onu what's uuuuuuup slichicu... )))): CrY

to (Master_)Cheaf... i drugi put... (:

Master_Chief:
He,he.Kao prvo veeeeeeeeeeeeeeliki drugarski KISS za Aleksandru koja mi je sredila sliku tako da je mogu staviti u profil.A sad dragi moji pogledajte u profil i videcete REAL ME!!
Xexexe!!! :lol: (nije upucen Chiefu)
Pa ja to pokrenuh revoluciju... :D
Ajde sad svi bre skupite hrabrost i stavite svoju sliku!!!!!! :D :D :D
Sta vam fali!!!??? :?

Alexandra9:
to Shinoda: :pPp volim i ja tebe... (: onako drugarski... ali volEm nekog specijalnog bash onako... ((:

to DJ_MaRe: )))))): a ja sam mislila da cjesh staviti onu what's uuuuuuup slichicu... )))): CrY

to (Master_)Cheaf... i drugi put... (:
Ma ja se to malo salim!!!!!
Ja bwe volim sve vas!!!!! (onako online-ski) :lol:

Bliznakinja:
Ево ја сам ставила слику своје секе близнакиње и себе...Ја сам лево иначе..па ви видите колико (не)личимо... :D
Jao, jao na tebe sam potpuno zaboravio!!! :oops: :oops: :oops: (Bliz je jedna od retkih hrabrih osoba na ovom Forumu koja je stavila svoju sliku!!!!!)
Sto se tice slike...Primecuje se neka slicnost, ali nije bas da licite kao jaje jajetu... 8)

Shinoda:
Bliznakinja:
Ево ја сам ставила слику своје секе близнакиње и себе...Ја сам лево иначе..па ви видите колико (не)личимо... :D
Jao, jao na tebe sam potpuno zaboravio!!! :oops: :oops: :oops: (Bliz je jedna od retkih hrabrih osoba na ovom Forumu koja je stavila svoju sliku!!!!!)Sto se tice slike...Primecuje se neka slicnost, ali nije bas da licite kao jaje jajetu... 8)
:lol: :lol: :lol: ..Дешава се то :lol: :lol: :lol: :lol:
Ма Близ је опуштена 8)

А што се тиче слике...не личимо уопште па ни у природи... :D

Bliznakinja:
Shinoda:
Bliznakinja:
Jao, jao na tebe sam potpuno zaboravio!!! :oops: :oops: :oops: (Bliz je jedna od retkih hrabrih osoba na ovom Forumu koja je stavila svoju sliku!!!!!)Sto se tice slike...Primecuje se neka slicnost, ali nije bas da licite kao jaje jajetu... 8)
:lol: :lol: :lol: ..Дешава се то :lol: :lol: :lol: :lol:
Ма Близ је опуштена 8)

А што се тиче слике...не личимо уопште па ни у природи... :D
Nema te cesto, pa sam te malo smetnuo s uma...
:oops: Sorry!!! :cry:

DJ_MaRe:
Master_Chief:
Za sve radoznale,slika moje drage je opet vracena u profil...gledajte i parite oci!! :D :D :D
E, tako je bolje... Mislim, budimo realni- ona je mnogo lepsi prizor od tebe :wink:

Mada da sam na tvom mestu, ja bih je ljubomorno cuvao, a ne eksponirao svima... ali to sam samo ja... :roll:
Ne boj se,cuvam je ko oci u glavi,spreman sam na sve zbog nje...

Moon Child:
e lepe su vam slichice svima....ja nemam svoju sliku u kompu...a sto kaze nina i da je imam ne bih je stavila :roll:
slazem se. :wink:
e, mala nemoj da zezas!
kako to da je ne bi stavila?? ja sam vidjela tvoju sliku i nista joj ne fali... :wink: :wink: :wink:
ps.Milice, nemoj da nas ljutis... :cry: 'ajde stavi sliku u profil...please... (:
ili posalji na ovaj mail...
cura_u_starkama@yahoo.com :wink: :wink:
(inace, na taj mail mi ne pisu...tu primam slike...)

*november rain*:
Moon Child:
e lepe su vam slichice svima....ja nemam svoju sliku u kompu...a sto kaze nina i da je imam ne bih je stavila :roll:
e, mala nemoj da zezas!
kako to da je ne bi stavila?? ja sam vidjela tvoju sliku i nista joj ne fali... :wink: :wink: :wink:
ps.Milice, nemoj da nas ljutis... :cry: 'ajde stavi sliku u profil...please... (:
nemam je vise u kompu,a i kako joj ne fali??? :? prvo,stara je godinu dana,drugo-nisam sama,i trece-bezveze sam ispala... :roll: :p
(8

Moon Child:
*november rain*:
Moon Child:
e, mala nemoj da zezas!
nemam je vise u kompu,a i kako joj ne fali??? :? prvo,stara je godinu dana,drugo-nisam sama,i trece-bezveze sam ispala... :roll: :p
(8
m nema veze sto je stara godinu dana...da makar ljudi naslute kako izgledas... ((:
drugo, braco ti je bas sjadak... ((:trece, nisi ispala bzvz... :!:
:wink: :wink: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back