DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
naravno da kapiram... ma zezam se bre... :wink:Moon Child:ali na slici je bebica...tako da..![]()
![]()
ma kapiras sta je Chief hteo da kaze...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da kapiram... ma zezam se bre... :wink:Moon Child:ali na slici je bebica...tako da..![]()
![]()
![]()
Mene??? Sto mene??What is wrong with me??DJ_MaRe:to bi on tebe trebao da pita, sa obzirom na godine...Master_Chief:Sta ces ti ovde,i jos ovako kasno????POP Mare:Pogledajte moj profil imam novu sliku... Jer da da sam lep![]()
![]()
mladji si...Master_Chief:Mene??? Sto mene??What is wrong with me??DJ_MaRe:to bi on tebe trebao da pita, sa obzirom na godine...Master_Chief:Sta ces ti ovde,i jos ovako kasno????POP Mare:Pogledajte moj profil imam novu sliku... Jer da da sam lep![]()
![]()

kako sumnjas u iskusnog saljivdziju da ne skapira?...DJ_MaRe:naravno da kapiram... ma zezam se bre... :wink:Moon Child:ali na slici je bebica...tako da..![]()
![]()
![]()
Moon, ajde vrati onu sliku u koju sam se prvobitno zaljubio (ova mi se bas nesto i ne svidja)Moon Child:![]()
![]()
hahahahah ovde se svi 'zaljubljuju' u moje slike...
![]()
![]()

eee,a sto?Shinoda:Moon, ajde vrati onu sliku u koju sam se prvobitno zaljubio (ova mi se bas nesto i ne svidja)Moon Child:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yuupiiii!!!!!!!!Moon Child:eee,a sto?Shinoda:Moon, ajde vrati onu sliku u koju sam se prvobitno zaljubio (ova mi se bas nesto i ne svidja)Moon Child:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajde...probacu prvo sa ovom da vidim sta kazu,pa cu da vratim staru.
ops:Covece, pa ja te znam!!! :shock:Shinoda:E ja stavih i svoju slidzu konacno!!!!!!!! :wink:ops:
JEl bi ono trebalo da predstavla nekakav hologram od tebe ili nesto drugo?? :?Shinoda:E ja stavih i svoju slidzu konacno!!!!!!!! :wink:ops:
Xaxaxa yea right!!!!! :wink:DJ_MaRe:Covece, pa ja te znam!!! :shock:Shinoda:E ja stavih i svoju slidzu konacno!!!!!!!! :wink:ops:
To je moja fotografija sa djacke knjizice od pre 3-4 godine, malo obradjena u Photosuite-u!!! :wink:Master_Chief:JEl bi ono trebalo da predstavla nekakav hologram od tebe ili nesto drugo?? :?Shinoda:E ja stavih i svoju slidzu konacno!!!!!!!! :wink:ops:
Ma super....bas mocno nema sta...Shinoda:To je moja fotografija sa djacke knjizice od pre 3-4 godine, molo obradjena u Photosuite-u!!! :wink:Master_Chief:JEl bi ono trebalo da predstavla nekakav hologram od tebe ili nesto drugo?? :?Shinoda:E ja stavih i svoju slidzu konacno!!!!!!!! :wink:ops:

Mislim da je 'mocno' malo prejaka rec!!!!! :wink:Master_Chief:Ma super....bas mocno nema sta...Shinoda:To je moja fotografija sa djacke knjizice od pre 3-4 godine, molo obradjena u Photosuite-u!!! :wink:Master_Chief:JEl bi ono trebalo da predstavla nekakav hologram od tebe ili nesto drugo?? :?Shinoda:E ja stavih i svoju slidzu konacno!!!!!!!! :wink:ops:
![]()
p...hvala! :wink:Master_Chief:mozda jeste,ali cu reci da je dobra slika... 8)
Ma nistaShinoda:p...hvala! :wink:Master_Chief:mozda jeste,ali cu reci da je dobra slika... 8)
*november rain*:kakva je ova moja 'privremena'?? (:
nemam svoju sliku na kompu...a i da imam vjerovatno je ne bih stavila...
![]()
Sasha85:*november rain*:kakva je ova moja 'privremena'?? (:
![]()
A zasto? :?
ops:
ops:
ops: *november rain*:Sasha85:*november rain*:kakva je ova moja 'privremena'?? (:
![]()
A zasto? :?ops:
ops:
ops:
...zato sto nemam sta bitno da pokazem...![]()
(: (:
nee...Sasha85:*november rain*:Sasha85:*november rain*:kakva je ova moja 'privremena'?? (:
![]()
ops:
ops:
Ma nemoj?! :?
Sad ces ti da dobijes batine...
ops:
*november rain*:nee...Sasha85:*november rain*:Sasha85:*november rain*:kakva je ova moja 'privremena'?? (:
![]()
ops:
ops:
Ma nemoj?! :?
Sad ces ti da dobijes batine...ops:
evo, bicu dobla...![]()
(: (: (:Ti kazes da nemas stA Da pokazes.Samnom je problem sto ja imam sta da pokazem ali mi slika prevelika a ja "pecinski covek" ne umem da je smanjim.*november rain*:hehe... :wink:
ps.stavila si svoju slicicu...svaka cast.slatko si 'ispala'
eeee...ona slika u autu je legendarna...sto je ne stavis u profil?(: (: (: