DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
Jao, znam i ja... 8)Sasha85:Alexandra9:ali nisi pogadjao koja sam... )): Hajde reci, cicijoooo... ):
Ja znam,ja znam... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, znam i ja... 8)Sasha85:Alexandra9:ali nisi pogadjao koja sam... )): Hajde reci, cicijoooo... ):
Ja znam,ja znam... 8)
DJ_MaRe:Jao, znam i ja... 8)Sasha85:Alexandra9:ali nisi pogadjao koja sam... )): Hajde reci, cicijoooo... ):
Ja znam,ja znam... 8)

(sapnite i meni pa da i ja znam)Sasha85:DJ_MaRe:Jao, znam i ja... 8)Sasha85:Alexandra9:ali nisi pogadjao koja sam... )): Hajde reci, cicijoooo... ):
Ja znam,ja znam... 8)
8) 8) 8)
Mogu da se kladim da su one okice sto vire tamo iz pozadine tvoje!!!!!Alexandra9:E e... stavila sam i ja svoju slichicu...Pp (staru oko 12 godina, ali ok
)...
Pogodite koja sam...![]()

ma desno bre... desnoooooooo... :wink:Shinoda:Mogu da se kladim da su one okice sto vire tamo iz pozadine tvoje!!!!!Alexandra9:E e... stavila sam i ja svoju slichicu...Pp (staru oko 12 godina, ali ok
)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joGooOOD:a kako da skinem link?![]()
Ma nisam odmah odgovarao, tek sam provalio njen post kad sam poslao svoj!!!DJ_MaRe:ma desno bre... desnoooooooo... :wink:Shinoda:Mogu da se kladim da su one okice sto vire tamo iz pozadine tvoje!!!!!Alexandra9:E e... stavila sam i ja svoju slichicu...Pp (staru oko 12 godina, ali ok
)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Shinoda:Cute little Alex!!!![]()
![]()
![]()
Moon Child:slatkish![]()
![]()
Pp
Ajde da vidimo...Alexandra9:Shinoda:Cute little Alex!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Pp
a shta je od te kaubojke nastalo![]()

)... tako mi Manitua, necjesh dobiti indijansko ime niti cjesh mocji da primirishesh u moje pleme. Chuvar Plamenova je rekao.
PpPppppPpShinoda:Ajde da vidimo...Alexandra9:Shinoda:Cute little Alex!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Pp
a shta je od te kaubojke nastalo![]()
![]()

PpPppP
mrJack:![]()
Evo moje slike iz mladjih dana!![]()
PpPpppmrJack:Nisam uspeo sliku da ubacim!
Kako se ubacuju slike u post?

Stavicu je u profil.
Pp