sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.189

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok kad sam vec obecaosamo da ponovim da nisam photogenican i da mnogo bolje izgledam uzivo i dosta sam stariji nego na ovoj slici...
ovo sam tek bio izasao sa kupanja pa mi je mokra kosa a sestra me slikala dok sam joj trazio pare da mi vrati koje mi je uzelaako bude prevelika rezolucija ja stvarno ne znam sta da radim
![]()
Tu je...ali je malo mnogo stariji nego na slici...
u ***!!!
lookin' good...![]()
ae daj neku sliku skorijeg datuma
Tnx...
Prvo moram da se slikam....
na onoj slici ne a i braca je postao mnogo ozbiljniji otkad je krenuo na fax
Slika li se ti već jednom?![]()
Ne bih rekao bas....ne primeti se, a i dalje mrzi sve oko sebe, i vecina mrzi njega. Kod mene nije takav slucaj.
Jasta....i prosledio sam sliku ka hator![]()
Eve i moje neke od mesec- mesec i pol:
![]()
Pozdrav svima.....Dugo me nije bilo ovde....sad sam bash gledala ove slike sto sam kacila....Heheh........ovo mi je novi profil ne znam sifru za onaj stari Ninchu.....inace nisam vise model,batalila sam to,posvetila se shkoli...
....nek mi se jave stari clanovi koji me se secaju...;PpPpP :***.Nina
ok kad sam vec obecaosamo da ponovim da nisam photogenican i da mnogo bolje izgledam uzivo i dosta sam stariji nego na ovoj slici...
ovo sam tek bio izasao sa kupanja pa mi je mokra kosa a sestra me slikala dok sam joj trazio pare da mi vrati koje mi je uzelaako bude prevelika rezolucija ja stvarno ne znam sta da radim
![]()
Evo i od mene.Da i ja ostavim bar jednu.Ova mi je iz profila.
![]()
cek, jel ovo funny?![]()