jelena mitic
Početnik
- Poruka
- 2
ah ah kako sam i ja htela da postanem model i pravim tako lepe slike kao ti?Tvoja je fantasticna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo, lepo... Lep osmeh, lepa pozadina, sve je lepo, ali za oci nisam siguran posto ih ne vidim lepo od podocnjaka...Dete ostavi kompjuter malo i idi spavaj.
![]()
Ewo josh jedna,owde je pola mog razreda i ima par dechaka iz nizih razreda:
![]()
ewo i mene, mada nisam bas aktivan u poslednje vreme.... Slikano na exkurziji 2. razreda 2008. u Grčkoj....sunce mi ide u oči i pomalo sam mamuran sto se i vidi.......![]()
![]()
ewo i mene, mada nisam bas aktivan u poslednje vreme.... Slikano na exkurziji 2. razreda 2008. u Grčkoj....sunce mi ide u oči i pomalo sam mamuran sto se i vidi.......![]()
Da te pitam nešto... Kako se zove ova devojka pretposlednja desno, u roze bluzici sa crnim kaišem?![]()
Zato što sam ja sa jednom Milicom iz Niša, koja je ista ona, bila na moru, bila je kućica preko puta mene. Ali čini mi se da je ona '94 god...
Ajde vala i ja jednu da postavim...pravu sliku, bez karikatura
![]()
Ova i jeste 94
Moguce da je ta sa slike![]()
Ae...markec....all si se namrgodio...................
![]()
![]()
hm deda mi lici na nekog fudbalera