beatricaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.100
Procitavsi tvoje komentare pozelela sam da saznam i za likovni ukus...Ok ako ne zelis da ostavljas slike..Mozes li napisati ime umetnika i slike pored dela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

William Turner- SnowstormWilliam Turner- Snowstorm

,da se ne lazemo.
![]()
Fragonard - Reader
![]()
Manet - Folies Berger
![]()
Dega - Apsint
Ah,pa ovu prvu sliku je moja baka izvezla i uramila i sad stoji iznad kreveta!!!Da,to je ta slika...

ah... ti si barem imala priliku da prilikomImam je i ja....Iznad kreveta.....
Tj,nije bila moja već je kod moje bake stajala ali sam joj "drpila" jednom prilikom i nisam htela da je vratim.....
![]()
"drpisanja" ostaneš bez daha...ah... ti si barem imala priliku da prilikom"drpisanja" ostaneš bez daha...
a poslije toga... samo vilerov goblen... a i da je original... samo fragonarove sanjarije o visokoj aristokratiji... do poslednjeg daha
ne daj to po cijenu života

Vragana,volela bih videti slike koje tebe ostavljaju bez daha.

Cini nam se ono sto sami zelimo da je istinatsk... ucinilo mi se da procitah nesto perverzno...
khm, nego, nema takve koja me ostavlja bez daha, slikar kog bih upoznala mozda
ali slika je samo mrtva stvar

Cini nam se ono sto sami zelimo da je istina![]()

Ah,pa ovu prvu sliku je moja baka izvezla i uramila i sad stoji iznad kreveta!!!Da,to je ta slika...
Imam je i ja....Iznad kreveta.....
Tj,nije bila moja već je kod moje bake stajala ali sam joj "drpila" jednom prilikom i nisam htela da je vratim.....
![]()