Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Letos se ponovio sa jos jednim `talijanom.

1eqcs1.jpg

i56dfd.jpg

kd0bcg.jpg

@brera
Znači ipak si je uzeo, koliko te izašla, koje je godište, kakav je motor :D

Kostala me 4500 u startu i ulozio skoro 500 u nju od planiranih 1000. Ostalo je jos da sredim zadnji trap i jos neke sitnice tako da me nece ni kostati toliko koliko sam planirao. Motor je generalno dobar mada ima i tu da se cacne nesto, (to su te sitnice ;)) U principu sve sto sam menjao je bilo u dobrom stanju i nije moralo da se menja, (osim diskova) ali auto sam uzeo na pijaci pa nisam hteo da se kockam ;)

Evo i ja da se javim sa mojim autom. U pitanju je Volvo 440 turbo, 1.7, 120 hp, prednja vuca.
Na prvim slikama su fabricke felne, i stari auspuh, ali je to sve trebalo da se menja pa sad ima 15'' i novi neki slovenacki auspuh, sa obicnom hromiranom cevi pozadi (samo zbog lepote, jer me ubi ona cevuljaga). Imam i Volvo V70, on je 2.5 tdi, automatik. To vozi cale, on ima strpljenja za to, a ja ga vozim samo kad treba da prebacim nesto jer mi je samo za to i zgodan (u njega stanu dve namontirane gume za kamion) a zgodan je i caletu - dovezao je svoj novi motor u gepeku!
DSC01281.jpg

DSC01283.jpg

DSC01284.jpg

DSC01287.jpg

DSC01285.jpg

DSC01286.jpg

Mojmalivolvo01.jpg

Mojmalivolvo02.jpg

DSC00032.jpg

DSC00029.jpg

2svenskabill.jpg

ajoj bre... e, ovako:
1. gume su mi skoro nove, mozda sam s njima tek 1.000km presao, sve felne balansirane, trap centriran nedelju dana pre toga, amortizeri novi, a gume su mi 205/60R15, znaci siroke i nalezu na put odlicno, a i suvo je bilo tih dana
2. "predmeta" nema, stric mi odrzava taj deo autoputa (od kolara do ralje)
3. nema ni traktora, osvetljen je autoput na toj deonici odlicno
4. i da sam mrtav, mrtav, mrtav pijan - ja znam bar da vozim, to radim od svoje 15 godine. kad smo svi pijani kao letve, meni daju da vozim. imao sam strasnih situacija, ali sam se uvek izvukao i prosao bez najmanje ogrebotine. dostavicu potpisane i overene izjave drugara ko od nas petoro najbolje vozi sa 1,25 promila u krvi
5. ako vam se svidja auto, ili ne, pisite o tome, a kritike na moju voznju ostavite za sebe.
6. a to za vracanje - znam ja to vrlo dobro, sredicu slike sa telefona, pa da vam pokazem sta sam zaticao po putu, ako imate stomak za tako nesto. oba moja kamiona do sada na dusi nose dva siptara, jedno dete, jednog biciklistu, a prikolica jedna ima na dusi ladu karavan, u kojoj su bili tata, mama, cerka sa deckom i sin sa devojkom, vracali se sa sinovljeve zakletve kad su se pijani zakucali u moju prikolicu sa 100 i kusur na sat. meni pokidali branik i pomerili osovinu 2cm, a lada ostala u kabrio verziji.

Back