- Poruka
- 239.774
Ali ovo je zvuk.
Kakav Stojadin ..
Kakav Stojadin ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa srećom da ga voziš, ovaj Fiat je možda i bolji od njegovog pobratima džipaMoje vozilo koje za sad služi kako treba i veoma sam zadovoljan.
I da,iz uvoza je a da li je krš procenite sami jer ima tu jedan koji seje priču kako su iz uvoza sve sami krševi a ovaj auto nisam ni polirao a evo kako izgleda.Pogledajte prilog 1237633
Ajd sad i ti .....Cekaj dule taj si registrovo zato sto je dobar,a onih 1000 sto ti prodjose kroz ruke nisi jer nisu bili dobri?
samo pitam
Jel moze kubik drva da stane u njega, ako ne moze nista onda ...Poenta je u tome sto mario laze a od laganje na forumu ne moze da prodje.
Ajd sad i ti .....
Nesto se mora registrovati a ovo je sklop onog sto svi hoce,mlad,opremljen,pojava,dobar i bez ulaganja.
Imam i takvu Astru H 2006 kao i Fiestu i EVO ali to su vozila nize klase od ovog i nisu usla u uzi izbor jer sam dovoljno dugo vozio Punto i sad sam resio da registrujem nesto ozbiljnije i zaista i jeste mnogo ozbiljnije.
Fizički može, ali da li znaš koliko je to teško? Ovde predstavljamo svoje automobile, a za kamione imate drugu temu.Jel moze kubik drva da stane u njega, ako ne moze nista onda ...
Super izgleda. Ako ti nije tesko daj neku sliku unutrasnjosti.Moje vozilo koje za sad služi kako treba i veoma sam zadovoljan.
I da,iz uvoza je a da li je krš procenite sami jer ima tu jedan koji seje priču kako su iz uvoza sve sami krševi a ovaj auto nisam ni polirao a evo kako izgleda.Pogledajte prilog 1237633
Stali da žvaćemo negde ispred čačkaU kojoj si to bestragiji bio?
Ovo izgleda baš ugledno. Ko bi rekao da je Fiat. Doduše ovaj čini mi se ima američke korene.
Sto ne moze obore se zadnja sedista ....sve moze ..Nisam znao da smederevac moze da stane u Punto,Clio i ostale koji se vode kao N1.
Imate oci pa ustanovite sta je i kakav ovaj Freemont.
N1 je samo caka da se vozi auto sa oslobadjanjem od vece registracije i sa jeftinijim gorivom i odrzavanjem jer su oslobodjeni poreza.
Na zalost ovaj Freemont nije prosao u Srbiji kao N1 jer nije postojala homologacija na resetki koju traze ovi slepci iz AMSS i uz potvrdu proizvodjaca je registrovan kao putnicko vozilo i rega je redovna. Da je prosao kao N1 rega bi bila citavih 18000 din.
Aha ,kako da ne.Sto ne moze obore se zadnja sedista ....sve moze ..
Ima americke korene ali je unutra sasvim drugaciji i nosi fiatov motor tza razliku od Dodge-a koji nosi VW 2.0TDI motor.Ovo izgleda baš ugledno. Ko bi rekao da je Fiat. Doduše ovaj čini mi se ima američke korene.
Kako ne znam kad imam i Smederevac i Alfu a ima i raznih modela na trzistu.Aha ,kako da ne.
Jel znas ti uopste sta je i koliki je Smederevac?
Moze neki mali ali redovan ne moze. Imao sam jedan koji mi je stojao 10 godina za ne daj Boze i prodao sam ga a lik dosao sa Doblom i fino je zauzeo prostor tako da u Punto nema sanse da bi usao kroz otvor gepeka.Kako ne znam kad imam i Smederevac i Alfu a ima i raznih modela na trzistu.
Alfa 90 ne bi mogla da stane a Smederevac 9 moze.