Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_20221004_142049.jpg

Moje vozilo koje za sad služi kako treba i veoma sam zadovoljan.
I da,iz uvoza je a da li je krš procenite sami jer ima tu jedan koji seje priču kako su iz uvoza sve sami krševi a ovaj auto nisam ni polirao a evo kako izgleda. 😉Pogledajte prilog 1237633
sa srećom da ga voziš, ovaj Fiat je možda i bolji od njegovog pobratima džipa

Ovaj auto je usao u Srbiju u martu mesecu a tebi je to dve godine kao što je i tvoj auto star 13 godina tebi nov auto.
Kao drugo N1 je bio sa 5 sedišta a ti si sam komentarisao sta je N1 pa prema tome opet lažeš i izmišljaš.
I kao treće ovaj auto nikad nije bio na oglasima i registrovao sam ga zato što je dobar i što nemam ulaganja.

20221013_130000.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Cekaj dule taj si registrovo zato sto je dobar,a onih 1000 sto ti prodjose kroz ruke nisi jer nisu bili dobri?
samo pitam
Ajd sad i ti .....
Nesto se mora registrovati a ovo je sklop onog sto svi hoce,mlad,opremljen,pojava,dobar i bez ulaganja.
Imam i takvu Astru H 2006 kao i Fiestu i EVO ali to su vozila nize klase od ovog i nisu usla u uzi izbor jer sam dovoljno dugo vozio Punto i sad sam resio da registrujem nesto ozbiljnije i zaista i jeste mnogo ozbiljnije.

Poslednja izmena od moderatora:
Poenta je u tome sto mario laze a od laganje na forumu ne moze da prodje.

Ajd sad i ti .....
Nesto se mora registrovati a ovo je sklop onog sto svi hoce,mlad,opremljen,pojava,dobar i bez ulaganja.
Imam i takvu Astru H 2006 kao i Fiestu i EVO ali to su vozila nize klase od ovog i nisu usla u uzi izbor jer sam dovoljno dugo vozio Punto i sad sam resio da registrujem nesto ozbiljnije i zaista i jeste mnogo ozbiljnije.
Jel moze kubik drva da stane u njega, ako ne moze nista onda ...

To je N1 teretno vozilo zato pita čovek koliko kubika drva može da stane. Mislim da N1 ima jeftiniju registraciju jel to ostalo isto kao pre ako jeste onda je ovaj duletov fijat odličan izbor za nekoga ko vuklja. Samo mislim da je kod nas N1 4 osobe plus tovarni prostor. Naguraš smederevac, drva, hranu, ženu, sitnu decu i via neka stara planina.

I šta se čudite možda je stvarno dobar auto pa ga je dule zadržao za sebe trenutno vrv je jeftina registracija za n1 tipa 20.000 je bilo svojevremeno za stilo 1.9

Nisam znao da smederevac moze da stane u Punto,Clio i ostale koji se vode kao N1.
Imate oci pa ustanovite sta je i kakav ovaj Freemont.
N1 je samo caka da se vozi auto sa oslobadjanjem od vece registracije i sa jeftinijim gorivom i odrzavanjem jer su oslobodjeni poreza.
Na zalost ovaj Freemont nije prosao u Srbiji kao N1 jer nije postojala homologacija na resetki koju traze ovi slepci iz AMSS i uz potvrdu proizvodjaca je registrovan kao putnicko vozilo i rega je redovna. Da je prosao kao N1 rega bi bila citavih 18000 din.

Nisam znao da smederevac moze da stane u Punto,Clio i ostale koji se vode kao N1.
Imate oci pa ustanovite sta je i kakav ovaj Freemont.
N1 je samo caka da se vozi auto sa oslobadjanjem od vece registracije i sa jeftinijim gorivom i odrzavanjem jer su oslobodjeni poreza.
Na zalost ovaj Freemont nije prosao u Srbiji kao N1 jer nije postojala homologacija na resetki koju traze ovi slepci iz AMSS i uz potvrdu proizvodjaca je registrovan kao putnicko vozilo i rega je redovna. Da je prosao kao N1 rega bi bila citavih 18000 din.
Sto ne moze obore se zadnja sedista ....sve moze ..

Ovo izgleda baš ugledno. Ko bi rekao da je Fiat. Doduše ovaj čini mi se ima američke korene.
Ima americke korene ali je unutra sasvim drugaciji i nosi fiatov motor tza razliku od Dodge-a koji nosi VW 2.0TDI motor.
Uzivo izgleda mnogo napucanije jer ima beli konac po savovima na tapacirunzima a i sve je nekako skladno i ovo je prava koža za razliku od vecine koji imaju eko kožu.

Back