Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ауто има 120 000км на сату, у Италији у сервису кажу да је редовно сервисиран (а има и сервисну књижицу), а и види се по њему да није похабан... седишта су одлична, волан није скоро никако похабан итд, а и ауто солидно иде и у поприлично је добром стању... не видим шта је ња њему похабано?

@vd

Хвала ;)

Dovla:
Ауто има 120 000км на сату, у Италији у сервису кажу да је редовно сервисиран (а има и сервисну књижицу), а и види се по њему да није похабан... седишта су одлична, волан није скоро никако похабан итд, а и ауто солидно иде и у поприлично је добром стању... не видим шта је ња њему похабано?

@vd

Хвала ;)

da si vidio kako izgleda volan od brava-e od nebi tako govorio :)

Ауто које је прешло 250k има много више похабаних и разјебаних ствари од излизаног волана... седишта буду поцепана, тапацирунг испод педале квачила буде поприлично похабан, овај део испод ручице мењача буде поцепан итд, а да не причам о разваљеном мотору, шкрипавој табли итд... и опет кажем... нека је и 500k прешао... он мени (а и многим другим који се много више разумеју у кола од мене) изгледа потпуно добро, утегнуто, здраво и поуздано, а и време и километри ће показати да ли сам ја у праву (и људи који су га као ја возили пробали и видели уживо) или ти који си са слика закључио да не ваља...

Na prvoj strani vidite onoga zelenog Mercedesa,e pre nekolike sedmice smo ga prodali i tjale kupio drugog Mercedesa E220 CDi silver metallic sa 152 ks ako se ne varam,no mi smo mu stavili chip tako da sad ima nekih 180-185 ks.Super ide a troshi skoro nishta(6litara na 100km).Kupio sam mu Oz felne 17 incha sa kontinentalovim gumama za veliku brzinu,klasa R chini mi se ili W shto znachi da mozesh voziti do 300km/h.Prekosutra polazim za Srbiju iz Norveske s njime i nadam se da tju ga voziti preko 200km/h u Nemachkoj ili Hrvatskoj na autoputu.Jedva chekam :D Postavitju slike popodne kad se vrnem sa posla.

Зависи како се вози... мој тетак има Мерца Ц220 ЦДИ и троши му од 6-9л нафте наравно у зависности начина вожње... држање на 2000 обртаја итекако може да спусти потрошњу на 6л... е сад... овај тетков има 150КС и то фабричких и лакши је од Е класе...

Back