springer
panonski mornar
- Poruka
- 18.813
OctaviaOctavia ili superb?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OctaviaOctavia ili superb?
od 1.6.2019.te je kod mene, malo vise od dvije godine. I skoro 100.000 kilometara![]()
![]()
jesteJel tebi to udoban automobil?
99% vremena vozim nju, navikao sam i OK je
Što stojitejeste99% vremena vozim nju, navikao sam i OK je
ali kad, na primjer, vozim ovog audija, pogotovo na duže relacije, kao prije par mjeseci do Milana i nazad .... i onda nakon toga sjednem u svoju škodu vidim da je mrtvi krš, ali bože moj, jedno su želje drugo su pozdravi![]()
Pogledajte prilog 984116

Guzva na naplatnim kucicama na Grobniku. Bio neki praznik pa svi krenuli na moreŠto stojite![]()

To je odličan motor i uz redovno održavanje može jaaaako dugo da ide.Pogledajte prilog 984521
2.0 HDI/90 KS i više nego solidno
skoro sam ga prodao 
ako Bog da sutra idem da gledam Audi A6 pa da posle 10ak godina u Pezou promenimo malo kokpit 
Moj komsija ima slican ali V6 motor eno ga stoji mu u garazi uopste ga ne vozi ,a vozi nekog golfa 3 ,stvarno su ljudi cudni.Bio kod mene 4 godine,presao sa njim nepunih 20 hiljada
Uzeo ga iz Svajcarske od prvog vlasnika...kao cašaskoro sam ga prodao
Pogledajte prilog 985081
jeste99% vremena vozim nju, navikao sam i OK je
ali kad, na primjer, vozim ovog audija, pogotovo na duže relacije, kao prije par mjeseci do Milana i nazad .... i onda nakon toga sjednem u svoju škodu vidim da je mrtvi krš, ali bože moj, jedno su želje drugo su pozdravi![]()
Pogledajte prilog 984116

Ma brate daciom odem u grad predjem 60km raspadnem se,normalan auto ceo dan vozis ne slomijes se takoZa pravog vozača udobnost nije bitna, za one koji vole da voze. Udobnost je za babe i dede.
To je ja msm benzinac V6..trosi ko sam djavo pa je verovatno zato i parkiran...Moj komsija ima slican ali V6 motor eno ga stoji mu u garazi uopste ga ne vozi ,a vozi nekog golfa 3 ,stvarno su ljudi cudni.
Ma nije njemu problem pare ,pun je ko brod.To je ja msm benzinac V6..trosi ko sam djavo pa je verovatno zato i parkiran...
Sve se vozi kao svaki drugi auto,ne do bog ni na poklon,mislim ocigledne su klase i razlike u cenama,samo sto neko nece da prizna ili ne primecuje razliku kad sedne u razne,pa ja na mom osetim svaku promenu i nijansu a necu da drugom plastikaneruŠta pričaš komšija ima logana 15 alu felne fabričke 185/65 gume pliva ko lađa. Možda su ti prepumpane gume.