Slike i opisi automobila posetilaca foruma

582109


Death Valley, CA part 2

582113


Pustinjski Cruise Control :)
 
Nista nisam slikao telefonom u autu,nisam ni slikao Monitor niti sam prebacivao sliku sa kompa u poruku.Ovo je jedan snimak snimljen telefonom koji sam ja prebacio na komp pa onda taj snimak hteo da stavim u poruku ali nikako nisam mogao nije islo neznam zbog cega mozda neznam kako jer sam delimicno jos nov na forumu ili jednostavno to nije moguce da se ubaci snimak u poruku kao sto moze slika ili YouTube.

Kada mi je dosadilo da sve pokusavam kako bih ubacio taj snimak ja sam jednostavno na kraju pokusao sa misom ceo snimak da privucem u poruku mislio sam tako da probam,ali odjednom mi se pojavila samo slika na taj nacin.pa mi je dosadilo vise da pokusavam i tu sliku sam ostavio koja je sama nastala iz snimka.

Na slici nije najveca brzina koja je na snimku gde jos veca ali taj snimak ne mogu da ubacim u poruku a imam i vise snimaka.

btw, dizel audi ne moze mnogo brze od 243
Moze brze zavisi koji je Motor u pitanju.;)
 
Samo da se razumemo :D
Ovako kada vozim obavezno stavim rotaciju.Vozim najvise po Nemackim i ostalim EU Evropskim putevima a vozim i dosta brze ako treba.:kafa:
Kojim ostalim? .. u Svici ili Skandinaviji bi ti kazna bila ca 30-40k evra uz zaplenu auta i oduzimanje vozačke plus prdekana i nema sansi da se provlačis više puta .. To može samo u Nemačkoj na tim relacijama gde nema ograničenja..
 
Na licu mesta je 2k soma uz oduzimanje vozačke na min, 2g pa bi te poslali na sud pa bi tu bilo od troškova suda do izazivanja opasnosti po tog i tog.. Na kraju ko zna koliko bi to izašlo.. Jedan je sa Ferrarijem u Svici dobio 40k evra kaznu za brzinu 300km/h...
.ovaj audi ne može toliko ali su kazne strašne što se toga tice.. Ja više ne žurim nigde.. Neki dan me slikala kamera u zoni 50 ja vozio 61... 200evra.. Na 63 je 300 i klip ima tu i sreće :)
 

Back
Top