Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ijao, evo i Sunca u Banatu, baš sad

evo i slike

FILE0072.JPG

Niti jedna ulica u svim mestima u Srbiji ne bi bila zavejana da svi izadju na ulice i očiste sneg
Lenj narod i samo kuka i čeka da mu neko drugi uradi posao

Živa istina, isto je ovamo! Kako je meni u dvorište sve očišćeno... ispred zgrade isto tako... A sramota je da dolazim ja da čistim ispred zgrade u kojoj imam stan, a ne živim stalno, mimo svih stanara... samo je jedan došao da pomogne...

Ma novosadska toplana je keva, radijator ne smem da pipnem, setam u gacama po stanu, ne pada ispod 25 stepeni :D
da. ja nisam fan vrućine u kući, stalno otvaram. ova pvc stolarija dihtuhe 100% i ugušiš se unutra. ona drvena kad je dobra, taman flisuje koliko treba da ima šta da se udiše :D

Niti jedna ulica u svim mestima u Srbiji ne bi bila zavejana da svi izadju na ulice i očiste sneg
Lenj narod i samo kuka i čeka da mu neko drugi uradi posao
naravno. što kaže onaj sa jutuba, stoka smo i treba nas je8ati

Živa istina, isto je ovamo! Kako je meni u dvorište sve očišćeno... ispred zgrade isto tako... A sramota je da dolazim ja da čistim ispred zgrade u kojoj imam stan, a ne živim stalno, mimo svih stanara... samo je jedan došao da pomogne...
loša izolacija pravi megaledenice na krovovima, i to još kaplje na trotoar, i na pojedinim mestima ispred zgrade imaš brdo od leda, visine do kolena, kao vulkan. misliš da je neko izašo da razbije? svaka peta zgrada je očistila ispred. ja sam još onaj dan kad je počo da pada bio napolju da čistim pred svojom zgradom.

da. ja nisam fan vrućine u kući, stalno otvaram. ova pvc stolarija dihtuhe 100% i ugušiš se unutra. ona drvena kad je dobra, taman flisuje koliko treba da ima šta da se udiše :D
Pazi ti što ti Zike kaže, slavonski hrast je zakon... platiš ga, istina je, ali si zato miran.

loša izolacija pravi megaledenice na krovovima, i to još kaplje na trotoar, i na pojedinim mestima ispred zgrade imaš brdo od leda, visine do kolena, kao vulkan. misliš da je neko izašo da razbije? svaka peta zgrada je očistila ispred. ja sam još onaj dan kad je počo da pada bio napolju da čistim pred svojom zgradom.

Ma ništa... i ovamo isto tako... vise ledenice, pada snijeg sa krovova... nikoga nije briga... gledam po nekim kvartovima sa po preko 100 stanova, đe su one velike zgrade od po 8-9 spratova i 5-6 ulaza... niko da počisti, nego se ide prtinom... katastrofa... a ovamo snijeg pada, ne patiše.

Ja idem sutra za Nikšić najverovatnije, ako budu dali da se prođe, taman ujedno i da isprobam touarega po snegu :)

Inače kod mene je milina, sniega ni na pomolu dnevno 8-10 stepeni :mrgreen:

E bogami ti ne bih preporučio... uglavnom na ulicama možeš viđeti džipove, malo ih se osmjeli da ide običnim autom... a jedino je put do Podgorice danas bio prohodan, ostalo sve zatvoreno, i pitanje je kako će śutra biti pošto snijeg ne patiše i najavljuje se oko pola metra novog, a već ga ima oko metar i po...

Šta ste se usrali, ovakve zime su standardne za Kanadu ili Sibir, čak su i blage zbog više temperature kod nas nego kod navedenih zemalja ( dok je ovde vrhunac sa - 30 dan ili dva, tamo je - 40 po 5 meseci )
Samo treba protegliti nožice i na vreme očistiti sneg

Ma u pravu si ti, al većina naših ljudi nije navikla... ja sam živio van đe su zime bile "teže" nego kod nas pa mi nije problem, a ne libim se rada, pa nikakvih problema sa snijegom nemam... al ne umiju ljudi da se snađu, a i, mora se priznati, većinom su lijeni i neće guzicu da pomjere sa kauča... :roll:

Ma u pravu si ti, al većina naših ljudi nije navikla... ja sam živio van đe su zime bile "teže" nego kod nas pa mi nije problem, a ne libim se rada, pa nikakvih problema sa snijegom nemam... al ne umiju ljudi da se snađu, a i, mora se priznati, većinom su lijeni i neće guzicu da pomjere sa kauča... :roll:

ta svi kenyaju non stop. ja kad sam bio mali bilo je ohoho snega, nekad i više nego ovo sad. i bilo je i hladnije. pre nekoliko godina je isto bilo -25 jednom. al to je glavni problem, treba se latiti lopate i metle...

ta svi kenyaju non stop. ja kad sam bio mali bilo je ohoho snega, nekad i više nego ovo sad. i bilo je i hladnije. pre nekoliko godina je isto bilo -25 jednom. al to je glavni problem, treba se latiti lopate i metle...

Istina živa... I kod nas ovamo je nekad bilo sasvim normalno da padne ovoliko snijega svake zime, čak i više... i niko nije kukao, čistili su svi i pomagali jedni druge... a danas samo śede kućama i kukaju, gledaju kako će napakostit jedni drugima...

Jeli zike, kako ide merc po ovom snegu? :per:

Sve 4 zimske gume, lanci, jaka mašina... nema problema s njim... mada ga nijesam nešto vozio, uglavnom vozim Toyotu, čini mi se da joj više odgovara snijeg, a i manje mi je žao ako joj što bude :lol: A inače smo u blokadi, niđe se ne može, u Podgorici zabranjena upotreba putničkih vozila, voze samo taksisti, MUP, vojska, hitna pomoć i specijalna vozila :hahaha: e volio bih da vidim toga da mi zabrani da prođem... ko im je kriv kad ih 10 cm snijega parališe jer ne znaju da voze...:roll:

Ma i bolje da im zabrane, ovde kod mene svi misle da su dobri vozaci pa izlaze sa zadnjom vucom M+S ili letnjim gumama. :lol: Ja merca teram samo kad moram i to teret pozadi i zimske gume, pezo bi bio bolji za sneg al ga nisam registrovao.

Pa to je živa istina... gledam ovamo kod nas, preko metar snijega, ako ne i metar i po... izađe sa 124-kom bez lanaca i zaglavi se na sred ulice... takvima bih dobru kaznu udario, pa ne bi drugi put... al stvarno zabranit meni sa terencem, 4x4, sa 4 zimske gume najboljeg kvaliteta i sa 2 para lanaca, a ne vozim što mi se vozi, no što moram... suludo.

Back