Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo svi na okupu :)

42af46b3-1.jpg

Potpuno ste vas dvojica u pravu... Ja lično nikad ne bih isključio nijedan od tih sistema kad krećem na put, probao sam jednom da vidim kako je i nikad više... Nijesu proizvođači to bez veze ugradili u automobil...

Ja sam se jednom okreno na cesti, samo da bi se dokazo svome rodjaku i da on o meni misli da sam kul i da sam neki vozac. Medjutim sta je se desilo?
Nisam znao gde se nalazim, nit sam znao sta da radim, jer sam zbog straha se izgubijo i samo sam se molio bogu da ne zavrsim u drvo. Imao sam vise nego
srece i nikom nista. Al je mi to bila leckija i dobro sam proso, hvala bogu.

A to se desava sve u mili sekundama i toliko ces biti iznenadjen da neces znati kako da reagujes praviljno. To mogu samo vozaci koji imaju iskustvo ili trening a i
oni nekad znaju da slete i ako su najboljih vozaci u svetu, samo jedan primer je "Kubica" bivsi vozac forumele 1.

Znaci, sto bio ja glumijo nekog mangupa samo da bi bio kul i da bi ljudi pricali, WOW, ovaj je lud i ima muda. Ali to je sve gluposti. WOW si, kad mozes kroz neku
pricu i svojom pamet da se dokazes, a ne sa autom ili sa nekim drift-om.

To ja prepustam ljudima kome je mozak pao u gace i koji se samo na taj nacin mogu dokaziti.

A ko voli adrenalin nek ide na stazu za trke pa nek se tam dokaze...ali takvih tamo ne idu, jer se tam nema kome dokazati i mogu samo da se blamiraju.

Kako ko hoce, ja nemam nista protiv da odes negde na veliki plac gde okoline tebe nema nigde nista i gde si sam. Pa tu mozes malo da isprobas, zasto ne?
Samo neka nije na cesti, jer nikad neznas, svasta se moze desiti i zbog svoji neki gluposti mozes cak i citavu familiju da izbrises. Ma da je to sad bas ono extremno,
ali uvek trebas i na to da mislis, da bi se zadrzo, jer nikad neznas sta dan donosi.

Ako hoces da budes kul, ubaci Voodoo Popeye, pojacaj malo taj ton, otvori prozore i nemoj da divljas, jer nije ti to fazon. :)

Vozdra i uvek pamet u glavu, niste sami na cesti, ima i drugih :)

Ja sam se jednom okreno na cesti, samo da bi se dokazo svome rodjaku i da on o meni misli da sam kul i da sam neki vozac. Medjutim sta je se desilo?
Nisam znao gde se nalazim, nit sam znao sta da radim, jer sam zbog straha se izgubijo i samo sam se molio bogu da ne zavrsim u drvo. Imao sam vise nego
srece i nikom nista. Al je mi to bila leckija i dobro sam proso, hvala bogu.

A to se desava sve u mili sekundama i toliko ces biti iznenadjen da neces znati kako da reagujes praviljno. To mogu samo vozaci koji imaju iskustvo ili trening a i
oni nekad znaju da slete i ako su najboljih vozaci u svetu, samo jedan primer je "Kubica" bivsi vozac forumele 1.

Znaci, sto bio ja glumijo nekog mangupa samo da bi bio kul i da bi ljudi pricali, WOW, ovaj je lud i ima muda. Ali to je sve gluposti. WOW si, kad mozes kroz neku
pricu i svojom pamet da se dokazes, a ne sa autom ili sa nekim drift-om.

To ja prepustam ljudima kome je mozak pao u gace i koji se samo na taj nacin mogu dokaziti.

A ko voli adrenalin nek ide na stazu za trke pa nek se tam dokaze...ali takvih tamo ne idu, jer se tam nema kome dokazati i mogu samo da se blamiraju.

Kako ko hoce, ja nemam nista protiv da odes negde na veliki plac gde okoline tebe nema nigde nista i gde si sam. Pa tu mozes malo da isprobas, zasto ne?
Samo neka nije na cesti, jer nikad neznas, svasta se moze desiti i zbog svoji neki gluposti mozes cak i citavu familiju da izbrises. Ma da je to sad bas ono extremno,
ali uvek trebas i na to da mislis, da bi se zadrzo, jer nikad neznas sta dan donosi.

Ako hoces da budes kul, ubaci Voodoo Popeye, pojacaj malo taj ton, otvori prozore i nemoj da divljas, jer nije ti to fazon. :)

Vozdra i uvek pamet u glavu, niste sami na cesti, ima i drugih :)

Ma razumijemo se potpuno, nikad mi nijesu škripale gume na putu osim ako sam morao naglo da zakočim zbog nekoga... Da brzo vozim, vozim, ali da driftujem i slične gluposti, nikad, čak ni kad sam tek počinjao da vozim... Al zato sam za preticanje ludak...

dobro je, hvala vam sa vase savete, ali nisu potrebni. Nije vas problem, nego je moj problem. Ako ja mogu ziveti s time, zasto vi nebi mogli? Ako vam se ne cita, onda lagano preskocite i ja bi reko da se vratimo opet temi ovog pfd.
Ko hoce da razumi, on ce da razumi, ko nece, nemora. A ko hoce da gasi po tome i da stvara paniku, neka sebi trazi neku drugu budalu, koja bi se upustila na takav nizak niveau.

hvala vam...

malo sam i ja sad prjetero ali nekako cemo se arangirati, da bi se razumili. :)

Poslednja izmena:
dobro je, hvala vam sa vase savete, ali nisu potrebni. Nije vas problem, nego je moj problem. Ako ja mogu ziveti s time, zasto vi nebi mogli? Ako vam se ne cita, onda lagano preskocite i ja bi reko da se vratimo opet temi ovog pfd.
Ko hoce da razumi, on ce da razumi, ko nece, nemora. A ko hoce da gasi po tome i da stvara paniku, neka sebi trazi neku drugu budalu, koja bi se upustila na takav nizak niveau.

hvala vam...

:hahaha::hahaha::hahaha: Ma samo opušteno, ja te sve razumijem :lol:

Poslednja izmena:

hvala vam...

ako se vec deklarises kao srbin onda pricaj srpski da te srbi mogu razumeti
ako se deklarises kao nemac ili sta god vec onda pici brate na njihove forume
posto vec njima placas porez, registraciju, stanarinu itd
postani nemac 100%, ne moze da se sedi na dve stolice

ako se vec deklarises kao srbin onda pricaj srpski da te srbi mogu razumeti
ako se deklarises kao nemac ili sta god vec onda pici brate na njihove forume
posto vec njima placas porez, registraciju, stanarinu itd
postani nemac 100%, ne moze da se sedi na dve stolice

dobro dobro, smiri hormone, ako nisam dobro doso ovde, onda cu da se povucem, nema problema. Sretno.

ne dramatizuj odmah, nisi dobro dosao itd
sve sto sam hteo da ti kazem je da tvoj maternji jezik zasluzuje malo vise paznje s tvoje strane

jeste, u pravu si ti care, ja se potpuno slazem s time...zato sam se i prijavio na sprski forum, da bi naucijo bolje...
iskreno moram reci, da evo posle mjesec dana vec ide bolje i trudim se. A nisi ti ni prvi nit si zadnji koji ce me kritisirati
zbog toga, ali kroz to moram proci i samo tako mogu da ojacam. Bice bice...samo treba malo vremena.

jeste, u pravu si ti care, ja se potpuno slazem s time...zato sam se i prijavio na sprski forum, da bi naucijo bolje...
iskreno moram reci, da evo posle mjesec dana vec ide bolje i trudim se. A nisi ti ni prvi nit si zadnji koji ce me kritisirati
zbog toga, ali kroz to moram proci i samo tako mogu da ojacam. Bice bice...samo treba malo vremena.

kritikovati * ^ :D
izvini, morao sam :lol:

dobro čovek mora da distancira od nemačkog koji mu je svakodnevni, šta ima veze. Spopao si ga bez ikakvog razloga. On ne živi ovde nego tamo, i još ako je tamo rođen i odrastao, on odlično priča srpski.

Upravo tako, rodjen sam u svajcerskoj, odrasto tam. Kuci smo pricali srpski, inace u drustvu samo smo lupali na njemacki. Mislim na njemacki, onda moram nekako da prevedem na srpski.
A gramatika je mi katastrofa, znam, ali gledam kako vi pisete i svaki dan nesta novo naucim, tako da ce sa jedno godinu dana to biti mnogo bolje, mozda i prije, ko zna, do mene je. :)

Back