MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Slikano mobilnim, juce smo se zezali po snegu, danas i za vikend deca na sankanje, ja na drift 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zamisli da je sav zaobljen, u zaru borbe, moze covek da se strmopizdi sa haube, da se povredi.Slikano mobilnim, juce smo se zezali po snegu, danas i za vikend deca na sankanje, ja na drift
![]()

Salim se, ne ne slike od aktuelnog auto nikad nestavljam u internet, jer imam svoj razlog zasto ne. Inace ne volim da stavljam slike od svojih auta, ali posto su sve bivseh, pa reko..ajde sta falih.
A isto vazi i za vecinu rupa, neravnina i ostalih nepozeljih stvari na putu 

Stig`o još jedan novitet, još nisam imao prilike da ga probam na duže puteve, do PG najdalje... I nema šance preko 190 da ide ... valjda nije razradjen, vozila ga samo ljubavnica od komšije i niko više
Isti vaki, 2.5 tdi 2006, k`o nov prešo 70.000
![]()
Moram da priznam ide 6 puta bolje nego cayen, 6 puta stabilniji u krivinama nego cayen i barem duplo udobniji
Ali je zato unutra šnj, sve sama plastika ... nemaš onaj osećaj "moćnosti" kao kad voziš cayena...![]()
( ne znam koji je kod tebe )
fin autic, cestitam. samo spigle ili se to kaze retrovizeri su mu kao od kamijona.
i volan na pogresnoj strani, da te nije neko sjebo? inace ok hehe, zezam se.
Moj brat vozi X5 3.5d i ide ko zmaj...samo sto je tvrd, i po bosni malo falih bubrezi da ti ispadnu.
Koliko trozi taj dizelas?

U brate meni je oduvek bio san tako ali 3.0 tdi( ne znam koji je kod tebe )
Dao bi oba ova čini mi se za jednog tak`og
Svaka čast, mnogo dobar izbor![]()
Ma da i ovaj zadnji cayenne facelift imas 3.0 dizel, nisam sad siguran, ali mislim da je mu motor od Audi-a Q7. Ali nisam siguran.
E taj nije cayenne nije lose. Ali onaj cayenne S ili pogotov Turbo su gluposti. A jesi vidio onaj najnovijih cayenne, izgleda kao neki Hyundai ili Kia.
Jer njemci su se okrenli aziji, jer tu je im najvecih martk i najvise prodaju. Strasno...
Touareg imas i V10 TDI![]()
![]()
![]()
zike, Audi A6 je odlican, kod audija mi se jedino nesvidja zato sto im svake godine izlaze faceliftovi, tako da to vise nemoze niko da prati. I Audi se mnogo kvare, pogotov sa elektrikom imaju problema.
Dobar je i Audi A8 4.0 TDI Quattro...a jos bolji Audi R8 5.2 V10 hehe, taj ima isti motor kao Lamborghini Gallardo
zike neka je ti sa srecom i samo polako![]()

Vi ste ludi, za ta pare uzmes subarru imprecu i ostanes bez daha svaki put kad sednes u nju
kakav crni audi bakraci![]()