Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slikano mobilnim, juce smo se zezali po snegu, danas i za vikend deca na sankanje, ja na drift :lol:

26012012069-1.jpg

Evo i moja autica...

2005 - 2006: Audi S3, 1.8 Turbo, 265 konja, chip-tuning, full exhaust system od kromstala, spustan KW Var. 2, felne su custom wheels iz amerike (tad su bile fancy)

2006 - 2008: BMW e46 M3, 343 konja, spustan KW Var. 2, full exhaust system Eisenmann, 19 zol felne Leon Hardiritt, napred 9x19, pozadi 11x19, razirenj da bi stale felne, prvo je bio crn, pa sam ga ofarbo u belo.

Evo vam nesta ako zelite adrenalin :)

2008 - 2011: BMW e92 M3 Coupe, 420 konja, spustan sa federima Hamann, full exhaust system Eisenmann Race X-Pipe, nemam aktuelne slike na kojem su felne i napred gril lakirane u crno, posto su mi na drugim computer-u, ali ih njih
cu uskoro da stavim. Znaci sve je crno, crni phantom to ja zovem...

a ova zadnja slika je negde izmedju loznice i rume :)

Dodacu jos ostale slike gde je sve crne lakirano i gde je spustan do poda, nemam ih trenutno na ovom computer-u, uskoro ce biti.

Eto ljudi to su bila moja bivsa automobila, i nijednog nisam slupo, hehe. Aktuelno sta vozim, ne zelim da kazem :) :) :)

Poslednja izmena:
Ma moze se druze, samo polako. Preko iviznjake ides krivo, samo lezenih policajci su malo problem, tu uvek zauzmem citav put i napravim kolonu, i kad prvi pocnu da sviraju e onda znam da moram da pozurim. :)

Ali do sad nisam imao jos nikakve ostete, na e46 M3 sam morao da skinem prednjih spoiler, jer sa njim stvarno nisam nigde mogo da se popnem. Ali ovak i onak nije bijo lep, previse fast and furious stil.
To ne volim, nego ljepse kad je decentno. Sta se isto mora recih, nikad vise nebi stavijo druge felne, nego uvek bi samo ostavijo originalne, jer kad promjenis felne gubis performance. Jer nemoram ja biti
pametniji od indzinera koja je ga napravijo ili stvorijo, kako se kaze? neznam bas dobro sprski :)

Ko kaze da vozim M5, mozda lazem :) Salim se, ne ne slike od aktuelnog auto nikad nestavljam u internet, jer imam svoj razlog zasto ne. Inace ne volim da stavljam slike od svojih auta, ali posto su sve bivseh, pa reko..ajde sta falih.

pozdrav

Kontam sta kazes za ivicnjake. Tako i ja radim, malo stanem pored po duzini pa onda predjem. Sto se tice lezecih tu imam drugaciju strategiju, znam tacno gde se nalaze pa u te ulice i ne zalazim :lol: A isto vazi i za vecinu rupa, neravnina i ostalih nepozeljih stvari na putu :lol:
A sto se tice prerada, ja tu najvise volim fabricki kako je. Sto kazes, zna taj inzenjer zasto je tu stavio to sto je stavio bolje nego ja. A kad su u pitanju BMW-ovi jedine felne koje bih stavljao a da nisu fabricke su Alpinine (mada su u i one u neku ruku fabricke), jer opet i taj dizajner je gledao da se ceo auto uklopi i da bude celina da nista ne strci ovamo i onamo. . .
A sto se tice E46-ce, tu mi je najlepsa ZHP verzija (ako se ne varam to je bio M paket u evropi a u SAD ZHP - koji je pred kozmetike donosio malo i mehanike). Tu su se BMW posteno potrudio, auto je prava bombonica. . . Prednji i zadnji branici su mi tu puno bolje odradjeni nego na M-u. . .
U svakom slucaju lepe masine si imao :)

Hvala care, ali moram priznati da je e92 M3 najbolje auto sto sam ikad vozijo, prava je masina, pogotov sa gumama michelin pilot sport 2 se lijepis sa asfalt. :)
U startu ide isto kao GSXR-600 k6, to sam testiro u hrvatksoj sa jednim likom. To je bilo jako smesno, jer na platnoj rampici je lik lagano kreno, jedna ruka na gasom
a jednu ruka mu na nogi. Ja poceo u prvoj da ga startujem, vidim kako gleda u spiglu i pita se "sta je ovo, ma sta hoces ti?" Pa je dodo malo gasa i mislio da me otrese,
ali sam mu se bio zalepeo sa dupe...kad je vidio da je nesta strasno iz njega je digo ruku sa noge i poceo da salta prema dole...to sam i ceko, i onda sam i ja kreno...
negde oko 200 smo se razislih, i lik nije mogo da veraju da je ga auto stiglo...ma da znam, lupam previse, al bas sam se toga sjetijo :)

Vozijo sam ja svasta, Audi R8 5.2 V10, Audi RS6 Kombi, Lamborghini Superleggera i LP 560...da jeste, idu ko rakete, ali ne osjetis, ah nemas ih ni gde voziti. Nije isti feeling kao u m3,
sa RS6 samo malo gasa das, i eto te na 200, a nista ne osjecas, pogledas na taho i vidis wow 200 kad prije, ko bi reko. Najgorih je bio Superleggera, sve mislis da ce se raspasti kad ga
presaltas, jer motor je ti iznad usija. Posle 2 sata voznje sa lambo si mrtav i treba ti dva dana dok dodjis sebe, jel te smori.

Ali te supercars nisu bili moji, nego rent-a-car, zasto ne? :)

Samo hocu da ti kazem da je M3 e92 najbolji od svih auta, jer je veliki "fun factor" pogotov kad vozis po krivinama ili brdima. Sta je isto dobro kod M3 e92, nije on sad ni pre jak, tako da ga uvek
mozes da vozis do maximale, znaci vise nemoze i to je super. Jer opasno je ti ako imas 600 ili vise konja jer njega nemozes uvek da tjeras pun gasom. Budes li ga vozijo maximalom, brzom ces
da sletis i pravu u drvo. Tako da pre jaka auta nisu opcija za mene jer te vuce da ga testiras do maximale. Znaci M3 e92 je sa mene licno super, jer vozim ga do maximale i znam da nemoze vise, a i netreba
vise i nemoze vise.

Sta je isto dobro je, da nemoras da gasis "DSC Control"
ili kod drugih auta se zove "ESP" kad hoces da u krivinama "driftas" mislim da ga zaneses. Nego su ga tako konstruirali, da mozes minimalno da ga zaneses i to je super. Slicno kao sto ima M3 e46 CSL.
Tezina je mu dobro izbalincarana, znaci 50% i 50% tako da se osjeca lagano i u krivinama si brz i direktan je. Amortiseri imas 3 stufe, znaci mozes da ga nastelujes skorz tvrdo ili lagano, tako
da nisam ubacijo KW varijantu, nego sam mu samo promjeni federe, da bi ostala ta opcija. Pogotov u bosni bi te slomilo, da nemozes da promjenis amortisere.

M5 e60 je potpun razlicisti od M3 e92, pogotov po krivinama, jer je tesak. "fun factor" nije isti, cak je i dosadan. Ali zato je mu zvuk bolje od 10 ferarija. Pogotov Eisenmann Race i X Pipe
su brutalni. Jer je V10. To ti nemoze biti ni Ferrari F430 sa Capristo ili Tubi Exhaust ravan. Strasno!!! Pogotov ujutru rano kad ga upalis "cold start" prve 20 do 30 sekundi probudis u okolini
2km svu komsiluku i macke skacu u kontejnere da bi se sakrili. :)

Ali zato trosi M5 nenormalno, u gradu 25 - 30 litara. M3 je trosijo po gradu oko 20 litara, u prosjeku 13 - 15l. M5 u prosjeku 16 - 18litara. Znaci mozes da trcis sa autom i da skupljas
po dva evrica, koji ispadaju iz auspuh-a. :)

Eto toliko do BMW-a, najboljih su!!!

P.S: Alpina felne mi se nikad nisu svidjale, meni su odvratne. Ako bi stavijo neke felne onda sa BMW samo Hartge Classic II (ubaci u google pa ces da vidis koje mislim, extra su)

Poslednja izmena:
Stig`o još jedan novitet, još nisam imao prilike da ga probam na duže puteve, do PG najdalje... I nema šance preko 190 da ide ... valjda nije razradjen, vozila ga samo ljubavnica od komšije i niko više :lol:

Isti vaki, 2.5 tdi 2006, k`o nov prešo 70.000 :)

F33OG0X.jpg

Moram da priznam ide 6 puta bolje nego cayen, 6 puta stabilniji u krivinama nego cayen i barem duplo udobniji :lol:

Ali je zato unutra šnj, sve sama plastika ... nemaš onaj osećaj "moćnosti" kao kad voziš cayena... :)

fin autic, cestitam. samo spigle ili se to kaze retrovizeri su mu kao od kamijona. :)
i volan na pogresnoj strani, da te nije neko sjebo? inace ok hehe, zezam se.

Moj brat vozi X5 3.5d i ide ko zmaj...samo sto je tvrd, i po bosni malo falih bubrezi da ti ispadnu.

Koliko trozi taj dizelas?

Poslednja izmena:
Stig`o još jedan novitet, još nisam imao prilike da ga probam na duže puteve, do PG najdalje... I nema šance preko 190 da ide ... valjda nije razradjen, vozila ga samo ljubavnica od komšije i niko više :lol:

Isti vaki, 2.5 tdi 2006, k`o nov prešo 70.000 :)

F33OG0X.jpg

Moram da priznam ide 6 puta bolje nego cayen, 6 puta stabilniji u krivinama nego cayen i barem duplo udobniji :lol:

Ali je zato unutra šnj, sve sama plastika ... nemaš onaj osećaj "moćnosti" kao kad voziš cayena... :)

Kad već veliš... stigao i meni jedan A6, ovakav :D
2007.audi.a6.20095719-300x189.jpg

fin autic, cestitam. samo spigle ili se to kaze retrovizeri su mu kao od kamijona. :)
i volan na pogresnoj strani, da te nije neko sjebo? inace ok hehe, zezam se.

Moj brat vozi X5 3.5d i ide ko zmaj...samo sto je tvrd, i po bosni malo falih bubrezi da ti ispadnu.

Koliko trozi taj dizelas?

Ne troši ništa u poređenju sa ovim drugim :hahaha:

Mislim da je negde oko 7-8 lit potrošnja... Ovome naspeš pun rez i zaboraviš, a na cayena svako jutro moram da vidim ako ću van grada da li moram na pumpu :lol:

Ma to je samo online slika, nisam ga još slikao lično, volan je na levoj strani ;)

Ma da i ovaj zadnji cayenne facelift imas 3.0 dizel, nisam sad siguran, ali mislim da je mu motor od Audi-a Q7. Ali nisam siguran.
E taj nije cayenne nije lose. Ali onaj cayenne S ili pogotov Turbo su gluposti. A jesi vidio onaj najnovijih cayenne, izgleda kao neki Hyundai ili Kia.
Jer njemci su se okrenli aziji, jer tu je im najvecih martk i najvise prodaju. Strasno...

Touareg imas i V10 TDI :) :) :)

zike, Audi A6 je odlican, kod audija mi se jedino nesvidja zato sto im svake godine izlaze faceliftovi, tako da to vise nemoze niko da prati. I Audi se mnogo kvare, pogotov sa elektrikom imaju problema.
Dobar je i Audi A8 4.0 TDI Quattro...a jos bolji Audi R8 5.2 V10 hehe, taj ima isti motor kao Lamborghini Gallardo :)

zike neka je ti sa srecom i samo polako :)

U brate meni je oduvek bio san tako ali 3.0 tdi :) ( ne znam koji je kod tebe )

Dao bi oba ova čini mi se za jednog tak`og :lol:

Svaka čast, mnogo dobar izbor ;)

Ovaj je 2.7 i jako je dobar, mada nijesam siguran koliko ću ga zadržati, kao treće auto... Igrom slučaja je i stigao, al mi se dopada auto baš, mnogo je dobar. Hvala, i takođe, da srećno i zdravo voziš novu mašinu ;)

Ma da i ovaj zadnji cayenne facelift imas 3.0 dizel, nisam sad siguran, ali mislim da je mu motor od Audi-a Q7. Ali nisam siguran.
E taj nije cayenne nije lose. Ali onaj cayenne S ili pogotov Turbo su gluposti. A jesi vidio onaj najnovijih cayenne, izgleda kao neki Hyundai ili Kia.
Jer njemci su se okrenli aziji, jer tu je im najvecih martk i najvise prodaju. Strasno...

Touareg imas i V10 TDI :) :) :)

zike, Audi A6 je odlican, kod audija mi se jedino nesvidja zato sto im svake godine izlaze faceliftovi, tako da to vise nemoze niko da prati. I Audi se mnogo kvare, pogotov sa elektrikom imaju problema.
Dobar je i Audi A8 4.0 TDI Quattro...a jos bolji Audi R8 5.2 V10 hehe, taj ima isti motor kao Lamborghini Gallardo :)

zike neka je ti sa srecom i samo polako :)

Meni se od Audijevih limuzina najviše i sviđa A6, mada sam više za SUV varijante, i sam vozim SUV-a... Što znam, prijatelj vozi samo Audije i ni na jednog se nije požalio, ja sam imao prije nekih 10-11 godina A4, tada novu uzetu, ko zna koliko sam km s njom prešao i kud sam sve bio, jeste da je održavana u ovlašćenom servisu, ali osim redovnih servisa nijedan drugi trošak nijesam imao...
Dobar je A8... vozio sam Autobahn-om S8 5.2 V10, mnogo dobro ide... A taj R8 mi se nimalo ne sviđa :D
Hvala :)

Back