gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Koje su ti to table na Porseu? Kolasin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@ Avetnja
Nek ti je sa srecom i uzivaj! I ne zaboravi na rupe na putu i bankine kad sednes u mercedes posle![]()

Bas tako, neka pucaju koliko hoce
A ovo je premali grad, sve se zna, i ko ga je vozio i ko ga vozi...
ja ga nisam ni uzeo od coveka a ljudi su mi vec cestitali![]()

Neka pucaju, ima ko da uzvrati![]()

Od kad sam video po BG-u kakvi klosari idu za "obezbedjenjem" sve sam batalio, sam setam 
Nema vise nista sve razdeljeno, sad mogu samo zubima da se branim
A i nema potrebe ni za cim, ovo je mirno mestoOd kad sam video po BG-u kakvi klosari idu za "obezbedjenjem" sve sam batalio, sam setam
![]()
e8o ti taki život... posle će da te navataju jer im je ostalo nešto u tapacirungu vrata...

Koliko to cudo trosi?
Pitam jer mi se nudi Cayen ali sa 4500 ccm 2004 god. sa automatskim menjacem ali daleko skuplji od tog tvog jer ti si ga dzabe dobio maltene.Ja ovog treba da platim 12500 stranca a onda jos carina.Mislim da ce izaci oko 15000 ako ne i vise.
Jedino sto jos nemam mooda da uletim u takvu makinu jer nas ebu ovi sa registracijom ali valjda ce se nesto desiti u izbornoj trci kad,i samo tad,se cine ustupci narodu!![]()

On ga je meni 15 racunao ali mene ispala roba koju njemu dajem mnogo jeftiniji.
Znas kako, potrosnja samo kako ga vozis. Od 12 lit na otvoreno do 25 po gradu![]()
), 3l po gradu ide oko 15 a po auto putu oko 14 (jer ga vozim na 3000 obrtaja
Samo lazem samog sebe 
Recimo u merca sipam 80 eur i zaboravim kad je to bilo. Vozim se po 15-20 dana po gradu. Ali merc recimo na nas 4 u autu preko leta sa upaljenom klimom mi se gasi na ivicnjak ako mu ne spucam gas do daske pa sjebem lamelu. Ovaj jednostavno preskace sve
Mnogo puta mi se desilo da mi se i na semafore ugasi i gledao da nije nesto do auta, nije jednostavno nema snage moras i gas i kvacilo dugo da drzis a jos bruji dizel oce od muke da pukne 
Jos da ga operem. . .
![]()