Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Avetnja

Nek ti je sa srecom i uzivaj! I ne zaboravi na rupe na putu i bankine kad sednes u mercedes posle ;)

Hehe, hvala ti ziv bio, i tebe sreca da prati sa bmwom ;) Nema lepseg zvuka od zvuka benzinca... Posebno malo veci motor :)

A verovao ili ne, mecka preko rupa skace ali lezeci ne oseca, a ovaj rupe ne oseca ali preko lezeceg skace. Valjda veci tocak, bem li ga :)

e8o ti taki život... posle će da te navataju jer im je ostalo nešto u tapacirungu vrata...

Ma neka samo vataju ko ih je8e :)

Kad ti osetis ispod haube zvuk.... Kad presalta iz cetvrte u drugu... Da se na jezis :)

373d2dd7-1.jpg

Koliko to cudo trosi?
Pitam jer mi se nudi Cayen ali sa 4500 ccm 2004 god. sa automatskim menjacem ali daleko skuplji od tog tvog jer ti si ga dzabe dobio maltene.Ja ovog treba da platim 12500 stranca a onda jos carina.Mislim da ce izaci oko 15000 ako ne i vise.
Jedino sto jos nemam mooda da uletim u takvu makinu jer nas ebu ovi sa registracijom ali valjda ce se nesto desiti u izbornoj trci kad,i samo tad,se cine ustupci narodu!:evil:

Koliko to cudo trosi?
Pitam jer mi se nudi Cayen ali sa 4500 ccm 2004 god. sa automatskim menjacem ali daleko skuplji od tog tvog jer ti si ga dzabe dobio maltene.Ja ovog treba da platim 12500 stranca a onda jos carina.Mislim da ce izaci oko 15000 ako ne i vise.
Jedino sto jos nemam mooda da uletim u takvu makinu jer nas ebu ovi sa registracijom ali valjda ce se nesto desiti u izbornoj trci kad,i samo tad,se cine ustupci narodu!:evil:

Ako dođe Toma, svi ćete džabe da vozite :mrgreen:

To da malo trosi je zavaravanje :) Samo lazem samog sebe :)

Recimo ja sam danas nasuo 100 eura i pise mi na njemu 550km do benzinske.

Znaci to mu dodje 15 litara gradske. Posle sam ga stiskao po gradu, nisam presao 10 km ukupno on mi je smanjio na 490 km. To je stvarno mnogo gledajuci, ali za uzitak koji pruza nije :) Recimo u merca sipam 80 eur i zaboravim kad je to bilo. Vozim se po 15-20 dana po gradu. Ali merc recimo na nas 4 u autu preko leta sa upaljenom klimom mi se gasi na ivicnjak ako mu ne spucam gas do daske pa sjebem lamelu. Ovaj jednostavno preskace sve :) Mnogo puta mi se desilo da mi se i na semafore ugasi i gledao da nije nesto do auta, nije jednostavno nema snage moras i gas i kvacilo dugo da drzis a jos bruji dizel oce od muke da pukne :)

Back