Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Aaaaaa.... sa srećom onda 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace mozda sutra kod mene bude jedan novitet, a mozda i ne. . . Videcemo, auto sam odmerio, zivce sam izgubio, sad da vidim da li je prodat ili ne i da ga posaljem kod majstora i posao je gotov. . . Kosta puno vise nego sam sam mislio da pljunem ali kontam da ce mi se sve to za 40-tak godina debelo vratiti jer sam po sebi ne spada u nesto sto se cesto nalazi po oglasima (a ni putevima), ako covek nije upucen moze da ga ima a da to i ne zna, tako da bice lepo. . . Sve u svemu videcemo sutra uvece. . .
to je kod njih relativno jeftino.
Dakle bio je u pitanju BMW E46 sa ZHP paketom. Dokle god je BMW popularan ne vredi kupovati polovnjaka. Cene su im svima nabijene da boli glava. Dok za 15000$ jedva nadjes neki koji je u OK stanju (da ima kakvu-takvu servisnu istoriju i sta je radjeno sa autom, da ga nije posedovalo pola Hjustona i sl.) Mercedesa ces naci komotno (cak sta vise uspeo sam naci i jednog C32 AMG sa 70000milja na satu i oko 8 godina star). Za 17000$ mozes da uzmes i novu Mazdu 3 ili novog Lansera (jeste da nisu u istoj klasi ali ovo samo kazem jer su oni glanc novi dok je BMW ipak polovan i na satu je stavio preko 100000km 100%). . . A sto je jos i najgore servisne knjige se ne nalaze nego se u carfaxu gleda da li je auto odrzavan ili ne (svojevrstan izvestaj o kolima) gde skoro nikad nista ne pise, a kako su ovi noviji imali besplatno odrzavanje (ulje se menjalo iskljucivo na 15000 milja, ulje u diferencijalu i automatskom menjacu se nikad ne menja; pola filtera takodje) onda nisu bas ni najbolje odrzavani. . . Tako da onda najbolje da se strpim da doktoriram, nadjem posao i onda uzmem nesto novo i nemam problema sa tim ko ga je i kako vozio i odrzavao, ja sam glavni i odgovorni krivac za sve. . .

Nije M3, ali nesto slicnoDakle bio je u pitanju BMW E46 sa ZHP paketom. Dokle god je BMW popularan ne vredi kupovati polovnjaka. Cene su im svima nabijene da boli glava. Dok za 15000$ jedva nadjes neki koji je u OK stanju (da ima kakvu-takvu servisnu istoriju i sta je radjeno sa autom, da ga nije posedovalo pola Hjustona i sl.) Mercedesa ces naci komotno (cak sta vise uspeo sam naci i jednog C32 AMG sa 70000milja na satu i oko 8 godina star). Za 17000$ mozes da uzmes i novu Mazdu 3 ili novog Lansera (jeste da nisu u istoj klasi ali ovo samo kazem jer su oni glanc novi dok je BMW ipak polovan i na satu je stavio preko 100000km 100%). . . A sto je jos i najgore servisne knjige se ne nalaze nego se u carfaxu gleda da li je auto odrzavan ili ne (svojevrstan izvestaj o kolima) gde skoro nikad nista ne pise, a kako su ovi noviji imali besplatno odrzavanje (ulje se menjalo iskljucivo na 15000 milja, ulje u diferencijalu i automatskom menjacu se nikad ne menja; pola filtera takodje) onda nisu bas ni najbolje odrzavani. . . Tako da onda najbolje da se strpim da doktoriram, nadjem posao i onda uzmem nesto novo i nemam problema sa tim ko ga je i kako vozio i odrzavao, ja sam glavni i odgovorni krivac za sve. . .
a shto nisi pogledao neki certified pre-owned bmw jedno 2-3 godine star sa sve full fabrichkom garancijom?
O tome sam razmisljao i prosle godine i cak sta vise bilo je i da ga uzmem a kad se doslo do kredita onda se ispostavilo da ja kao stranac ne mogu od BMW-a da ga dobijem jer mi papiri isticu za vreme trajanja kredita (tako su mi rekli) i onda sam morao od toga da odustanem. . . A kako sam za dve godine gotov sa faxom onda idem i uzimam nov i na njemu biram sve kako i sta hocu. . .
Eto gledao sam neke E55 AMG u USA koji su oko 20-ak hiljada dolara,da bi ga registrivao u norveskoj izaslo bi me na kraju oko 60000 dolara sve ukupno,plus osiguranje koje je oko 2000 dolara za kasko,a eto auto je nekih 7-8 godina staro.@ Master_Chief
Tako ti je to kad kubikaza ne utice na registraciju![]()

Samo ću da ga držim još neki dan pa ide dalje odmah... Nasuo 100 eura sinoć i danas već gotovo 

Ako ostane eto slika 
Uh taj Cayen je haos od auta![]()
da samo sto ti trosi 25-30 litara na 100 km
barem onaj Turbo S
Mene ne plasi potrosnja,ako je auto zmaj onda moze slobodno da troshi,najgore je ako imas nekog tromog chetvorocilindrasha od 2000 kubika koji troshi po 15 litara a jedva ide.

Potršonja je malo veca ... opalio sam preksinoc 350km u cugu i bilo mi je taman ravno pola rezervoara ali je sve bilo teranje krvnički, zakucavanje u obrtaje ..