Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace mozda sutra kod mene bude jedan novitet, a mozda i ne. . . Videcemo, auto sam odmerio, zivce sam izgubio, sad da vidim da li je prodat ili ne i da ga posaljem kod majstora i posao je gotov. . . Kosta puno vise nego sam sam mislio da pljunem ali kontam da ce mi se sve to za 40-tak godina debelo vratiti jer sam po sebi ne spada u nesto sto se cesto nalazi po oglasima (a ni putevima), ako covek nije upucen moze da ga ima a da to i ne zna, tako da bice lepo. . . Sve u svemu videcemo sutra uvece. . .

i? sta bi?

Na kraju nije bilo nista, posle dosta razmisljanja odlucio sam da nista ne bude. Podosta para je bio a opet imao je poprilicno na satu i onda bolje da se strpim jos godinu i po - dve i onda uzmem nekog novog. . . Jeste da je bio sve sto hocu, ali ipak je polovan auto polovan, a ja vec imam jedan krs na grbaci. . .

Nije M3, ali nesto slicno :) Dakle bio je u pitanju BMW E46 sa ZHP paketom. Dokle god je BMW popularan ne vredi kupovati polovnjaka. Cene su im svima nabijene da boli glava. Dok za 15000$ jedva nadjes neki koji je u OK stanju (da ima kakvu-takvu servisnu istoriju i sta je radjeno sa autom, da ga nije posedovalo pola Hjustona i sl.) Mercedesa ces naci komotno (cak sta vise uspeo sam naci i jednog C32 AMG sa 70000milja na satu i oko 8 godina star). Za 17000$ mozes da uzmes i novu Mazdu 3 ili novog Lansera (jeste da nisu u istoj klasi ali ovo samo kazem jer su oni glanc novi dok je BMW ipak polovan i na satu je stavio preko 100000km 100%). . . A sto je jos i najgore servisne knjige se ne nalaze nego se u carfaxu gleda da li je auto odrzavan ili ne (svojevrstan izvestaj o kolima) gde skoro nikad nista ne pise, a kako su ovi noviji imali besplatno odrzavanje (ulje se menjalo iskljucivo na 15000 milja, ulje u diferencijalu i automatskom menjacu se nikad ne menja; pola filtera takodje) onda nisu bas ni najbolje odrzavani. . . Tako da onda najbolje da se strpim da doktoriram, nadjem posao i onda uzmem nesto novo i nemam problema sa tim ko ga je i kako vozio i odrzavao, ja sam glavni i odgovorni krivac za sve. . .

5Q_800.jpg

qQ_800.jpg

Nije M3, ali nesto slicno :) Dakle bio je u pitanju BMW E46 sa ZHP paketom. Dokle god je BMW popularan ne vredi kupovati polovnjaka. Cene su im svima nabijene da boli glava. Dok za 15000$ jedva nadjes neki koji je u OK stanju (da ima kakvu-takvu servisnu istoriju i sta je radjeno sa autom, da ga nije posedovalo pola Hjustona i sl.) Mercedesa ces naci komotno (cak sta vise uspeo sam naci i jednog C32 AMG sa 70000milja na satu i oko 8 godina star). Za 17000$ mozes da uzmes i novu Mazdu 3 ili novog Lansera (jeste da nisu u istoj klasi ali ovo samo kazem jer su oni glanc novi dok je BMW ipak polovan i na satu je stavio preko 100000km 100%). . . A sto je jos i najgore servisne knjige se ne nalaze nego se u carfaxu gleda da li je auto odrzavan ili ne (svojevrstan izvestaj o kolima) gde skoro nikad nista ne pise, a kako su ovi noviji imali besplatno odrzavanje (ulje se menjalo iskljucivo na 15000 milja, ulje u diferencijalu i automatskom menjacu se nikad ne menja; pola filtera takodje) onda nisu bas ni najbolje odrzavani. . . Tako da onda najbolje da se strpim da doktoriram, nadjem posao i onda uzmem nesto novo i nemam problema sa tim ko ga je i kako vozio i odrzavao, ja sam glavni i odgovorni krivac za sve. . .

a shto nisi pogledao neki certified pre-owned bmw jedno 2-3 godine star sa sve full fabrichkom garancijom?

@ SIGNATURE 350

Nije skupa registracija. Ovde nema veze da li registrujes 1l ili 6l isto ti je. A ako cemo za benzin recimo kod serije 5 motor od 3 litra trosi manje nego manji motor. Jednostavno veci i tezi auto zahteva jaci motor i to ti je to. . .

@ chasa320

Znam, zato cu i da sacekam jos malo i onda da kupim glanc novog (videcemo kojeg) da se ne zaj. . . sa polovnjacima. . . Jer dosta je to para a pitanje je sta se za te pare dobija. . .

@ Master_Chief

Tako ti je to kad kubikaza ne utice na registraciju ;)

a shto nisi pogledao neki certified pre-owned bmw jedno 2-3 godine star sa sve full fabrichkom garancijom?

O tome sam razmisljao i prosle godine i cak sta vise bilo je i da ga uzmem a kad se doslo do kredita onda se ispostavilo da ja kao stranac ne mogu od BMW-a da ga dobijem jer mi papiri isticu za vreme trajanja kredita (tako su mi rekli) i onda sam morao od toga da odustanem. . . A kako sam za dve godine gotov sa faxom onda idem i uzimam nov i na njemu biram sve kako i sta hocu. . .

O tome sam razmisljao i prosle godine i cak sta vise bilo je i da ga uzmem a kad se doslo do kredita onda se ispostavilo da ja kao stranac ne mogu od BMW-a da ga dobijem jer mi papiri isticu za vreme trajanja kredita (tako su mi rekli) i onda sam morao od toga da odustanem. . . A kako sam za dve godine gotov sa faxom onda idem i uzimam nov i na njemu biram sve kako i sta hocu. . .

mislim da je bolja varijanta da ne trazhish kredit od dilera (tj.bmw-a) nego od nekog credit union-a sa kojim tvoj fax ima sklopljen dogovor da finansira studente i zaposlene. mada nisam siguran 100% ako si ti na vizu da to pije vodu. mada bi trebalo...

Nije neki specijalni haos :)

Recimo 0-100 na crtu ja bi sa mojom c klasom bio tu negde.... ili mi se barem čini... Samo što je mene počeo da nervira zvuk mog mercedesa tak-tak-tak-tak-tak-tak :)

Ali zato ovome kad u 5 opališ pun gas, kick down, pa ga vrati u 4 pa ga vrati u 3 sa 4 auspuha nazad nema toga na ulici ko se ne okrene da vidi sta prolazi :lol: Potršonja je malo veca ... opalio sam preksinoc 350km u cugu i bilo mi je taman ravno pola rezervoara ali je sve bilo teranje krvnički, zakucavanje u obrtaje ..

Back