Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
]
img1819resize.jpg

Ako se ne varam pricao je da joj je uzeo BMW-a 318i, ili je hteo da ga uzme pa je odustao iz nekog ralozga a onda uzeo A klasu. . .
Inace mozda sutra kod mene bude jedan novitet, a mozda i ne. . . Videcemo, auto sam odmerio, zivce sam izgubio, sad da vidim da li je prodat ili ne i da ga posaljem kod majstora i posao je gotov. . . Kosta puno vise nego sam sam mislio da pljunem ali kontam da ce mi se sve to za 40-tak godina debelo vratiti jer sam po sebi ne spada u nesto sto se cesto nalazi po oglasima (a ni putevima), ako covek nije upucen moze da ga ima a da to i ne zna, tako da bice lepo. . . Sve u svemu videcemo sutra uvece. . .

Zenu u Smarta a sebe u GLK :hahaha: To ko moj zet, njemu Mercedes E350 a mojoj sestri je dobra i Honda :hahaha:
Nek je sa srecom i da je lepo sliuzi :) Inace dobra stvar ti je kod Smarta da boju mozes da menjas kako ti se cefne, samo poskidas zute panele i stavljas druge koje hoces :)

Ma kad žensko vozi nešto veće to nikad ne izadje na dobro,uvek budu izgrebani branici i retrovizori.

ne sviđa mi se :P
al čestitam na kupovini, vrlo je praktičan ko na onoj slici gde je smart parkiran popreko a ostala kola uzduž.

Nego, živo me interesuje, koliko troši?

7 litara ako ga teraš 120km/h no medjutim ako je brzina do 80 onda je potrošnja oko 4 litra,u gradu 5 litara,pun obrtni moment dobija već na 1500 obrtaja tako da ne moraš da ga siliš da bi se pokrenuo. Ko stvoren je za gradsku vožnju.

Back