baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kupio sam jos jedan auto,ali ne za mene nego mi za suprugu,da ne bi uzimala moj onda mi najbolje da ja njoj kupim njen.Sutra idem da ga doteram iz Osla![]()

To ko moj zet, njemu Mercedes E350 a mojoj sestri je dobra i Honda
Inace dobra stvar ti je kod Smarta da boju mozes da menjas kako ti se cefne, samo poskidas zute panele i stavljas druge koje hoces 
Zenu u Smarta a sebe u GLKTo ko moj zet, njemu Mercedes E350 a mojoj sestri je dobra i Honda
![]()
Nek je sa srecom i da je lepo sliuziInace dobra stvar ti je kod Smarta da boju mozes da menjas kako ti se cefne, samo poskidas zute panele i stavljas druge koje hoces
![]()
samo pitam u prolazu![]()
Pa čekaj ti u Smarta ne možeš ni da uđeš ako nije sa šiberom.
Zenu u Smarta a sebe u GLKTo ko moj zet, njemu Mercedes E350 a mojoj sestri je dobra i Honda
![]()
Nek je sa srecom i da je lepo sliuziInace dobra stvar ti je kod Smarta da boju mozes da menjas kako ti se cefne, samo poskidas zute panele i stavljas druge koje hoces
![]()

Nije mi jasan samo onaj 0.8 CDI motor :?
Nek ti sad zena uziva u voznji i nek joj je sa srecom 
Trebalo bi lepo da ide sa 800 kila i 85 konjaNije mi jasan samo onaj 0.8 CDI motor :?
izadje caskom na 100km/h,preticao sam i kamione i autobuse i sve sto je bilo ispred mene.ISkreno bolji je nego sto sam ochekivao,i poprilichno je udoban za jedan gradski auto.

ne sviđa mi se
al čestitam na kupovini, vrlo je praktičan ko na onoj slici gde je smart parkiran popreko a ostala kola uzduž.
Nego, živo me interesuje, koliko troši?
Ide ko metakizadje caskom na 100km/h,preticao sam i kamione i autobuse i sve sto je bilo ispred mene.ISkreno bolji je nego sto sam ochekivao,i poprilichno je udoban za jedan gradski auto.
i dobijao poglede tipa "WTF !?!?!" hehehe
salim se malo, super ti je autic - nek se gospodja vozi dugo, bezbedno i udobno u njemu![]()

kad si se ti bolan ozenio
Cestitamo cestitamo ... zdravo da ga voziš![]()