Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma de ima, dolazi samo dijaspora koja jede mačju ranu da skupi repa za benku staru 10 godina i mi skromni :cool:

Mario, Da bi to tvoje mišljenje promenio ima i druga strana pa evo moj brat kaže, izvoli pa hajd samnom kad god želiš,da bi video kako po neko tamo živi.Ja idem često svaka 2-3 meseca tamo pa ako želiš na PP se javi pa kad krenem ako imaš vremena na jedno2-3 nedelje onda izvoli.Košta te samo put ostalo je kako reče moj brat sve obezbeđeno.

Evo vam slike talije shto sam obecao josh onda :rumenko: ... bolje ikad nego nikad. :D

photo0367tp.jpg

photo0366awtp.jpg

photo0365adp.jpg

photo0370atmgma.jpg

photo0369btmgma.jpg

svidja mi se ona komanda za radio na volanu :)

... i meni. :) Al' mi se ne svidja ovo belo iza brzinometra na kliu je lepshe to...

Kako te služi? 1.5 dCI? Otac zapeo za Taliju, al ja ne ni da čujem.

Shto brate ok je autic sasvim?

Pa odlichna je nemam zamerke uopshte kad sam ga kupio bio mi zabo jednom nije mogo se upali pa sam promenio akumulator shto je i ochekivano da mora posle 100 iljada i to je to... e i neshto mi brljavio radio al' to sam sredio za soma dinara i nishta vishe. :)

Ide lepo skroz, dobro nije dizel nego benzinac 1.4 ali ono... deset, deset i po litara prosechna potroshnja a vuche ono sasvim solidno.

Neam trenutno ni 3 soma, ali ako bude, jedva će se i to skupiti, ali ne i tih 1000 eura više. Vozio sam Kliću od drugara i dosta je mali. Vozio sam doduše 1.5 dCI i motor je odličan za njega.

Megan je malo veći i s obzirom da uzimam auto svakih x godina, ne bih hteo da se gužvam u malom autu do daljnjeg. Megan je malo veći i fin se može uzeti sa 1.6 motorom ili 1.9 dTI-om za 3000 eura. Evo SIG350 je prodao veoma dobrog za 3000 eura.

Back