Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je auto! :ok:

Drugar je mogao da za 3500 uzme Mondeo 2.0 TDCI (dobijao ga ispod cene), al razmislio covek i kaze: "Neka... ipak cu ja da uzmem stotku" :)

I ja bi uvek 100 pre Forda, razumem coveka.

Šta bi sa onim 2.2 turbo?

Nista, to sam izbacio iz glave. Ovoga bi trebalo da dobijem na poklon. Stranac je, ne mogu da ga registrujem, ali dovoljan je za po komsiluku. Neka stoji, nikad se ne zna kada ce drzavi da zafali para u kasi. Jos ako se promeni vlast, pa ovi novi posandrcaju kako da skrpe budzet... Nikad se ne zna.

Isto onako kako su uspeli da se oporave od dva svetska rata :)

Nemam pojma, cenim da su to dva ista bloka pod razlicitim uglovima. U Audiju je V6 ugradjen uzduzno, u VW je VR6 ugradjen poprecno.

motor-original-thumb-1.jpg

Golf3fe2-1.jpg

Moram samo da vidim kako da ga doteram, mozda mi ga covek dotera i ostavi ovde.

Meni ne fascinira to sto su se oni oporavili, vec kojom brzinom. Vec 1963, znaci ni 20 godina posle totalnog unistenja fabrike, Mercedes je izbacio W100 - nesumnjivo najbolji auto na svetu.
A u prilog tome koliko su ih se ostali plasili u automobilskom smislu govori cinjenica da im je u godinama posle rata (moguce bas do pocetka 60-ih, nisam siguran) uvedena zabrana na motore iznad 3000 kubika. I danas, sa svom dostupnom tehnologijom, automobili premijum segmenta u najslabijoj varijanti imaju bar 3000 kubika, a zamislite kakav je to hendikep bio pre 60 godina.

Back