Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JBG, fabricki su crvene, a preveliki je posao da se ofarbaju kvalitetno. demontaza celjusti i nosaca plocica, peskarenje stare boje, brusenje, podloga, boja, lak. Za sad ih neka tako, mada bi lepo legle u plavoj boji uz zlatne felne. Mozda odradim to tokom zime, kad budem imao vise vremena. Nemam vremena ni za felne, i to ce potrajati dok ih ofarbam. Ovo je boja tih felni, jos je Porsche u slicnoj nijansi kao moja Octavia. Isao bi mat lak.
rndqb58t73j61.jpg
Najlepsa plava boja, video sam jedan 206 cabrio pre par meseci u takvoj boji, znaci ono je fantazija kako dobro stoji.

Ugovorene felne BBS CH-R sa et38 8j sirine. Fabricki je 51, 7.5j sirina, i tockovi su dosta uvuceni.

Dunlop sportmax gume su uzete.

Sa ovim felnama, po mojoj racunici, oko 15.5mm izlaze van u odnosu na fabriku. Za napred taman, za pozadi trebalo bi jos oko 10mm da izgleda kako treba. Videcu kad montiram, mozda uznem distancere.

Sledece na redu je montiranje opruga, koje mi vec mesecima stoje, ispravljanje nekih manjih ulubljenja, poliranje i dubinsko i to je to za naredni period.

Ugovorene felne BBS CH-R sa et38 8j sirine. Fabricki je 51, 7.5j sirina, i tockovi su dosta uvuceni.

Dunlop sportmax gume su uzete.

Sa ovim felnama, po mojoj racunici, oko 15.5mm izlaze van u odnosu na fabriku. Za napred taman, za pozadi trebalo bi jos oko 10mm da izgleda kako treba. Videcu kad montiram, mozda uznem distancere.

Sledece na redu je montiranje opruga, koje mi vec mesecima stoje, ispravljanje nekih manjih ulubljenja, poliranje i dubinsko i to je to za naredni period.
Kako si došao do 15,5 po mojom racunici je 13mm..Sve super samo ja ne volim Dunlop gume nikako ..znam da imaju dobre karakteristike i da su ok sto se tice cene ali opet imam lose iskustvo sa njima i to ne jedan set nego i ove sto sam ih dobio na Alfi su bile sa valovima i to dobrim a godina 2020 skoro kao nove bile a ja mislio da su mi otislii zadnji lezaji kad sam je kupovao 😁..Gume mi nisu ni pale na pamet jet su izgledale kso nove ..

Back