light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
evo vidis kako nam je kome pretis pazi slatka...a white sarmantan
ne mozes tako za sve ljude
ne mozes tako za sve ljude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super. Muž mi ovde kuka kako ništa ne radim. Kao, samo visim na netu...
Dosadan je samo tako.
a u pravu je čovek, ništa ne radim
Glupa sam...
Hoce li neko da mi pojasni?A ja zelim da stavim svoju sliku.... Ali ne znam kako...Glupa sam...
Hoce li neko da mi pojasni?
A ja zelim da stavim svoju sliku.... Ali ne znam kako...Glupa sam...
Hoce li neko da mi pojasni?

Gde si munjo nebeska ... danas sam te spominjao u pesmicama na temi Trenutna desavanja .....\sladak si![]()
))gde si plavuso ..... sta da radim ... svi se kriju ... pa rekoh da ja malo razmrdam temu ... pa me opet nema po mesec , dva ... 6meseci ... godinu dana ... pa opet napravim boooomjes...
+ je ko predizborno obetjanje...bilbord...posvuda ga ima...![]()
) ...moras priznati da nisam odavno 
gde si plavuso ..... sta da radim ... svi se kriju ... pa rekoh da ja malo razmrdam temu ... pa me opet nema po mesec , dva ... 6meseci ... godinu dana ... pa opet napravim boooom) ...moras priznati da nisam odavno
![]()
?sve to stoji ... ovde su ljudi mozda vise slobodniji ... komunikativniji ... stavljaju smajlice kao da se smeju ... a u sustini ... gomila povucenih likova, bez zivosti i smeha , vecina je ruzna kao sleper lopova , a o drugarstvu su culi samo iz price ... mada kazem uvek ima izuzetaka ... ovde jos uvek ima zaljubljenih parova , brakova i dobrih prijateljstava ... doduse najvise ima sex shema ... malo razmene postove javno ... pa preko pp .... zatim sledi msn , pa skype , pa na kraju sastanak i u 80% slucajeva padne sex![]()
)
)))))))