gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
kakva si ti prangija ybt..
sta...kao kad ti okacis fotku ne sme da bude komentara koji ti ne odgovaraju?
mis'im..ako si se vec drznula da okacis onakve fotke,budi spremna i na razlicite komentare
ono...fejs na onoj fotki vise lici na musko nego na zensko i imam puno pravo da komentarisem kako ja mislim da treba,jer sam i na ovoj,kao i na staroj temi okacio xy fotki
mogu ti reci da si najprecenjenija devojka u istoriji ovog 4uma!!!
a zasto...pa zato sto ceo taj vasharski fazon koji furash,mislim na outfite koji kao da su osvojeni na vasharu iz vazdusne puske,kaubojski sheshiri i sve to...moze da radi samo bolide i on line frikove (koji su ovde u velikoj vecini) koji su zagoreli kao kaubojski tiganj i koji bi bilo kome rekli bilo sta,samo da bi imali tracak nade da da ce te nekad izyebati,znaci to je sto se tice nastupa i outfita,a njushku necu komentarisati,jer fotka je tu...pa neka svako proceni (ne mislim na pacijente koji te bezrazlozno dizu u nekakve virtualne visine) po svojim kriterijumima
iskreno...ne bih mogao ni da se ispisham po tebi,evo...spreman sam da idem na poligraf i da ponovim sve sto sam rekao,moze i u kintu...
Gde su tebi oci covece.. Nije ni cudo sto si mogao da tandaris onu raspalu kuravu...