Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma hteli su neki al dok su skupili hrabrost,ja vec otisla:):):)
zaista treba biti hrabar i prici takvom fejsu
smiley_scared.gif

Jel se samo BJ kupa na adi ili jedina zna da pliva..;)
ps. Dijenek..jel si je bar malo pipno..ja bi moro..vidi kako je privlacna..uffffffffffff :heart::heart:

Uh i ja bih morao da pipnem, po svaku cenu... :rumenko:

Fantazija. :D :heart:

A i BJ mi je isto slatkica... :D

MA sve je to lepo ali samo spoalja.... :neutral:

Nego, Pero, batali tastaturu pa sedaj u Renoa i pici u grad... ;)

Ja odoh u izlazak!

Ciao Baby J. :bye: :heart:

hvala bogu sto takvi kao ti nisu hrabri da mi pridju...zbog toga sam narocito srecna....

kakva si ti prangija ybt..
sta...kao kad ti okacis fotku ne sme da bude komentara koji ti ne odgovaraju?
mis'im..ako si se vec drznula da okacis onakve fotke,budi spremna i na razlicite komentare :idea:
ono...fejs na onoj fotki vise lici na musko nego na zensko i imam puno pravo da komentarisem kako ja mislim da treba,jer sam i na ovoj,kao i na staroj temi okacio xy fotki
mogu ti reci da si najprecenjenija devojka u istoriji ovog 4uma!!!
a zasto...pa zato sto ceo taj vasharski fazon koji furash,mislim na outfite koji kao da su osvojeni na vasharu iz vazdusne puske,kaubojski sheshiri i sve to...moze da radi samo bolide i on line frikove (koji su ovde u velikoj vecini) koji su zagoreli kao kaubojski tiganj i koji bi bilo kome rekli bilo sta,samo da bi imali tracak nade da da ce te nekad izyebati,znaci to je sto se tice nastupa i outfita,a njushku necu komentarisati,jer fotka je tu...pa neka svako proceni (ne mislim na pacijente koji te bezrazlozno dizu u nekakve virtualne visine) po svojim kriterijumima
hvala bogu sto takvi kao ti nisu hrabri da mi pridju.
iskreno...ne bih mogao ni da se ispisham po tebi,evo...spreman sam da idem na poligraf i da ponovim sve sto sam rekao,moze i u kintu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back