- Poruka
- 27.122
dragi moji, izvinite na gnjavaži...evo neću više
ejjj come on...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo, pocela sam...![]()

sta ja imam od toga sto sam skorpija... ?master of superstition...
vaga treba usima tj. tasovima da se pokrije...a lav u podznaku me samo 'ebendise....
bogme hrabra zena....i struja da je zvekne radi umetnosti....
Chist kicheraj, necu ni da pominjem da nema ni u od umetnichke fotke.
nisi dobar...potrudila se i podelila to sa nama i zasluzila je
....
Hrabra je, a nema muda
(ko zna zasto je to dobro). Ipak ima neki svoj stil i svoj fazon, personaliti i definitivno zna sta hoce. Sto je i dobro a ne ovako kao mi gubiti vreme palamudeci u nedogled i gledati dlaku u jajetu 5 godina svakom.Zapalila je forum a sad se ne javlja jer joj je pp garant prepun pa ne stize nista.Hrabra je, a nema muda
(ko zna zasto je to dobro). Ipak ima neki svoj stil i svoj fazon, personaliti i definitivno zna sta hoce. Sto je i dobro a ne ovako kao mi gubiti vreme palamudeci u nedogled i gledati dlaku u jajetu 5 godina svakom.

wauuuu...svidza mi se..
znala sam da mi hvali neki sexy staff jos...Samouka, ne samo da si prelep model vech su i fotke super. Cool ideja, ovo sa lampicama.
nisi dobar...potrudila se i podelila to sa nama i zasluzila je
....
, moj nije.Zapalila je forum a sad se ne javlja jer joj je pp garant prepun pa ne stize nista.Hrabra je, a nema muda
(ko zna zasto je to dobro). Ipak ima neki svoj stil i svoj fazon, personaliti i definitivno zna sta hoce. Sto je i dobro a ne ovako kao mi gubiti vreme palamudeci u nedogled i gledati dlaku u jajetu 5 godina svakom.

Koj si ti serator.![]()