Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vise njih .... moze da me banuje :shock:

guza-1.jpg

BorgQueen-1.jpg

Vlasnica duPeta W je :)

...moje slicice .... 10 tromblona za minut ... zatim novih 20 za 5 minuta ;) .... zato onaj ko je ispalio barem jedan tromblon u zivotu moze ga uporediti npr.sa ...->.... svrsavanjem s najboljom ribom na svetu :)

Probaj 12ga 3 1/2" (89mm) OO Buck shot Magnum, .416 Rigby , .45-70 Government, .338 Lapua Magnum, .338 Remington Ultra Magnum i .50BMG pa mi reci shta mislish.
Pucao sam pre neki dan iz "MARLIN 1895" kratka cev, nerdjajuci chelik u .45-70Gov. Al' se otimaaaaa. Otkida rame! Vredi probati.

Probaj 12ga 3 1/2" (89mm) OO Buck shot Magnum, .416 Rigby , .45-70 Government, .338 Lapua Magnum, .338 Remington Ultra Magnum i .50BMG pa mi reci shta mislish.
Pucao sam pre neki dan iz "MARLIN 1895" kratka cev, nerdjajuci chelik u .45-70Gov. Al' se otimaaaaa. Otkida rame! Vredi probati.
Lepo je što si to podelio sa nama, obavezno ćemo probati, prvom prilikom !!! :lol:

druze toliko si na netu ...a jos nisi upoznao sva dupeta ... :lol:

odgovor je tacan 50% .... nema samo PetaW. lepo dupe :cool::heart:

Ma gde ja da upoznam ta forumska dupeta prijatelju. Nijedna sa Krste nece da mi se natrti jer tripuju da sam sexualni manijak, $to je samo 99% istina. Ja $ta vidim na ovim slikama video sam i to ti je to. Stoga.. bolje da koleginice sa foruma lepo i disciplinovano kache svoje hot fotque, nego da ih chekam po mrachnim ulazima da se smrzavam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back